FC Utrecht heeft zijn oren laten hangen naar Joey Pelupessy, om de naar Melbourne vertrokken Wout Brama op te volgen, maar houdt ook rekening met het feit dat Pelupessy misschien niet haalbaar is.

De Domstedelingen zien in Pelupessy de ideale opvolger van Wout Brama, maar zij hebben ook een plan b achter de hand. Wanneer blijkt dat Heracles teveel vraagt voor de middenvelder, willen zij Leeuwin vanuit de verdediging doorschuiven naar het middenveld. Zo valt te lezen in het Algemeen Dagblad.

Rico Strieder is op de weg terug van een hardnekkige blessure, dus mocht Pelupessy de stap wel maken, is het nog allerminst zeker of hij ook in de basis komt te staan.

Bij Heracles is hij onomstreden. Hij kreeg deze zomer de aanvoerdersband uitgereikt en mocht tijdens de open dag zelfs een deel van de presentatie op zich nemen. Vooralsnog lijkt het erop dat Pelupessy bij Heracles blijft.

Sponsoren

Reacties (39)

Reageer nu!