Heracles verloor gisteren in de allerlaatste minuut twee punten. De ploeg van John Stegeman had de volle buit in handen, maar liet de zege toch glippen.

Tegenover het AD zegt hij het volgende: “In de laatste fase moet Robin Pröpper het duel gewoon aangaan en dan laat Tim Breukers hem lopen. Dat heeft niet zoveel met chaos te maken, maar het is een kwestie van oriënteren waar je staat.”

“Ik vond dat we heel onnauwkeurig waren op momenten dat we de bal veroverden. Op zulke momenten konden we de genadeklap uitdelen, maar dat hebben we niet gedaan. In de laatste fase hadden we het rustiger moeten uitvoetballen.”

Al met al is hij blij met de seizoensstart. “We krijgen tien seconden voor tijd een doelpunt tegen. Dat is balen. Maar vier punten is mooi. Daar gaan we mee verder.”

Sponsoren

Reacties (62)

Reageer nu!