Wout Droste zal zondag in de basis starten tegen Vitesse. De rechtsback krijgt de voorkeur boven Tim Breukers, die hiermee naar de bank verkast.

Tegenover de TC Tubantia laat John Stegeman weten dat hij kiest voor Droste, omdat hij meer verdedigend is ingesteld. “Ik denk aan waar het team behoefte aan heeft, dat is nu in een andere type back. Ze zijn allebei goed, maar anders. Op dit moment hebben we meer behoefte aan een betere verdediger.”

Daarnaast zal ook Reuven Niemeijer weer in de basis starten. Hij zal starten in plaats van Peter van Ooijen. Hij vindt dat Peter van Ooijen wat minder in vorm is. “Als ik niet tevreden ben, mag je wisselen. Je bent hier niet zeker van je plek. Peter zit in een moeilijkere fase, al vind ik dat hij de draad weer oppakt.”

Daarnaast hoopt Stegeman dat het publiek er positief achter gaat staan. “Het glas is halfvol. We hebben een jonge ploeg, het gaat met horten en stoten. Dat hoort erbij, we zijn een team in opbouw. We hebben verloren van Twente, maar de wedstrijd daarvoor wonnen we.”

Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!
foppe 09:42 15 oktober 2017

felix, er wordt één ding vergeten. Mensen willen succes of vermaakt worden. Ze willen bij succes horen. Succes is niet te koop, vermaak wel. En misschien zijn we te kritisch, we worden de laatste tijd ,te weinig vermaakt. Wat ook een probleem is ,is het fox abonnement van rond de 8 euro. Dit geldt niet alleen voor Heracles maar het hele Nederlandse voetbal. Maar we gaan eerst vanmiddag maar eens kijken en hopen dat de drie punten in Almelo blijven,dat geeft al een ander gevoel.
30
Felix Hengelo 01:25 15 oktober 2017

@ Foppe

Een sportief plan voor de toekomst is er altijd. Maar ik ben heel blij dat we nu goed aan het aflossen zijn op het nieuwe stadion. De komende vijf jaar teken ik, net als de vorige 12 jaar voor een plek in de top 15.

Als je kijkt hoe het met degradanten gaat. Cambuur, Graafschap, Go Ahead. En hoe lang Sparta en NAC er over hebben gedaan terug te komen….

Dan kun je beter financieel gezond zijn als het een keer mis gaat. (ipv die shit van Fortuna, Groot stadion, voor de rest bijna dood tot voor kort.)
33
Fred van Leer 23:03 14 oktober 2017

Godverdomme, altijd weer die Zondag 12.30 wedstrijden. Kan ik minder pils drinken.
46
Ard 22:14 14 oktober 2017

Ik ben er bij, we gaan gewoon die 3 punten pakken! Omdat ‘vites’ niet de zwakste is, gok ik op een 3-2. En een leuke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer.
41
Fred 20:18 14 oktober 2017

Veel plezier morgen!
Groeten.
20
Thomas 18:51 14 oktober 2017

Hup Wout!
42
Foppe 14:25 14 oktober 2017

Felix, ik had jouw reactie over het hoofd gezien. Natuurlijk is er iets moois neergezet en went het ook snel. Maar resultaten uit het verleden, bieden geen garantie voor de toekomst. Er wordt teveel terug gekeken en gewezen naar de Bornsestraat. Dat is het verleden maar een sportief plan voor de toekomst is er niet. We staan momenteel. In een te lage versnelling, mogelijk dat na het aflossen, de versnelling een tandje hoger gaat.
21
Arthur 12:58 14 oktober 2017

@Gait: Misschien omdat Gladon niet echt door de ondergrens is gezakt? Hij prikt z’n doelpunten mee, maar Vermeij zit hem zéker in z’n nek te hijgen. Vermeij gaat gewoon speelminuten krijgen, daar ben ik van overtuigd.
90
Gait. 12:52 14 oktober 2017

Nog steeds geen Vermeij in de basis.
Wat zal hier toch de reden van zijn?
Misschien een afspraak in verband met huur Gladon?
Wie het weet mag het zeggen,maar ik snap het niet.
90
kaartjesverkoper 10:31 14 oktober 2017

exact 1012 kaartjes verkrijgbaar noh ofwel bijna uitverkocht huis morgen
120
Foppe 09:05 14 oktober 2017

Athur, mijn reactie ging over de yes we van mentaliteit. Die mis ik bij de spelers , trouwens niet alleen bij Heracles. Als je kijkt naar de supporters, en dan de uitwedstrijden, volle bak Zwolle en in de manege, dat is wel yes we can. We missen de over mijn lijk mentaliteit,wel heel erg in onze selectie. Ze zijn te braaf. En een opmerking over de trainer, hou je kritiek intern. En over het bedrijfsleven en mensen mee krijgen. Zet de mensen op de plek waar ze het meest waardevol voor je zijn, en wees duidelijk. Gebeurt dit ook op het veld? Ik heb mijn twijfels.
30
Hans 08:05 14 oktober 2017

Over VD Buys ben ik het met velen eens.
Was vorig seizoen op zeer jonge leeftijd al aanvoerder van Eindhoven en volgens velen het grootste talent vd eerstedivisie,zagen we ook in de voorbereiding trouwens.
Deze jongen is nu weer fit, dus laat hem niet te lang verpieteren op de bank.
190
Felix Hengelo 00:55 14 oktober 2017

@ Derrick

Heb je gelijk in. Ik bedoelde vooral dat we er nogal goed in zijn om spelers bij kleine clubs te scouten die het bij ons goed doen en later ook succes hebben(Dost, Weghorst) Of spelers met een krasje (Tannane hebben we briljant geregeld, zeker met die psychische begeleiding toen het bijna mis ging. )

Verder hebben we inderdaad ook wel regelmatig een gok genomen die verkeerd uitpakte. Persoonlijk vind ik de aankoop van Piecke na de promotie de beste transfer; zonder hem was het in de eerste paar jaar na de promotie knap lastig geworden om ons te handhaven.
110
Arthur 00:09 14 oktober 2017

@Foppe: In het bedrijfsleven weet ik één ding zeker: als ik mensen mee wil krijgen in een verandering of positief resultaat dan moet ik zelf niet gaan lopen janken en als een klein bang musje in een hoekje gaan zitten. Ook als je een oorlog of veldslag wilt winnen dan kun je er volgens mij beter dominant en vol overtuiging op klepperen dan met knikkende knieen en de staart tussen de benen afdruipen. Ook bij het boksen kun je beter vooruit bewegen dan je in de hoek laten dwingen. Dus kortom: dat angstige, onzelfverzekerde gedoe brengt je helemaal niets!
11
Derrick 23:49 13 oktober 2017

@ Felix Hengelo

Voor een groot gedeelte kan ik me vinden in je reactie, maar dat vrijwel elke club jaloers zou zijn op de scouting van Heracles is nogal overdreven.
21
Hans 22:43 13 oktober 2017

Zondag krijgen we dik op de kloten. 1-3
48
Kris 22:04 13 oktober 2017

Wat mij betreft voetballen we zondag op dezelfde manier als eerder tegen Ajax. Boel compact houden en er met uitvallen scherp uitkomen, dan maken we wel een kans. Ik vind dat Vitesse een goed uitgebalanceerde ploeg hebben met een lepe spits. Als we gaan proberen om het spel te maken, lopen we in het mes en worden we weggetikt in de omschakeling. Dan maar een saaie pot voetbal…
91
Felix Hengelo 21:48 13 oktober 2017

@ Foppe

Op basis van de ontwikkelingen van de laatste 20 jaar. Grandioos hoe Heracles in die tijd gegroeid is, op elk gebied. Ik kijk nu Gijpsnor, en in het eerste half uur werden Jan Smit, Peter Bosz, Wout Weghorst en Bas Dost al besproken. En het ging niet over Heracles.

Dan kun je zeggen: Die zijn weg, maar het zegt heel veel over het verschil met vroeger, toen je na Heracles in de anonimiteit belande. Heracles is van een wrak stadion (met de mooiste houten tribune ter wereld) verhuisd naar een modern, en sinds een paar jaar groot en mooi stadion verhuisd.

Qua financieel beleid en scouting is vrijwel elke club jaloers op ons.

En nu gaat het een paar wedstrijden kut. Boeien. Ik heb vertrouwen in de club, technische staf, en bestuur.
231
Sven 21:42 13 oktober 2017

Tim breuker aanvallender ingesteld😂. Hij heeft nog nooit als profvoetballes gescoord en maakt zoveel domme fouten
612
Foppe 20:45 13 oktober 2017

Athur, op basis waarvan, het is niet op aan te gluren.
28
Jos 19:31 13 oktober 2017

Belachelijk dat vermey en van de buis nog steeds geen basisplaats krijgen. Duarte hoort op het middenveld meneer Stegeman. Iedereen hier op de site vind dat behalve onze trainer.
114
Arthur 18:57 13 oktober 2017

Kap nou eens met dat cynisme hier!😂 “Supporters” horen te “Supporten”, niet continu de club en spelers af te vallen!😂 Een beetje meer ‘yes, we can!’ mentaliteit zou hier niet misstaan!
174
Buks 18:26 13 oktober 2017

Precies Foppe
+ vermey
81
Foppe 18:15 13 oktober 2017

Waarom is van der Buijs gehaald? Zet hem er in. Hardeveld linksback en Duarte op het middenveld.
163
Jorn 17:54 13 oktober 2017

Zou stegeman het dan eindelijk inzien….
26
Thomas227 17:11 13 oktober 2017

Mooi nu Vermeij er nog in voor Gladon!
182
Maikel 17:09 13 oktober 2017

Eindelijk!
22
Bennie 16:59 13 oktober 2017

En terecht, niets aan toe te voegen.
23
Jan Joost 16:59 13 oktober 2017

Ein-de-lijk
83