Morgen speelt Heracles de belangrijke uitwedstrijd tegen PEC. In Zwolle moeten de mannen van John Stegeman de draad van winnen weer oppakken, aangezien dat de laatste drie wedstrijden niet gelukt is.

Brandley Kuwas
Het team van Heracles krijgt weer vorm. Of Brandley Kuwas morgen mee kan doen, is ons nog een raadsel. Heracles gaf vorige week aan dat de wedstrijd tegen Feyenoord te vroeg kwam, maar hij er in de week erna weer bij zou zijn. En dat is nodig ook! Want het was schrijnend om te zien hoezeer hij in de aanval gemist werd. Het is dat Feyenoord een flinke stap terugdeed in de tweede helft, maar anders had er een veel grotere score dan de 2-4 op het scorebord kunnen staan. Met name in de eerste helft werd er nagenoeg niks gecreëerd.

Vincent Vermeij
Vincent Vermeij scoorde afgelopen maandag drie keer tegen Jong RKC en rammelt aan de spreekwoordelijke basispoort. Paul Gladon mag flink zijn best doen om de van een blessure teruggekeerde Vermeij uit de basis te houden.

PEC Zwolle
PEC beleeft tot nu toe een goede seizoensstart. Met zeven punten uit vier wedstrijden, staan zij samen met VVV op een gedeelde achtste plaats. Heracles staat met een gedeelde tiende plaats twee plaatsen lager.

De nieuwe trainer van PEC is John van het Schip. De trainer streek na een periode in Australië neer in de hoofdstad van Overijssel en moest daar Ron Jans opvolgen.

Historie in de Eredivisie
Het duel werd vijf keer eerder in de Eredivisie gespeeld. PEC won dit duel een- en Heracles tweemaal. Vorig jaar wist Heracles te winnen. Armenteros zorgde toen met twee treffers voor een 1-2 overwinning. In de thuiswedstrijd werd het 3-0 voor de Heraclieden.

Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Manschot en begint morgen om 20:45.

Sponsoren

Reacties (20)

Reageer nu!