Heracles heeft zaterdagavond met 2-1 gewonnen van FC Groningen.
Het was Groningen dat als eerste een kans creëerde, Veldwijk raakte de kruising. Toch was het Heracles dat als eerst een doelpunt maakte, Brandley Kuwas vond na een goede actie Reuven Niemeijer en die schoot prima binnen.

BLESSURE PRÖPPER

Even voor de kans van Veldwijk verstapte Pröpper zich. Hij ging per brancard het veld af en werd vervangen door Dries Wuytens. De centrale verdediger was gelijk belangrijk, Lars Veldwijk ging namelijk op de keeper af maar stuitte op Wuytens.

Door het vele aandringen van FC Groningen viel toch de 1-1. Een vermeende handsbal van Jamiro Monteiro werd gezien door Scheidsrechter Van den Kerkhof en die wees naar de stip. Lars Veldwijk faalde nu niet.

OP EN NEER

De 2de helft ging gelijk op. Kansen waren er voor beide teams. Toch duurde het tot de 82e minuut voordat er een doelpunt viel. Het was opnieuw Kuwas die de zestien inging en vervolgens viel, ook hij kreeg een penalty mee. Jeff Hardeveld klaarde dat klusje.
In de slotfase werd Groningen niet meer gevaarlijk.

Door deze overwinning staat Heracles voorlopig in het linkerrijtje. Na het interland weekend reist Heracles af naar Den Haag.

Sponsoren

Reacties (78)

Reageer nu!