Heracles gaat het zaterdag opnemen tegen FC Groningen. Als er gewonnen wordt, kan er aansluiting komen op de subtop. Groningen zal echter gebrand zijn op drie punten, aangezien zij deze ook hard nodig hebben.

FC Groningen

De Groningers hebben het lastig dit seizoen. De laatste overwinning dateert van 24 september. Ook de laatste wedstrijd bij Sparta Rotterdam werd verloren. Als Groningen opnieuw verliest komen ze niet alleen in groter degradatienood maar hangt de baan van Ernest Faber ook aan een zijden draad.

Bij Groningen ontbraken de laatste week Mimoun Mahi en Ousamme Idrissi. Naar alle waarschijnlijkheid spelen zij weer mee tegen Heracles. Voor de rest is alleen Kaper Larsen een twijfelgeval.

Heracles

John Stegeman laat zijn opstelling na vorige week zaterdag waarschijnlijk hetzelfde. Er zijn geen blessures bijgekomen. Het is even afwachten of Bart van Hintum en Lerin Duarte weer bij de groep kunnen aansluiten deze week. Indien dit niet het geval is, zal Dario van den Buijs weer in de basis beginnen en kan Jeff Hardeveld de plek op de links back positie weer innemen.

De aftrap is om 19:45 in het Polman Stadion. De wedstrijd zal gefloten worden door Martin van den Kerkhof.

 

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!