Heracles heeft nog altijd Samuel Armenteros in de spits staan Ondanks het feit dat de club nu twee alternatieven achter de hand heeft, is hij nog steeds de nummer 9 voor John Stegeman.

Lange tijd leek het erop dat de spits zou vertrekken uit Almelo. Met maar liefst 19 goals in de Eredivisie vorig seizoen was hij de absolute smaakmaker bij de Almeloërs. Een hoop interesse van buitenlandse clubs was het gevolg en het leek een kwestie van tijd voor hij naar het buitenland zou vertrekken.

Dat is er (nog) niet van gekomen. Maar daar moet wel bij gezegd worden dat het snel kan gaan in de voetballerij. Een goede wedstrijd tegen Ajax of een transfer bij een club kan het balletje zo aan het rollen brengen. Tot die tijd rekent John Stegeman op de Zweed. “Sam is gewoon speler van Heracles en ik reken op hem tegen Ajax”, aldus Stegeman in gesprek met Voetbal International.

“Hij is ambitieus, maar maakt nog gewoon deel uit van onze groep. Ik ben benieuwd hoe hij zich manifesteert tegen een club als Ajax. Dat is toch een podium waarop spelers zich kunnen laten zien. Overigens ben ik ook te spreken over Paul Gladon, die nadrukkelijk op de deur klopt. Sam, die vorig jaar nogmaals heeft laten zien hoe goed hij is, zal alles moeten geven.”

Sponsoren

Reacties (39)

Reageer nu!