Samuel Armenteros blijft vooralsnog “gewoon” bij Heracles. De spits geniet veel interesse uit het buitenland en naar verluidt was Panathinaikos tot nu toe het meest concreet.

De Grieken konden of willen in ieder geval niet aan de vraagrijs van Heracles voldoen. “Ik heb er nu een week niets meer over gehoord, dus ik ga er vanuit dat het is afgeketst. Daar zit ik niet mee. Ik heb er niet over nagedacht om daarheen te gaan. Dat doe ik pas als ik er over na moet denken,” aldus Armenteros tegenover de TC Tubantia.

De spits kon naar het Midden Oosten en zich daar compleet financieel onafhankelijk voetballen. “En mijn zoon ook nog. Maar ik wil graag in Europa blijven, bij een goede club spelen. Ik ben 27 jaar en ambitieus, wil naar het WK met Zweden, volgend jaar in de zomer. Ik heb lang gevochten voor mijn kans in de nationale ploeg, en die ik heb ik gekregen en gegrepen. Nu wil ik het volhouden.”

Dat Armenteros graag de stap hogerop wil maken staat vast, beaamt ook Nico-Jan Hoogma. “Armenteros wil graag een transfer maken. Dan moet er een goede club komen, waar hij heen wil en die het transferbedrag kan betalen. Op dit moment is het rustig, maar dat kan zo anders zijn.”

Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!