Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

Ivo Rossen opvolger Reekers als assistent-trainer

Geschreven door Jord op 19 mei 2021

Ivo Rossen neemt vanaf deze zomer de taak als assistent-trainer op zich. De 39-jarige Nijmegenaar komt over van FC Eindhoven, waar hij sinds 2019 dezelfde functie bekleedde.

“Deze kans kwam voorbij en die wil ik met beide handen aangrijpen”, vertelt Rossen. “Ik heb goede gesprekken gehad met de club en weet dat ik in een warme omgeving terechtkom. Ik kijk uit naar de samenwerking met de staf en spelers en heb zin in dit nieuwe avontuur.”

Technisch directeur Tim Gilissen over het toevoegen van Rossen aan de technische staf: “Hij heeft het vermogen om onze spelers te helpen in hun ontwikkeling en een relatie met hen op te bouwen. Dat vinden wij belangrijk in de rol van een assistent-trainer. We zochten iemand die daartoe in staat is en met de komst van Ivo zijn we daarin geslaagd.”

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

32

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Mar

    Markzegt

    3 jaar geleden

    Wat een gelul over spitsentrainer je kunt een doelpunt maken of je kunt het niet. We moeten gewoon beter scouten en betere spitsen kopen.
    Heeft Lewandowski of Haland een spitsentrainer?

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    3 jaar geleden

    Jesse 19 mei 20.57 u. Helemaal met je eens. Investeer in een spitsentrainer die op hoog niveau al de nodige ervaring heeft opgedaan als spits.Onze huidige spitsen hebben nog niet het niveau dat nodig is in de eredivisie.
    Of investeer desnoods in een “aanvals”trainer. Het rendement moet echt omhoog voorin!

  • Pim

    Pimmetjezegt

    3 jaar geleden

    Wat een gelul allemaal om Breukers of Looms assistent te maken. Het zijn beide echte Heraclessen en aardige jongens, maar ik zie ze niet voor of boven de groep staan als assistent. Als we vooruit willen, dan moet elke verandering een verbetering zijn. Dan maken we langzaam, maar ZEKER elk jaar stapjes omhoog. Zie ook de afgelopen jaren.
    Het is zeker goed om oude spelers, die echt Heraclied zijn, bij de club te betrekken, maar dan wel op een plek die ze aan kunnen!!

  • Roy

    Royzegt

    3 jaar geleden

    Niet dat ik denk dat we een spitsentrainer per definitie nodig hebben. Maar dit af doen als onzin gaat me ook te ver. Die grappig bedoelde ingooitrainner (en dat weet jeffreyp volgens ook wel) bestaat, https://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Gr%C3%B8nnemark

    Wat je hier ook van vind allemaal, volgens mij hebben we als club de laatste jaren stappen gemaakt door innovatie. Dingen net wat anders doen, dat is onze manier om mee te (blijven) doen.

  • Sch

    Schaapzegt

    3 jaar geleden

    @Arthur, Basseggio? Lijkt me sterk. Maar het gerucht gaat wel dat Denni Avdic en Geoffrey Castilion mogelijk terugkeren.

  • Art

    Arthurzegt

    3 jaar geleden

    @Schaap: Ik zit geduldig te wachten wanneer ik m’n jaarlijkse Walter Bassegio-grap weer kan maken….?

    Komend seizoen gaat denk ik wel anders, omdat ik denk dat we als publiek het ‘geduldig wachten’ in thuiswedstrijden niet zullen accepteren (uitwedstrijden is (deels) een ander verhaal).

    Ik weet nog uit de voorbereiding dat we al moeite hadden met het creëren van kansen (zelfs zodanig dat Vloet zich hier ook (terecht!) openlijk over uitte). Dat moet echt anders.

  • Jef

    JeffreyPzegt

    3 jaar geleden

    @Jesse
    Hoe kan het dat Weghorst zich bij ons heeft opgewerkt van bankzitter bij Emmen tot volwaardig eredivisiespits?

    Beetje vertrouwen in onze technische staf.

  • han

    hanszegt

    3 jaar geleden

    @moeten het hiermee doen???…..grote onzin kerel,komen uiteraard aanvallers bij….hou de site in de gaten,waarschijnlijk eerder dan je denkt.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Hans wat denk jij er makkelijk over, als of Heracles zo maar een blik aanvallers en vleugelspelers ergens weg kan halen, laat staan betalen. We moeten het met deze drie doen, daarvan zijn Burgzorg en Lunding nog jong en kan je hen nog veel bijbrengen en is het de moeite meer dan waard. Als ze met extra training en aandacht beter worden dan is het voor alle partijen win- win. En mogelijk wordt Bakis er ook nog beter van. Ik neem Wout Weghorst altijd als voorbeeld. Wout is verder gekomen omdat hij veel tijd en energie in zichzelf heeft gestoken! Onze drie aanvallers hebben meer talent dan Wout, toen hij bij ons kwam. Nu is Wout ze ver voorbij, hoe…… vul het zelf maar in.

  • Jef

    JeffreyPzegt

    3 jaar geleden

    Laten we ook direct een inworptrainer in dienst nemen, tegenwoordig zijn dat halve corners!

  • Sim

    Simonzegt

    3 jaar geleden

    Is het niet een idee om Tim Breukers als een soort vertegenwoordiger van Heracles de jeugdopleiding in te sturen? Begeleiding van jonge gasten en ze een beetje kennismaken met Heracles doormiddel van zijn ervaringen bij ons? Kan hij ondertussen ook een beetje scoutwerk verrichten en die jonge gasten onze kant op duwen?

  • Je

    Je boyzegt

    3 jaar geleden

    @simon welke bron dan waar haal je dat vandaan dat hij komt nergens staat het er nog daarom dus ben wel benieuwd naar

  • Sch

    Schaapzegt

    3 jaar geleden

    Hahaha Hans, zet je maar schrap – de Komkommertijd is aangebroken

  • han

    hanszegt

    3 jaar geleden

    Wat een onzin allemaal, moeten gewoon een stel goeie aanvallers bij,maar dat weten Wormuth en consorten maar al te goed lijkt me…..we hebben nooit een zgn spitsentrainer nodig gehad.

  • Har

    Hardenbergzegt

    3 jaar geleden

    @ Jesse, ik ben het met je eens, zeker als de aanvalslinie onvoldoende brengt, moet daar aandacht aan worden besteed, temeer omdat wedstrijden vaak worden beslist op details. Het gaat er niet alleen om of je een harde poeier in de benen hebt.
    Aanvallend hebben we dit jaar gewoon te weinig gebracht en daar moet alles aan worden gedaan.

  • Har

    Hardenbergzegt

    3 jaar geleden

    Let op mijn woorden, die gezamenlijke jeugdopleiding blijft jeuken, niet alleen vandaag, maar ook het hele jaar en de komende jaren idem.
    Er zijn allerlei tegengestelde belangen en alle goede bedoelingen ten spijt, echt lekker zal het nooit gaan lopen. Dat zou mij in ieder geval verbazen.
    Als ik de reactie van Niels lees dat spelers in rode truien lopen, dan word ik daar eerlijk gezegd al kotsmisselijk van. Het is gewoon niet juist en Heracles zou daar tegen moeten optreden.
    De jeugdopleiding is ook een visitekaartje van onze club, stel dat er een reportage wordt uitgezonden op TV en heel Nederland ziet de spelers in rode truien lopen, dan worden wij als Heracles qua jeugdopleiding gewoon niet serieus genomen en lacht menigeen ons uit.
    Het geeft gewoon verkeerd beeld en we doen onszelf tekort.

  • Rob

    Robinzegt

    3 jaar geleden

    @ Niels,
    Ik ben het helemaal met je eens. Ik krijg hier ook ontzettend veel jeuk van.
    Het is een 100% fc twente show.. met pure energy als uithangbord. Bah!
    Natuurlijk zullen jonge spelers kiezen voor een grotere club… echter ben ik van overtuigd dat je Heracles bij deze jongens nog veel aantrekkelijker kunt en moet maken.
    Het zit m in de slimheid en wijze waarop de de jongens, hun voormalige amateurclubs en en hun zaakwaarnemers worden benaderd en bespeeld.

  • Kri

    Kriszegt

    3 jaar geleden

    @ Niels Groothuis. Er heeft een tijdje geleden een artikel in de V.I. gestaan hierover en hierin werd ook wel onderkend dat het nu allemaal nog erg ‘rood gericht’ is. Wel is het de bedoeling dat dit steeds meer wordt recht getrokken en er dus meer zwart-wit in wordt vermengd. Dat is niet van vandaag op morgen geregeld en vandaar ook dat er een contract ligt voor 10 jaar.

  • Sim

    Simonzegt

    3 jaar geleden

    Bilal Basacikoglu transfervrij naar Heracles Almelo volgens Turkse Media

  • Nie

    NielsGroothuiszegt

    3 jaar geleden

    Even helemaal wat anders. Ik volg op Insta de gezamenlijke jeugdopleiding maar wat ik daar zie bevalt me eigenlijk maar mondjesmaat. Ik zie spelers tekenen in de Grolsch Veste. Ik zie Wout Brama die de spelers een beetje ‘kietelt’. Ik zie de meeste spelers in knalrode truien een contract tekenen. Pure Energy spat van het scherm. Voor een 50/50 samenwerking voelt het wel heel erg beinvloedbaar.
    Zijn hier ook afspraken over gemaakt of….?

  • Sch

    Schaapzegt

    3 jaar geleden

    Een spitsenstrainer die dan natuurlijk wel ervaring moeten hebben op kunstgras………. 😀 😀

  • han

    hanszegt

    3 jaar geleden

    @Kris,ik las dat Ivo Rossen bij Eindhoven onder Ernie Brands alle veldtrainingen al verzorgde en men hem als beoogd hoofdtrainer zag.
    En idd wat een gezeik over een spitsentrainer opeens…..we hebben altijd jarenlang geweldige spitsen gehad die aan de lopende band scoorden.
    En zo heel slecht is 10 keer scoren nou ook weer niet voor Bakis……maar hij zal idd aan de bak moeten,want ik ga ervan uit dat ipv Szöke er een echte afmaker bijkomt.

  • Kri

    Kriszegt

    3 jaar geleden

    Welkom Ivo en maak er wat moois van!!

    Ik ben wel nieuwsgierig hoe ze zo bij hem zijn uitgekomen. Wormuth moest een presentatie geven en dat was best progressief in de voetballerij. Vandaar mijn nieuwsgierigheid in deze. Hoe dan ook, de ontwikkelingen voor volgend seizoen volgen zich vrij snel op. Kom maar op met die nieuwe aanwinsten!!. Ik las in een reactie onder een ander topic dat iemand schreef dat we van 3 A spelers naar 5 of 6 A spelers zouden moeten gaan. Dat schept verwachtingen.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Kijk dat vind ik nu onzin JeffreypP en Jordy, als je aanvallers hebt die makkelijk kunnen scoren heb je er geen nodig, maar onze drie aanvallers scoren te weinig, bovendien hebben we nog jaren verplichtingen met hen, waarom dan niet in deze spelers investeren en ze proberen beter te maken! Leer ze de tricks en trucks hoe je beter kan worden, hoe je moet staan en allerlei anders slimme dingen om beter te worden. Ik weet niet of Wormuth spitsen beter kan maken, ik betwijfel dat omdat hij nooit spits is geweest op hoog niveau. Dan heb je met Kolmschot en deze Rossen twee ex verdedigers, Van Loo voor de keepers en Colon de Graaf voor het fysieke en nog een video analist. Is er dan geen ex spits die op niveau heeft gespeeld en trainingen kan geven? Ook niet vanuit Duitsland in te vliegen? Connecties Wormuth? Onze drie aanvallers kunnen echt wel extra scholing gebruiken.

  • Nie

    NielsGroothuiszegt

    3 jaar geleden

    Welkom Ivo. Je bent niet voor niets uitgekozen denk ik. Wat betreft een spitsentrainer heb ik wellicht een ietwat ouderwetse opvatting; als je een goede spits bent heb je geen spitsentrainer nodig denk ik….

  • Tim

    Timzegt

    3 jaar geleden

    Jesse roept al een aantal dagen over een spitsentrainer en vandaag is de druppel: WAAR BLIJFT DE SPITSENTRAINER?

    @jeffreyp: Amen!

  • Jor

    Jordy920zegt

    3 jaar geleden

    Ben het volledig eens met jeffrey, we hebben nu zon 8 jaar alleen maar spitsen gehad die er alles in schoten. Nu hebben we een jaartje niet zon spits?. En ik ben er nu niet echt heilig van overtuigd dat everton bakis wat van die braziliaanse samba gaat meegeven……..

  • Art

    Arthurzegt

    3 jaar geleden

    Welkom Ivo. Ik ben het overigens eens met Jesse. Waarom geen Heraclied? (Everton, Quansah, Breukers, Looms?) Mijn voorkeur gaat ook uit naar wat aanvalsimpulsen…

  • Jef

    JeffreyPzegt

    3 jaar geleden

    Wat een gezeur om een spitsentrainer.. jarenlang hebben we een voorhoede gehad die de ene naar de andere binnen schoot.. dit jaar was het even iets minder. Maar welke trainer je er ook neerzet, Burgzorg schiet er echt geen 25 in volgend jaar.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Waar blijft de spitsentrainer? Al onze aanvallers hebben behoefte aan zo’n man, weer eer ex verdediger bij de staf. Bakis, Burgzorg en Lunding moeten nog heel veel leren.

  • Ren

    Renezegt

    3 jaar geleden

    Ik wens hem succes. Ik ken hem niet en kan mij ook niet herinneren als voetballer. Ik blijf het vreemd vinden dat Mark Looms geen assistent geworden is. Kan zijn dat hij de belangen van onze club, moet behartigen in de jeugdopleiding.

  • kel

    kelvin bzegt

    3 jaar geleden

    We zulle wel zien hoe dat gaat lopen natuurlijk ben zeer benieuwd

TopReacties

kelvin b3 jaar geleden

We zulle wel zien hoe dat gaat lopen natuurlijk ben zeer benieuwd

Rene3 jaar geleden

Ik wens hem succes. Ik ken hem niet en kan mij ook niet herinneren als voetballer. Ik blijf het vreemd vinden dat Mark Looms geen assistent geworden is. Kan zijn dat hij de belangen van onze club, moet behartigen in de jeugdopleiding.

Jesse3 jaar geleden

Waar blijft de spitsentrainer? Al onze aanvallers hebben behoefte aan zo’n man, weer eer ex verdediger bij de staf. Bakis, Burgzorg en Lunding moeten nog heel veel leren.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia