Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vrijdag 15 september om 10:00 kaarten kopen voor de Derby van het Oosten. Het betreft een buscombi. Deze tickets kun je zowel online als via de FanServiceShop bestellen.

De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 29 september om 20:00. De prijs van de buscombi is €25,-. Hierbij is vervoer en wedstrijdbezoek inbegrepen.

De kaartverkoop voor fankaarthouders start op 20 september. De kaartverkoop sluit op vrijdag 29 september.

 

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!
Rossumerinenrim 20:09 18 september 2017

Nog steeds zoveel vertrouwen na Twente Utrecht? We zullen zien of we ze oprollen in Enschede. Ik vrees namelijk een pak slaag. Selectie zoals gisteren gezien bij Twente is echt wel een tikje beter dan die van ons namelijk. Laten we niet zo hoog van de toren blasen. En wannabee hooligans van Heracles. Geen acties want dan wordt je weer op je nummer gezet.
30
Foppe 16:07 14 september 2017

Normaal hadden onze vrienden, van fc hobbelpeerd, hier allang gereageerd, volgens mij hobbelt , daar alles niet zo lekker.
65
petmetdeklep 12:08 14 september 2017

@alex haha mooie pannekoek. respect voor twente? ik heb dan eerder respect voor onze zwervers in de stad dan voor dat frauderende handelende drugsgebruikers uit enschede fct is 2x uit de dood opgestaan omdat onze knvb te bang is/was om de stekker daar uit te trekken.
74
Foppe 21:15 13 september 2017

Kai Huisman is gecontracteerd
22
Hafc 17:34 13 september 2017

Zul je net zien dat wij weer als 1e van ze verliezen. Hoe slecht Twente ook is vaak winnen ze thuis simpel van ons. Net als toen die 4-0 net na de winterstop.
124
foppe 16:37 13 september 2017

Het enige uitduel waar ik uit principe niet naar toe ga. Ik gun ze daar helemaal niks , zelfs mijn entree geld niet. Maar voor wie mee gaat, geniet en neem de drie punten mee.
102
smurf 16:37 13 september 2017

Tussen een keer wat gebruiken en het structureel verhandelen van het witte poeder met bemoeienissen van bendes leernichten zit een groot verschil. Die gasten bij Vak P dachten natuurlijk dat het stoer was om met motorbendes om te gaan totdat ze de hele supportersvereniging naar hun hand hebben gezet.

Smurf is er tegen PEC en Twente uit gewoon weer lekker bij. Moet overigens wel zeggen dat ik uit de grond van mijn hart hoop dat FC Twente degradeert, dat is niet meer dan een passende straf voor wanprestaties uit het verleden en de bijpassende arrogante houding. Wie 5 jaar lang de boel besodemietert (wat volgens mij daar al gebeurde sinds ome Joop de macht had) verdiend het om gestraft te worden.

Maar daar geen woorden meer over vuil maken, we zien het aan het eind van het jaar wel. Hoop dat Heracles niet begint met angsthazen voetbal maar er opklapt zoals in de 2e helft tegen Feyenoord. Wanneer we die agressiviteit vast kunnen houden valt er in principe van elke tegenstander te winnen, omdat teams daar een hekel aan hebben. Met Monteiro op het middenveld voor Van Ooijen voeg je al een stuk meer agressiviteit toe.
93
koos 16:28 13 september 2017

Heracles kan een degradatie financieel wel aan, Twente niet. Dan is het gebeurt. NVB, gebeurt dat bij Heracles, echt waar ? Zal wel, maar niet zo goed georganiseerd als daar.
40
Robbert 16:07 13 september 2017

Ach wat maken wij ons weer lekker druk om de buren! Ze zoeken het maar uit daar in Enschede, het zal ons geen reet moeten schelen. Wat zie ik, blijkbaar bij velen wel hier. Calimero gedrag hier. Laatste derby, is dat niet wat voorbarig? Stonden wij ooit ook eens met 0 uit 7 stijf op de laatste plaats!
130
Nvb 15:24 13 september 2017

@Koos
wat mij betreft degraderen ze dit jaar ook mooi daar in Enschede! de knvb durfde niet door te pakken vorig jaar, laat ze dan maar sportief eruit vliegen! Dat zal voor ons maar eigenlijk voor alle clubs een terechte goedmaker zijn, al had de knvb dit natuurlijk vorig jaar al moeten laten gebeuren. Nu hebben ze toch een kans een gehad die ze niet verdienden!

Alleen dat coke snuivers gedoe slaat natuurlijk nergens op, dat gebeurt bij ons net zo goed! Ook bij ons word er wel is wat bij genomen en er zullen er ook vast wat zijn die t ook weer verkopen aan anderen. Dat gebeurt in elk stadion en bij elke club helaas.. Dus om ze daarop aan te vallen gaat een beetje te ver. Voor de rest helemaal met je eens! Ik hoop en denk dat dit wel eens de laatste derby kan gaan worden!
101
koos 14:23 13 september 2017

Alex, respect voor die club nee, alle andere clubs verdienen respect, maar deze club, NEE Het is een coke snuivende oplichters bende.
126
Alex 14:19 13 september 2017

Wat een negatieve reacties hier. Heb ook respect voor andere clubs en zeker die uit dezelfde provincie.
108
Henrico 13:06 13 september 2017

Busje 9!
31
petmetdeklep 11:04 13 september 2017

een groot deel zie je ook enkel naar fct uit de rest van het jaar zie je deze fans amper..
96
Jeffrey 10:41 13 september 2017

Inderdaad eerst die kaarten voor Pec!

En laten we daarna voor eens en altijd het fusieclubje uit Enschede de afgrond in voetballen!
171
Ng 10:33 13 september 2017

Koop eerst je kaarten eens voor Zwolle uit, en daarna naar Rijnsburg..
170
koos 10:31 13 september 2017

het laatste jaar ,jongens. Vanaf volgend seizoen niet meer te koop. Dan is Zwolle onze enige derby.
241