John Stegeman was gisteren niet te spreken over het verdedigende optreden van zijn elftal tegen PEC Zwolle. Tegenover de TC Tubantia gaf hij aan de verdediging gisteren “niet Eredivisiewaardig” vond.

“Vooral over het laatste deel is het laatste woord nog niet gesproken. Ik kook echt van woede. Normaal val ik m’n groep niet snel af. maar ik kan ze vanavond wel wat verwijten. We begonnen uitstekend aan de wedstrijd, maar bij het eerste omschakelmoment lag de bal direct in het netje. Dat was dramatisch verdedigd.”

“De achterhoede loopt naar achteren en de voorhoede naar voren. We willen opdrukken, maar onze verdediging loopt alleen maar naar achteren, waardoor het middenveld in een zee van ruimte speelt. Na de 1-1 was het eerste wat we deden gelijk weer achteruit huppelen. Dat verwijt ik de groep. Dat heb ik ze ook gezegd. Een stel schijtbakken zijn het.”

Sponsoren

Reacties (62)

Reageer nu!