Samuel Armenteros blijft vooralsnog “gewoon” bij Heracles. De spits geniet veel interesse uit het buitenland en naar verluidt was Panathinaikos tot nu toe het meest concreet.

De Grieken konden of willen in ieder geval niet aan de vraagrijs van Heracles voldoen. “Ik heb er nu een week niets meer over gehoord, dus ik ga er vanuit dat het is afgeketst. Daar zit ik niet mee. Ik heb er niet over nagedacht om daarheen te gaan. Dat doe ik pas als ik er over na moet denken,” aldus Armenteros tegenover de TC Tubantia.

De spits kon naar het Midden Oosten en zich daar compleet financieel onafhankelijk voetballen. “En mijn zoon ook nog. Maar ik wil graag in Europa blijven, bij een goede club spelen. Ik ben 27 jaar en ambitieus, wil naar het WK met Zweden, volgend jaar in de zomer. Ik heb lang gevochten voor mijn kans in de nationale ploeg, en die ik heb ik gekregen en gegrepen. Nu wil ik het volhouden.”

Dat Armenteros graag de stap hogerop wil maken staat vast, beaamt ook Nico-Jan Hoogma. “Armenteros wil graag een transfer maken. Dan moet er een goede club komen, waar hij heen wil en die het transferbedrag kan betalen. Op dit moment is het rustig, maar dat kan zo anders zijn.”

Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!
Tim 21:38 18 juli 2017

Hoi Dase, schiet niet echt op he?
20
Nikos 12:09 18 juli 2017

Dat zou wat zijn, Bryan Ruiz de nieuwe nr 10 van Heracles hahaha
65
Dase 02:30 18 juli 2017

Morgen dinsdag gaat Heracles met een linksback praten. Betrefende bestuurslid wou afgelopen zaterdag niet ingaan op de naam. Waarschijnelijk word er ook direct bekend wie dat zou moeten zijn.
55
Robbert 22:13 17 juli 2017

Ja Hans de man uit Costa Rica😉😉 Hij is nu druk in Amerika met zijn land om de Gold Cup😁
670
Hans 21:43 17 juli 2017

Het zal dus toch wel zo zijn dat Armenteros expres nr 10 heeft gekregen,omdat men er vanuit gaat dat ie vertrek.
Dan zal er waarschijnlijk toch nog wel een middenvelder worden aangetrokken die zijn rugnummer krijgt.
51
Stadioncheck 20:08 17 juli 2017

Helaas zal Sammie ons weer verlaten,ook voor een beter salaris en een betere club.
Hopelijk gebeurd het snel en niet net voor sluiten transfermarkt, zodat er nog tijd over is om het team te versterken , met een buitenkansje.
Hoe sterker de selectie , hoe groter de kans om hoger te eindigen.
105
De patser 19:58 17 juli 2017

Gewoon klein maken, dat ventje. Aanpakken.
37
pannenlap 19:52 17 juli 2017

@ de patser grote stoere muil voor z,n klein ventje kerel hahaha mooie pannuhkoek
35
Robbert 19:47 17 juli 2017

Volgens mij draag jij je naam met eer ‘Patser’ Je doet overkomen alsof wij Ajax zijn, dat wij de mogelijkheid hebben onze topscoorder even op de bank te zetten omdat hij niet wil bijtekenen. Alsof de andere spits gelijkwaardig is en we keus genoeg hebben op zijn positie! Je hebt last van ‘bokito gedrag’ kerel met deze uitspraken.
928
Jason 19:40 17 juli 2017

Iemand die 19 goals maakt op de tribune zetten, omdat hij na dit seizoen niks oplevert? Maar zn opvolger is gehuurd, dan ben je waarde voor een ander aan het creëren, lijkt me nog slechter.
113
de patser 19:19 17 juli 2017

Hebben wij Armenteros nodig, ik dacht het niet. Of hij blijft en tekent bij, of hij gaat maar op de tribune zitten. Dus ook niet opstellen, tijdens de voorbereiding, tot hij heeft bijgetekend.. Niemand is groter dan de club en dat moet hem maar eens verteld worden. Wat, ik heb ambitie, had dan waar gemaakt bij Anderlecht en Feyenoord. Daar heb je niet thuis gegeven. Nee nu, Heracles jouw een kans heeft gegeven en je er per ongeluk ,een aantal hebt ingetrapt, krijg je praatjes, aanpakken dat ventje.
432
Geert 18:12 17 juli 2017

Dankje Robbert, kopen we niks voor natuurlijk, maar vertrouwen in Hoogma en Stegeman heb ik zeker, dat verdienen ze!

De hele middenmoot en subtop is een vraagteken. Kan Boere bij FCT brengen wat hij bij FC Oss bracht? Hoe doet AZ het dit jaar, zonder Luckassen? Breekt Ödegaard nu echt door bij Heerenveen? Hoe doen de Cityhuurlingen het bij NAC? Enz enz….

Zekerheid hebben ze nergens, dus laten we niet zwart gaan kijken voor het seizoen een paar wedstrijden onderweg is….
140
Robbert 17:30 17 juli 2017

Geert je hebt een punt, als ik naar de verdediging kijk dan hebben we met Castro, Breukers/Droste, Wuytens en Van Hintum ervaring genoeg. Een middenveld met Pelupessy en Duarte (ik hoop toch van harte dat hij verdomme weer zijn niveau van vóór zijn vertrek naar Ajax gaat halen) hebben we ook veel eredivisie ervaring. Montero is afwachten, idem Niemeijer. Ik vind het te vroeg om nu Niemeijer al als een vaste waarde te zien. Daarom blijjft voor mij het middenveld een vraagteken.
Ja en aanvallend (met Armenteros er bij) zit het wel goed! Kortom op papier is het niet slechter en moet ik je gelijk geven!
1621
Geert 17:20 17 juli 2017

Je hebt helemaal gelijk Robbert, maar dat spelen met vuur gaat ze verdomd goed af.

Het gaat Sammy volgens mij helemaal niet om het geld, ik heb het idee dat het hem om het WK gaat. En dan val je gewoon meer op bij een grotere club. Ik denk dat hij ook helemaal niet moeilijk doet als hij bij ons moet blijven en sluit zelfs niet uit dat hij dan alsnog bijtekent.

Wat betreft de selectie maak ik me totaal geen zorgen. Als je kijkt naar de hoeveelheid eredivisiewedstrijden die de spelers in totaal hebben gespeeld, vind ik dat Hoogma weer een knap staaltje vakwerk heeft afgeleverd.
90
tim 17:06 17 juli 2017

@scout, je geeft eigenlijk zelf al antwoord op je vraag? Waarom zit die dan niet in een ver land? Dom gelul zeg..
40
Robbert 16:05 17 juli 2017

Geert het draait om geld in de wereld en wat er voor hem onder de streep over blijft. Ik weet, hier in Nederland is het niet veel met onze hoge belastingdruk voor de grootverdieners. Aan de andere kant, in de zandbak wonen met vrouw en kind is ook geen lolletje! Laten ze proberen wat er mogelijk is en lukt het niet, jammer dan! Verkoop hem niet voor een fooi, ook al gun je dat hem van harte!

Of we net zo sterk zijn als vorig seizoen moet ik nog eerst maar even zien! Vooral als Sammy ook nog gaat vertrekken, dan wordt mijn twijfel groter. Ik hoop met jou dat ik er helemaal naast zit, want dan zijn we tevreden supporters. De beste spelers blijven verkopen en nieuwe spelers halen waarvan je niet zeker bent is spelen met vuur.
716
Geert 15:31 17 juli 2017

Ik begrijp je gevoel wel Robbert, maar je vergeet één persoon in deze kwestie: Sammy zelf. Hij wil naar een grotere club, zo simpel is het. Dus hij zal sowieso niet bijtekenen, of iig niet voor 1 september.

En dat verhaal van die seizoenskaarten, dat is zolang als dat het breed is. We betalen komend seizoen evenveel als vorig seizoen en de selectie is ook ongeveer gelijkwaardig. Dus dat is in evenwicht.
51
Robbert 13:34 17 juli 2017

Geert in theorie heb je gelijk. als je het over scheefgroei van salarissen binnen de selectie hebt, maar uitzonderingen bevestigen de regel. Zoals hier al eerder geschreven was Everton ooit eens een uitzondering als buiten EU speler. Toen moest er meer dan € 500.000 bruto per jaar betaald worden voor onze spits!

Heracles wil toch ook wat van ons! Dat we seizoenkaarten kopen en dat onze sponsoren flink de portemonnee trekken. Dan kun je niet jaar in jaar uit je beste spelers van de hand doen en met aankopen komen die het nog moeten laten zie of spelers die je zonder transfersom kunt ophalen, od amateur spelers. Ja voor Montero is het meest betaald, zoals Jan Smit ons laat weten. Kom op Jan, ik laat me niet door jou voor de gek houden. Bovendien moet deze Montero het eerst nog maar even laten zien straks in de eredivisie. Kortom: investeer in Sammy, maak het hem zo moeilijk en laat aan de fans zien dat je er alles aan gedaan hebt (wat binnen Heracles mogelijk is) om hem nog voor de club te houden.
1724
Niek 13:10 17 juli 2017

@Jack,

Toevallig vanochtend nog gekeken:

Totaal beschikbare plekken: 10.080
Nog beschikbaar: 2.418
Verkocht: 7.662

Stijgt wel aardig snel.
151
Jack 12:30 17 juli 2017

@stadioncheck

Hoe gaat het met de seizoenskaarten dit jaar?
111
Thomas 12:10 17 juli 2017

Zou die tweede Griekse topclub in het verhaal van Armenteros’ zaakwaarnemer wel bestaan hebben? Laten we ons vooral niet gek laten maken door gemakkelijk geworpen stenen in de transfermarkt.
70
Geert 11:34 17 juli 2017

Robbert,

Helaas heb je voor een contract niet alleen een handtekening van Hoogma nodig, maar ook die van Armenteros zelf. Heracles kan hier heel veel geld in willen steken, maar ook niet te veel, want dan krijg je scheefgroei in de selectie. Dus ik zou even stoppen met roepen dat Heracles hem langer vast moet houden, want dat gaat echt niet gebeuren. Deze zomer voor geld verkopen of volgend jaar gratis de deur uit laten lopen is het enige wat kan. Ik wens Hoogma veel wijsheid toe de komende tijd.
112
Kris 10:56 17 juli 2017

Wat mij betreft houden we geen rekening met hem in de voorbereiding. Tuurlijk traint hij mee en maakt hij zijn minuten, maar wij moeten ook door. Het maakt nogal een verschil qua speltype of we met Armenteros of Gladon in de spits spelen. Gladon brengt veel meer energie in de wedstrijd dan Armenteros, die kwalitatief een stuk beter is. We moeten straks een, voor zover mogelijk, zo goed mogelijk ingespeeld elftal hebben staan en normaal gesproken zit Armenteros daar niet bij. Een dik uur spelen met Gladon en dan een klein half uurtje met Armenteros, zoiets. Het scheelt dat hij vorig jaar hier al was, dus mocht hij nog niet weg zijn voor de start van de competitie dan moet die aanpassing normaal gesproken ook snel verlopen. Als hij er nog is voor de start van de competitie, moet hij natuurlijk ook in de basis. Dan moeten we hem ook direct de beste aanbieding ooit doen in de historie van onze club. Ik ben het wel met Robbert eens; maak het hem zo moeilijk mogelijk.
81
Jason 10:44 17 juli 2017

Hij kon, en heeft er voor gekozen om dat niet te doen. Blijkbaar is het salaris niet de grootste factor 😉
81
Scout 10:40 17 juli 2017

Tim
Hij kon zich financieel binnen spelen in een ver land. Wat denk je? Dat hij voor 2ton bij Heracles blijft. Wat zou je zelf doen?
81
Niek 10:18 17 juli 2017

@Tim,

Ik denk nog een 4e. Zijn zoontje. Ik denk dat hij niet naar een heel gek land gaat ivm zijn zoontje.
70
Robbert 10:16 17 juli 2017

Laat Heracles vooral eens aan zichzelf denken in deze zaak, Dat gepemper met ‘we gunnen hem een mooie club’ en ‘ in het belang van de speler en zijn gezin’ hebben we nu langzamerhand wel een beetje gehad. Heracles wil toch ook verder, we willen toch een stabiele eredivisieclub blijven! Laat dat eens zien en maak het Sammy moeilijk door hem te proberen langer bij ons te houden. Ja dat kost geld, zo wat! Hij is gratis de poort binnen gelopen en heeft er zelf op aangedrongen om een contact voor twee seizoenen te tekenen! Als het aan Heracles had gelegen was het maar één jaar geweest! Oh zo bang dat ze een kat in de zak zouden krijgen. Met dank aan Sammy kan er nu geld gevraagd worden! Hoeveel mazzel kun je als club nu hebben dan! Als hij voor één jaar had getekend was hij al lang weg geweest! Kom op Heracles doe er wat aan, laat zie dat je ambitie hebt en probeer Sammy tot tenminste de winterstop bij ons spelen. Dan maar minder geld in Januari! Jammer voor Gladon, die mag dan weer op de bank plaats nemen en zijn minuten maken als pinch-hitter als het nodig is. Het is ook voor de talenten beter dat je iemand in de spits hebt staan die kan scoren en het verschil kan maken. Dat hebben de zaterdag, al is het tegen amateurs, wel gezien. Doe wat Heracles en laat hem alleen gaan als de transfersom zo hoog is dat je het aanbod niet kan weigeren. Hoeveel: nu minimaal 2 miljoen en naarmate 12 augustus nadert meer natuurlijk want dan is de nood het hoogst bij de kopende clubs.
1918
Arthur 09:32 17 juli 2017

Beste voetballer die ik in 25 jaar bij Heracles heb gezien. Een voor Heracles exceptioneel hoog contractaanbod zou op z’n plaats zijn en daarna kun je alleen hopen dat dat goed genoeg is…. Als Everton destijds belachelijk veel verdiende als speler van buiten de EU, dan zou Armenteros dat zeker ook waard zijn😁 Kans blijft natuurlijk groot dat hij weg gaat.
202
Tim 09:19 17 juli 2017

Heb echt het idee dat er bij Sammy 3 dingen spelen :

-Geld hij wil graag genoeg verdienen voor later
– Europa spelen
– in beeld zijn voor nationale team

Geef hem aub wat centen erbij! Maak weer 20 goals en ze pakken je erbij topper!
172