Heracles Almelo heeft vandaag een oefenwedstrijd tegen Holstein Kiel, de nummer twee van de Tweede Bundesliga  in Hamburg met 2-3 gewonnen.

Voor Heracles scoorden Paul Gladon, Brandley Kuwas en Reuven Niemeijer (penalty). De score liep uit naar 0-3, maar de Duitsers kwam nog terug tot 2-3. Iedereen die beschikbaar was kwam aan spelen toe. Alleen Navratil en Van den Buijs maakten de volle 90 minuten vol.

Opstelling en wissels Heracles

Bram Castro (70. Michael Brouwer), Dries Wuytens (60. Tim van de Berg), Dario van den Buijs, Lerin Duarte (60. Roland Baas), Paul Gladon (60. Vincent Vermeij), Joey Pelupessy (60. Niels Leemhuis), Jaroslav Navratil, Brandley Kuwas (60. Kai Huisman), Reuven Niemeijer (73. Sebastian Jakubiak), Jeff Hardeveld (60. Bart van Hintum), Jamiro Monteiro (60. Peter van Ooijen).

Sponsoren

Reacties (53)

Reageer nu!