Heracles Almelo zal het in de tweede ronde van de KNVB Beker moeten opnemen tegen Hoek. De amateurvereniging moest vanavond tegen FC Lisse de strafschoppen overnemen om te bepalen wie er door mocht naar de volgende ronde. Hoek won deze strafschoppenserie met 5-6.

Op 20 september besloot de scheidsrechter dat de penalty’s in het eerste duel genomen moesten worden door middel van het ABBA-systeem. Dit was niet volgens de regels van de KNVB, waardoor de strafschoppen vanavond overgenomen moesten worden.

Zuur voor Lisse, die de eerste penaltyreeks gewonnen had. Een gang naar de rechter had voor hen al niets uitgehaald. De KNVB stond in haar recht om de strafschoppen te laten overnemen.

Deze wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 25 oktober om 18.30 uur in het Polman Stadion.

Sponsoren

Reacties (15)

Reageer nu!