Heracles raakt Bram Castro kwijt aan AA Gent. De Belgische doelman vertrekt per direct naar zijn geboorteland vanwege familiare omstandigheden.

Een flinke aderlating voor Heracles, dat hierdoor zijn basiskeeper kwijtraakt. “Als ik alle clubs waar ik gespeeld heb in ogenschouw neem heb ik bij Heracles Almelo het beste gevoel. Het was de afgelopen jaren echter ook zo dat ik ver van mijn vrouw en twee kinderen woonde en leefde. Dat ging wel steeds meer wringen, dus toen deze kans voorbij kwam om dichtbij huis te gaan spelen heb ik deze aangepakt. Ik ben blij dat de club nog een transfersom voor mij ontvangt, maar ik heb het er tegelijkertijd heel moeilijk mee om Heracles Almelo te verlaten. Ik ga de club en de mensen enorm missen en wens ze alle succes en geluk toe. Ik kom zeker een aantal keren als supporter terug.” Aldus de Belg op de website van Heracles.

Nadat ook Renze Fij is verhuurd, is het nog niet geheel duidelijk wie nu een plek onder de lat krijgt. Eerder werd ook Zijnstra van Cambuur overgenomen en tot nu toe lijkt hij de enige gegadigde voor een basisplaats.

Sponsoren

Reacties (74)

Reageer nu!