Heracles Almelo heeft het trainingskamp in Billerbeck afgesloten met een oefennederlaag tegen het Duitse Victoria Köln, dat uitkomt in de Regionalliga West.

Voor het eerste in de voorbereiding stond Bram Castro onder de lat. De doelman kon in het eerste bedrijf niet voorkomen dat de Duitsers op voorsprong kwamen. Tobias Müller kon in de 21e minuut de bal van dichtbij simpel binnen tikken: 1-0. Daarvoor was Heracles wel gevaarlijk geweest, maar Propper kon net niet bij de bal. Victoria werd voor rust nog een keer gevaarlijk via een vrije trap. Castro redde en zo bleef de ruststand 1-0.

In de tweede helft verdubbelde Victoria de score vlak nadat het complete elftal van Heracles was gewisseld (65e minuut). Mike Wunderlich scoorde namens de Duitse ploeg de 2-0. Vlak voor tijd kregen beide ploegen nog een kans. Darri was dichtbij de aansluitingstreffer, maar hij schoof de bal naast het doel. Een vrije trap van Victoria belandde via Castro op de lat.

Heracles speelt a.s. dinsdag bij DOS ’37 in Vriezenveen de volgende serieuze oefenwedstrijd. Het Spaanse Granada, dat degradeerde uit de Primera Division, is de tegenstander om 19:00 uur.

Heracles Almelo, 1e helft: Bram Castro, Tim Breukers, Robin Pröpper, Dario van den Buijs, Bart van Hintum (46. Lerin Duarte); Peter van Ooijen, Joey Pelupessy, Jamiro Monteiro; Brandley Kuwas, Samuel Armenteros, Kristoffer Peterson.

Heracles Almelo, vanaf de 65e minuut: Bram Castro, Wout Droste, Dries Wuytens, TIm van de Berg, Lerin Duarte, Reuven Niemeijer, Sebastian Jakubiak, Niels Leemhuis, Jaroslav Navratil, Paul Gladon en Brahim Darri.

Foto: Heracles

Sponsoren

Reacties (110)

Reageer nu!