FC Utrecht middenvelder Wout Brama schijnt in de nadrukkelijke belangstelling te staan van Melbourne City. De transfer zou al in de afrondende fase zijn.

FC Utrecht zou in zijn zoektocht naar een opvolger uitgekomen zijn bij Joey Pelupessy. De middenvelder van Heracles staat al enige tijd op de radar bij de Domstedelingen en als Heracles nog wat aan hem wil verdienen, zal het hem deze zomer moeten verkopen. Zijn contract loopt volgend jaar immers af.

Als Joey Pelupessy vertrekt is hij de vijfde speler die Heracles gaat verlaten. Ook het aanblijven van Samuel Armenteros is nog niet zeker. Ook hij wil graag een stap hogerop, maar zag de interesse uit Griekenland afnemen. De transferperiode duurt echter nog een tijdje en zelfs na de start van de competitie kunnen er nog spelers weggekaapt worden.

Dat is meer een kwestie van wanneer er in de top het balletje aan het rollen wordt gebracht.

Sponsoren

Reacties (60)

Reageer nu!