Heracles speelt morgen de derde wedstrijd van het seizoen en afgezien van de goal in de laatste minuut tegen Heerenveen is de ploeg van trainer John Stegeman met vier punten uit twee wedstrijden uitstekend begonnen.

Vorig jaar wist Heracles Excelsior eenvoudig te verslaan. Het werd maar liefst 4-0 voor de Almeloërs. De uitwedstrijd was anders. Deze werd verloren. Binnen een half uur spelen stond er al een score van 3-0 op het scorebord. Excelsior staat erom bekend dat het een lepe ploeg kan zijn. Niet voor niets hebben zij zich nu alweer drie jaar achter elkaar veilig gespeeld zonder nacompetitie te hoeven spelen.

Excelsior heeft nu ook alweer drie punten. Uit bij Willem II werd knap een overwinning gepakt, terwijl de thuiswedstrijd tegen Feyenoord nog maar nipt verloren werd met 0-1. Heracles kan dus echt zijn borst wel natmaken, maar moet met de volledige focus en 100% inzet wel een overwinning kunnen behalen.

Voor de bierdrinkers onder de supporters een meevaller. AlmeloLounge geeft een rondje na de blunder van twee weken geleden. Tijdens de rust bij de wedstrijd tegen Ajax bleek het bier al op. “We willen op deze manier graag een goed gebaar maken naar de supporters,” aldus Xandrine van Woudenbergh van AlmeLounge tegenover de TC Tubantia.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van den Kerkhof en begint om 20:45.

Sponsoren

Reacties (43)

Reageer nu!