Wout Droste zal zondag in de basis starten tegen Vitesse. De rechtsback krijgt de voorkeur boven Tim Breukers, die hiermee naar de bank verkast.

Tegenover de TC Tubantia laat John Stegeman weten dat hij kiest voor Droste, omdat hij meer verdedigend is ingesteld. “Ik denk aan waar het team behoefte aan heeft, dat is nu in een andere type back. Ze zijn allebei goed, maar anders. Op dit moment hebben we meer behoefte aan een betere verdediger.”

Daarnaast zal ook Reuven Niemeijer weer in de basis starten. Hij zal starten in plaats van Peter van Ooijen. Hij vindt dat Peter van Ooijen wat minder in vorm is. “Als ik niet tevreden ben, mag je wisselen. Je bent hier niet zeker van je plek. Peter zit in een moeilijkere fase, al vind ik dat hij de draad weer oppakt.”

Daarnaast hoopt Stegeman dat het publiek er positief achter gaat staan. “Het glas is halfvol. We hebben een jonge ploeg, het gaat met horten en stoten. Dat hoort erbij, we zijn een team in opbouw. We hebben verloren van Twente, maar de wedstrijd daarvoor wonnen we.”

Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!