Panathinaikos wil Samuel Armenteros nog steeds graag kopen van Heracles. De Grieken kregen eerder nog nul op het rekest van het bestuur van Heracles, maar ze schijnen een nieuw bod voor te bereiden.

Volgens het Griekse SDNA wil Heracles twee miljoen euro hebben voor Armenteros en Panathinaikos wil daar graag wat vanaf onderhandelen. Helemaal omdat ze nu zien dat Heracles drie spitsen onder contract heeft en de transferdeadline steeds dichterbij komt.

Het contract van Samuel Armenteros loopt volgend jaar af, dus als Heracles er geld aan wil verdienen, zal het hem deze zomer moeten verkopen.

Sponsoren

Reacties (21)

Reageer nu!
Matthijs 13:26 14 augustus 2017

Dit is een test
00
Ome Jan 20:54 11 augustus 2017

Een HOAX
De grieken hebben toch helemaal geen geld.
52
Thomas 14:50 11 augustus 2017

Beste collega-posters. Er speelt op dit moment helemaal niets met welke club dan ook, voor wat betreft Armenteros. Ook van de kant van Panathinaikos. Dat kan morgen, of volgende week, anders zijn. Wie zal het zeggen. Er zijn altijd partijen die belang hebben een dergelijk gerucht naar buiten te brengen. Een zaakwaarnemer, een speler, een concurrerende club, supporters van een aanstaande tegenstander, maar laat je niet gek maken.
82
Nvb 14:39 11 augustus 2017

Gewoon vol blijven houden dat je 2 miljoen wil hebben. Willen ze niet betalen dan houden we Samuel lekker hier in Almelo!
Want ondanks z’n 1 jarige contract wat ie nog heeft is 2 miljoen gewoon heel weinig voor een international die er vorig jaar 19 in heeft geschoten (en dan heeft ie niet eens het hele seizoen mee gedraaid omdat ie pas laat kwam).

Verder zat ik op voetbalprimeur de reacties is te lezen over dit zelfde artikel en wat me opviel was dat er wel een paar zeer positieve reacties te lezen vielen over heracles. En t leek me wel het delen waard, aangezien er hier op de site nog wel is mensen zitten die de realiteit uit t oog verliezen en veel commentaar hebben op de club.
Hieronder de 2 berichtjes :

Een groeiende club dat heracles ze gaan steeds meer geld beuren voor hun spelers. En bouwen gestaag aan de toekomst. Leuk om dat te zien.

Heb een beetje een zwak voor die club, altijd leuke spelers en doen gewoon niks verkeerd.. behalve dan misschien de gras mat maar dat maakt me niet uit.

Toch mooi om te lezen dat we vanuit de rest van Nederland Zoveel lof krijgen! En dat zelfs het kunstgras ons vergeven wordt omdat we zulk goed beleid voeren! :p
142
Jopie 14:07 11 augustus 2017

Beetje raar, dat een onbekend jeugdproduct van Heerenveen voor 2 miljoen naar Ajax gaat, terwijl wij al blij zijn als hetzelfde bedrag wordt betaald voor Hoogma & Armenteros.
112
Basic 13:53 11 augustus 2017

2 miljoen mag weinig lijken, maar we kennen de inhoud van het contract niet natuurlijk.
Wel de poot stijf houden op 2 miljoen en geen korting: dat verkopen we namelijk niet..
31
Stef 13:51 11 augustus 2017

Over Pellupessy.
De keeper van Sparta heeft zijn contract met 1 seizoen verlengt. Nu ligt hij nog 2 jaar vast.
Hij zegt hierover volgend jaar wil ik een stap maken. En zo verdient Sparta ook nog wat aan me. Is dit niet iets voor Pellupessy
63
Robbert 12:13 11 augustus 2017

Kom op Foppe, jij wordt helemaal dol! 4 jaar verlengen, dan is hij 31 jaar! Kom op, je verliest de realiteit uit het oog. Gewoon verlengen als je het geld niet van de Grieken krijgt. Verlengen met max. 2 jaar, dan vol Met hem aan het werk, dan bedoel ik zijn fysiek! Ik vind hem nog steeds niet echt afgetraind. De Armenteros van 2012 had veel minder kilo’s mee te nemen dan de huidige. Dat mag gewoon niet als sportman die van en voor topsport leeft. Na 2 jaan moet Vermeij er helemaal klaar voor zijn.

Stef het is helemaal niet zo’n slecht idee om met dat geld Pelupessy langer bij ons te binden. Ik betwijfel of hij dat wil, of we al niet te laat zijn. Het zou me niet verbazen dat er ergen een ‘ voorcontract’ door hem ik getekend. Verder vind ik het een heel slecht idee om met de opbrengst weer geld naar het stadion te brengen. Er is al genoeg aan transfer inkomsten in stenen gestopt! Laten ze daar eens mee ophouden, op het veld moet het gebeuren. Met een waardeloos elftal krijg je de stoelen niet gevuld!
55
Stef 11:53 11 augustus 2017

2 miljoen is veel geld.
250.000 voor Armenteros. Meestal speelt een speler mee.
Als ze daarvan nu eens het contract verlengen van Pellupessy.
3 jaar erbij voor 250.000. Hou je nog 1.000.000 over. Die stop je in het stadion.
Win win
121
Foppe 11:47 11 augustus 2017

Ingesprek
10
Foppe 11:46 11 augustus 2017

Robbert, we houden elkaar scherp !!. Bestuur moet ingespeeld met hem , 4 jaar verlengen en salaris aanpassen.
52
Nijntje 11:12 11 augustus 2017

Clausules zijn clausules. Niet laten gaan. Ook wil niet weer een seizoen billen knijpen. Betaal veel voor meerdere seizoenskaarten en daar wil vraag ook iets voor terug.
91
Robbert 10:56 11 augustus 2017

Natuurlijk jongens minimaal 4 miljoen moet hij opbrengen, anders gewoon hier houden. Onze zakelijk brein Foppe roept dat, en dus zal het wel kloppen!

Maar alle gekheid, ik moet er om lachen. Er wordt nu eens over een bedrag gesproken, 2 miljoen zegt de club. 2 miljoen die Heracles zo maar komt aanwaaien. Voor een speler die ze eigenlijk maar voor één jaar wou vastleggen, maar waarvan de speler er zelf op heeft aangedrongen er toch maar een optiejaar bij in het comntract te zetten. Toen hij begon te scoren wist Heracles niet hoe snel ze deze optie konden lichten en zo gebeurde. Zie hier, Heracles krijgt nog geld toe voor een speler die gratis is binnen gekomen. Bovendien is er al ooit eens geld voor hem ontvangen (naar Anderlecht) toen hij ook gratis door Verbeek was opgehaald uit Zweden. Kortom Heracles vangt even twee keer een transfersom voor Armenteros! Ik heb hier 2 tot 2,5 miljoen geschreven, zou ik een redelijk bedrag vinden. Voor veel minder dan 2 kun je hem beter houden. Want zijn doelpunten blijven belangrijk voor ons en zijn we gewoon keihard nodig. Kortom voor minder dan 2 houden, voor 2 of liefst meer, laat gaan. Hoe jammer het ook voor ons is. Laten ze aub met dat geld wat doen, want verdedigend kunnen we wel kwaliteit gebruiken.
121
Peter 10:32 11 augustus 2017

Gewoon afwachten, eind augustus veel clubs in crisis. Meerdere clubs hebben dan wel interesse dus kan de prijs ook omhoog.
81
Patrick 10:19 11 augustus 2017

2 miljoen is een cadeau minstens het dubbele waard!!
82
Foppe 10:08 11 augustus 2017

Poot strak houden, er is al genoeg geld naar de Grieken gegaan. Robbert zal wel weer roepen; verkopen voor een habbekrats.
93
ALBW 10:06 11 augustus 2017

1 van de topscoorders van de eredivisie voor 2miljoen? Dat is echt absurd weinig. Minimaal 4 miljoen. anders liever nog een jaartje bij ons.
152
Leonard 10:02 11 augustus 2017

Een vraagprijs van 2 miljoen is voor een spits als Armenteros te weinig. Clubtopscorer afgelopen seizoen, bijna topscorer Eredivisie, debuut in Zweeds nationaal elftal en daar ook meteen scoren: en dat als spits van een middenmoter. Als 2 mio inderdaad de gelimiteerde transfersom is, zou die som zeker niet onderhandelbaar moeten zijn.
100
Arthur 09:58 11 augustus 2017

Toch verbaast het me dat er niet veel meer clubs zich melden….vooral omdat Armenteros opgeroepen is voor Zweden. Het lijkt wel alsof het je als speler ook al gauw aangerekend wordt als je bij een topclub niet slaagt (Armenteros bij Feyenoord).

Blijft trouwens kloten dat de transferperiode zo lang doorgaat. Totale competitievervalsing/-beïnvloeding. Daar zouden ze bij de FIFA/UEFA een afspraken over moeten gaan bijstellen.
110