Vanavond staat de bekerwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys op het programma en het wordt een belangrijke pot met een tegenstander die absoluut niet onderschat mag worden.

Rijnsburgse Boys komt uit in de tweede divisie en heeft zijn sporen in het amateurvoetbal ruimschoots verdiend. Het is een aantal keer kampioen geworden van het amateurvoetbal en heeft in 2008 ook de KNVB Beker voor amateurclubs in de wacht gesleept.

Stegeman waakt zelf ook voor onderschatting. Zeker omdat de selectie niet compleet is, omdat er nog wat blessuregevallen zijn: “We gaan Brandley deze week vol belasten, en dan kijken we aan het einde van de week hoe hij ervoor staat”, aldus trainer John Stegeman. “Er is een aantal jongens dat afgelopen weekend wat tikken heeft gehad. We gaan vanmiddag kijken hoe het ervoor staat. Na de training maak ik de selectie bekend en morgen pas de opstelling. Morgen is er maar 1 ding belangrijk: doorkomen. We bereiden ons serieus voor op deze wedstrijd. Rijnsburgse Boys is een prima ploeg die we zeker niet zullen onderschatten,” aldus de coach op de website van Heracles.

Natuurlijk is dit een pot die gewonnen moet worden, maar zoals gezegd ligt onderschatting op de loer. Dit mag niet gebeuren, want is er nu gaver dan het jaar 2012 te evenaren of misschien wel te verbeteren?

 

Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!