Heracles heeft de uitwedstrijd tegen Heerenveen in de slotminuut met 1-1 gelijk gespeeld. Heracles leek lange tijd met de zege aan de haal te gaan, maar in de laatste minuut van de blessuretijd werd het toch 1-1.

In de eerste helft was het Heerenveen dat het initiatief had, maar zonder dat het echt gevaarlijk werd. Heracles stond goed en gaf nauwelijks wat weg. In de slotminuut kwam Heracles ook nog op voorsprong. Propper scoorde in de 45e minuut de 0-1 uit een hoekschop en ging daarmee de rust in.

In het begin van de tweede helft had Heracles de wedstrijd kunnen beslissen. Eerst kwam invaller Peterson één-op-één op de keeper maar hij faalde. Daarna kreeg Gladon een kopkans. Hij dwong de keeper tot een uiterste redding. Daarna waren er kansen voor Heerenveen. Goochannnejad was ongelukkig in de afronding. Ook Castro redde weer goed op een inzet van Odegaard. Het leek de tweede zege op rij te worden, maar in de slotfase kopte Mihaljovic alsnog de gelijkmaker binnen.

Sponsoren

Reacties (56)

Reageer nu!