John Stegeman kan morgen weer beschikken over Bart van Hintum en Lerin Duarte. Beide spelers moesten voorgaande duels aan zich voorbij laten gaan, vanwege blessures, maar sluiten morgen weer aan bij de wedstrijdselectie.

Het is nog niet zeker of Wout Droste mee kan doen. Hij heeft last van zijn hamstring. Indien hij niet fit genoeg blijkt, zal zijn plek worden ingenomen door Tim Breukers. Brahim Darri is geblesseerd en zal daarom sowieso niet meedoen. Daarom zal de voorhoede vermoedelijk weer bestaan uit Kuwas, Gladon en Peterson.

John Stegeman wil niet naar Groningen, maar vooral naar Heracles kijken. “We concentreren ons op onszelf en daar stoppen we veel energie in. Ik snap dat je als trainer soms zoekende bent, maar we kennen de spelers van FC Groningen goed en bereiden ons team zo optimaal mogelijk voor. We komen morgen inderdaad Mike te Wierik tegen, met wie ik graag langer gewerkt had. Het is echter soms ook goed voor een speler om in een andere omgeving weer beter te worden.” Aldus de coach op heracles.nl

Sponsoren

Reacties (34)

Reageer nu!