Heracles maakt via de officiële kanalen bekend dat Jeff Hardeveld een contract heeft getekend dat hem voor twee seizoen (met de optie voor een derde) aan Heracles bindt.

De 22-jarige verdediger komt over van FC Utrecht en kan zowel links als centraal in de verdediging staan. Hij kwam al 25 duels uit in de Eredivisie. Namens Jong Utrecht kwam hij twintig keer in actie in de Jupiler League.

Nico-Jan Hoogma is blij met de aanwinst. “Hij kan als linksback spelen, maar kan ook als linker centrale verdediger uit de voeten. Precies de posities waar we nog versterking zochten.”

Hardeveld kijkt zelf ook uit naar de uitdaging in Almelo. “Ik wil graag weer veel gaan spelen in de Eredivisie, het zou mooi zijn als dit bij Heracles Almelo lukt. Ik heb fijne gesprekken gehad en ook het stadion gezien. Het ziet er allemaal goed en professioneel uit. Ik heb met een aantal mensen gesproken, waaronder Kristoffer Peterson. Ook hij was heel positief.”

Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!