Heracles heeft vanavond in Zwolle verloren met 2-1. De Heraclieden leken op een gelijkspel af te stevenen, maar in de laatste minuten sleepte Zwolle er toch nog een overwinning uit.

Youness Mokhtar was de grote man aan de kant van PEC Zwolle. Hij scoorde twee keer, na ontzettend slap verdedigen van de Heracles defensie.

Heracles begon redelijk aan de wedstrijd, waarin het gevaarlijk voor het doel van Zwolle verscheen, maar toch was daar de vroege treffer voor PEC. De rode loper werd nog net niet uitgelegd voor Youness Mokhtar, die zomaar vanuit een moeilijke hoek kon binnenschieten.

De gelijkmaker kwam er uiteindelijk wel. Laat in de tweede helft mocht Monteiro aanleggen voor een vrije trap. Met wat geluk werd de bal van richting veranderd, waardoor Diederik Boer kansloos was. Monteiro mocht voor het eerst in de basis starten en luisterde dit dus gelijk op met een doelpunt.

Het einde van de wedstrijd was dramatisch. Opnieuw Mokhtar kon zonder enige hinder doorlopen en de 2-1 binnenschieten, waardoor er opnieuw in de laatste minuten een tegengoal werd geïncasseerd.

Sponsoren

Reacties (47)

Reageer nu!