Jamiro Monteiro maakt per direct de overstap van Cambuur naar Heracles. De technische middenvelder van Cambuur bereikte vandaag overeenstemming met Heracles over een contract voor drie seizoenen met de optie voor nog een jaar.

“Ik had na het seizoen een gesprek bij Heracles Almelo,” aldus de middenvelder op heracles.nl. Dat gesprek met directeur Nico-Jan Hoogma en trainer John Stegeman verliep heel positief. Ik heb een goed gevoel bij de club en de manier van spelen: graag vooruit willen en durven te voetballen. Dat past bij mij, dus het gevoel is uitstekend.”

Hoogma is ook blij met de aankoop. “Met Jamiro hebben we een zeer talentvolle speler uit de Jupiler League binnengehaald. Het afgelopen seizoen heeft hij bij Cambuur een uitstekend seizoen gedraaid. Bij ons krijgt hij de kans zich verder door te ontwikkelen.”

Monteiro zal op 7 juli aansluiten. Hij heeft nog interlands gespeeld met Kaapverdië en krijgt daardoor iets langer vakantie.

Foto: heracles.nl

Sponsoren

Reacties (74)

Reageer nu!