Samuel Armenteros vertrekt definitief naar Italië. De topscorer van vorig seizoen heeft voor drie jaar bij Benevento getekend.

De aanvaller was vorig jaar met negentien doelpunten zeer belangrijk voor Heracles en heeft zich daarmee in de picture gespeeld bij veel buitenlandse clubs en het nationale elftal van Zweden. Hij maakt nota bene zijn debuut voor zijn geboorteland en scoorde daarin meteen. Benevento heeft uiteindelijk de strijd om Armenteros gewonnen.

“Al het papierwerk dat komt kijken bij een internationale transfer is nu afgerond,” aldus Nico-Jan Hoogma op de website van Heracles. “We zijn trots dat we weer een speler kunnen afleveren aan een grote competitie. Samuel heeft bij ons een topseizoen gehad en hij bekroont dat nu met deze transfer. Wij hebben met Paul Gladon en Vincent Vermeij twee prima spitsen binnen onze selectie, dus we kunnen het vertrek van Samuel opvangen. We wensen hem alle succes toe in Italië.”

Samuel: heel veel succes in Italië!

Sponsoren

Reacties (112)

Reageer nu!