Heracles heeft vanavond in de slotminuten een overwinning tegen Roda JC eruit gesleept. Invaller Vincent Vermeij scoorde uiteindelijk de verlossende 2-1.

Heracles begon de wedstrijd om Roda JC onder druk te zetten. Dit lukte ook in de beginfase en dit resulteerde naar een aantal minuten in een schietkans voor Monteiro. Hij schoot de bal op de paal. In de tegenaanval was het direct raak voor de bezoekers uit Kerkrade. Paulissen verlengde de bal met het hoofd en het was raak: 0-1. Een prima start voor de ploeg met nog 0 punten. Daarna kwamen er wel kansen voor Heracles, maar Darri wist niet te scoren. Ook Roda kreeg nog een kans via Paulissen. Het bleef 0-1 tot de rust.

De tweede helft begon uitstekend voor de Heraclieden. Pröpper kopte eerst op de paal en daarna schoot hij hard binnen: 1-1. Toch kon Heracles daarna niet echt de toon zetten en was het Roda dat nog gevaarlijk werd. Een bal werd net voorlangs geschoten. Invaller Vermeij aan Heracles-zijde werd uiteindelijk het goudhaantje. Eerst kopte hij over, maar in blessuretijd bezorgde hij op aangeven van Niemeijer toch Heracles de overwinning. Hij schoof de bal knap binnen: 2-1!

Het was een overwinning die erg moeilijk tot stand kwam, maar toch erg welkom is! Op naar volgende week de derby tegen FC Twente!

 

Sponsoren

Reacties (51)

Reageer nu!