Brandley Kuwas heeft een fenomenale competitiestart achter de rug. De aanvaller van Heracles was verantwoordelijk voor maar liefst drie goals en vijf assists en dat is meerdere clubs niet ontgaan.

Op de vraag van VI of hij een stap hogerop ziet zitten, antwoordt hij nuchter. “Wat moet ik daarop antwoorden? Die vraag kreeg ik voor de zomer ook en ik ben er nog steeds. Je weet wat er gebeurd is. Ik durf er haast niks meer over te zeggen. Als er een mooie club komt, dan zou het zomaar kunnen dat ik vertrek. Dat moet de komende weken blijken. Zo niet, dan blijf ik speler van Heracles. Ook geen probleem. Ik ga echt niet zweven nu ik een paar aardige wedstrijdjes heb gespeeld.”

John Stegeman maakt zich vooralsnog geen zorgen dat Kuwas Almelo spoedig gaat verlaten, want hij mag alleen voor de absolute hoofdprijs vertrekken. Afgelopen zomer stond er een prijskaartje van zeven miljoen euro op Kuwas. Mocht deze prijs betaald worden, dan zou dat een absoluut clubrecord betekenen.

Ook Monteiro wordt overigens gevolgd door meerdere clubs. Zijn contract loopt nog door tot 2020.

Sponsoren

Reacties (50)

Reageer nu!