Heracles won gister van Roda en Vincent Vermeij liet zien erg belangrijk te kunnen zijn voor het elftal. RTV Oost sprak met het goudhaantje.

“Op dit moment is het voor mij natuurlijk geweldig. Ik heb dat hier nog niet echt laten zien. Tot nu toe is dit hét moment voor mij geweest. Maar dit zijn doelpunten die voor mij redelijk normaal zijn, waar ik altijd op anticipeer,” aldus de spits tegen RTV Oost.

“Alles speelt een beetje mee in de laatste minuut. Als ik scoor dan vind ik dat geweldig. Maar je doet het natuurlijk voor de fans en zeker deze fans, die eigenlijk elke wedstrijd al mijn naam roepen. Daarom vind ik het ook zo geweldig dat ze achter die boarding meteen staan, je kan er eigenlijk gewoon in duiken. Ik moet zeggen, dit was wel heel heftig. Op een gegeven moment dacht ik, ik kan bijna niet ademhalen. Maar het was super.”

Vermeij wil zich in de basis spelen.

“Dat is wel hetgeen wat ik nu voor ogen heb. Als ik kijk naar de afgelopen maanden, heb ik superhard voor mezelf gewerkt, dus natuurlijk vind ik dat ik het zelf verdien. Ik heb een moeilijke tijd gehad en ik ben er sterk uitgekomen. Dus op basis van dat, zeker. En puur voetbaltechnisch doe ik het de laatste weken bij Heracles heel goed. Bij het tweede maak ik veel minuten en ben ik belangrijk en ook in de beker ben ik belangrijk geweest. Dus is het moment er wel dat ik denk ik een keer een kans moet krijgen.”

Sponsoren

Reacties (40)

Reageer nu!