Heracles Almelo heeft vanavond zijn tweede serieuze oefenwedstrijd op rij verloren. Op het veld van DOS ’37 werd er met 1-3 verloren van het Spaanse Granada.

Heracles begon in Vriezenveen grotendeels met de verwachte B-keuze. Jeff Hardeveld mocht direct zijn debuut maken als linker centrale verdediger. De Spanjaarden begonnen goed aan de wedstrijd en waren direct gevaarlijk voor het doel van doelman Michael Brouwer. Binnen drie minuten was het al raak uit een hoekschop. Joselu scoorde namens Granada de 0-1. Heracles had wel veel de bal maar Granada was het gevaarlijkste. Binnen twintig minuten was het al 0-2. Uit weer een hoekschop werd uiteindelijk opnieuw gescoord door Joselu.

In de tweede helft leek Heracles dan toch terug te komen in de wedstrijd. Niemeijer benutte een penalty: 1-2. Lang kon Heracles hier niet van genieten want binnen twee minuten lag nummer drie er al in voor de Spanjaarden. Darwin Machis schoot uit wéér een hoekschop onberispelijk binnen: 1-3. In de 67e minuut wisselde Stegeman liefst acht spelers tegelijk. Door die wissels kon Heracles het Granada ook niet lastig maken en moest Harm Zeinstra zelfs nog een paar keer goed redding brengen. Het bleef hierdoor 1-3 voor Granada.

Opstelling Heracles Almelo: Brouwer (46. Zeinstra), Droste (67. Breukers), Wuytens (67. Pröpper), Hardeveld (67. Van de Berg), Van Hintum (67. Leemhuis), Niemeijer (67. Monteiro), Jakubiak (67. Van Ooijen), Duarte, Kada (46. Navratil), Gladon (67. Armenteros), Darri (67. Peterson).

Foto: TC Tubantia

Sponsoren

Reacties (82)

Reageer nu!