Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NES Images

Heracles verliest met 2-1 van Volendam

Geschreven door Mat op 16 jul. 2021

Heracles heeft de oefenwedstrijd in en tegen Volendam met 2-1 verloren. Oud-Heraclied Daryl van Miechem zorgde voor de 1-0 en Boy Deul zorgde nog voor rust voor de 2-0.

In de tweede helft stond een compleet nieuw elftal in het veld. Dit elftal wist wel te scoren, maar helaas was het niet genoeg. De 2-1 van Sinan Bakis was de eindstand.

Komende week speelt Heracles Almelo vier oefenwedstrijden. Dinsdag staat een uitwedstrijd tegen Telstar op het programma, woensdag is PAOK FC de tegenstander. In het weekend volgt een nieuw blok van twee duels: zaterdag thuis tegen N.E.C. en zondag uit tegen FC Emmen.

FC Volendam – Heracles Almelo 2-1 (2-0)

18. Daryl van Mieghem 1-0, 44. Boy Deul 2-0, 82. Sinan Bakis 2-1.

Opstelling Heracles Almelo eerste helft: Koen Bucker, Noah Fadiga, Marco Rente (33. Rohat Agca), Mateo Les, Giacomo Quagliata, Lucas Schoofs, Elias Sierra, Rai Vloet, Kasper Lunding, Delano Burgzorg, Luca de la Torre.

Opstelling Heracles Almelo tweede helft: Robin Jalving, Devonish Eustatia, Rohat Agca, Ruben Roosken, Bram Marsman, Melih Ibrahimoglu, Bilal Basaçikoglu, Ismail Azzaoui, Adrian Szöke, Sinan Bakis, Mohamed Amissi.

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

177

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Ik wil ze nog niet afserveren René. Ik hoop (bij beter weten in) dat die Bakis de geest krijgt en wat laat zien. Het is hopen ? Tegen amateurs er 10 in knallen vind ik ook niet zinvol. Ze moeten vol aan de bak tegen de tegenstanders en daar kan je alleen maar beter van worden. Verder missen ze wat binnen onze trainersstaf. Ik blijf er bij als je ze door een goede spitsentrainer onder handen laat nemen en extra trainingsarbeid daarvoor vrij maakt, dan worden ze alleen maar beter, alle aanvallers van ons.

  • Ren

    Renezegt

    3 jaar geleden

    Arthur, zou dat helpen? Laten we eerlijk zijn, ze zijn gewoon niet van het niveau dat wij willen zien. Geen Dessers, geen armenteros, weghorst of Dost. En dat vergeet ik er nog een paar. Kortom, de knip los en haal een spits.

  • Art

    Arthurzegt

    3 jaar geleden

    Het zou voor het zelfvertrouwen van de spitsen wellicht ook goed zijn om af en toe tegen amateurs te oefenen. Ik snap dat je ‘weerstand’ wilt, maar soms kan het misschien wel goed zijn om even dik te winnen om de zweem van negativiteit even af te schudden…

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Aanvullend op WW: Ruud van Nistelrooy (hij wordt binnenkort toch gewieberd bij Oranje als Louis komt) ophalen als spitsen trainer. Met al onze ex verdedigers in de trainersstaf leren onze spitsen geen bal. Mogelijk kan hij Sam Lammers (die kent hij goed) dan ook overhalen om hier voor een jaartje te komen??

  • WW.

    WW.zegt

    3 jaar geleden

    Van de oefenwedstrijden die ik heb gezien concludeer ik tot nog toe, dat we op het middenveld een luxeprobleem hebben. Vloet is denk ik de enige die zeker is van een basisplek, maar de rest is denk ik afhankelijk van de nuances die Wormuth wil aanbrengen in de tactiek.

    Verdedigend heeft Fadiga nu absoluut een voorsprong op Bakboord. Maar wat ik van hem heb gezien voor zijn blessure, heb ik goede hoop dat hij een zeer goede back-up wordt ( of beter). Echt jammer vind ik de blessure van Oubella. Ik vond hem in de wedstrijden tegen Sparta en Go Ahead met zelfvertrouwen in het veld staan. Helaas waren dat ploegen die met de kont in de goal lagen en dus geen wedstrijden waarin een verdediger zich kan onderscheiden. De spelers die tot nu toe de ruimte van Pröpper opvullen in de voorbereiding ( Rente daargelaten) maakten alleen Schoofs en Agca ( joa, oons eigensten Rohat) op mij een indruk dat zij wisten wat verdedigen inhield.

    Aanvallend: duidelijk is dat Basacikoglu als linksbuiten een meerwaarde is t.o.v welke aanvaller dan ook in onze selectie. Ik vermoed dat dat ook de reden is dat Burgzorg zo vaak als midvoor staat in de voorbereiding. In Lunding heb ik nog wel vertrouwen, al denk ik dat hij gebaat zou zijn bij een specifieke coach/ervaringsdeskundige die hem de fijne kneepjes kan bijbrengen. Sowieso lijkt het me beter dat we in plaats van speler nummer 29 een extra spitsentrainer/ voorhoedespecialist aantrekken. Wat ik in de voorhoede vind ontbreken is “grinta”. Zowel Bakis als Söke lijken we geweldige teamplayers. Dat is wat ik erg kan waarderen, maar op de plek waar ze spelen is een zekere zelfzuchtigheid en egoïstische dadendrang vereist, die paradoxaal genoeg het geheel ten goede komen. Wat ik als test in de voorbereiding nog wel eens zou willen zien, is hoe Fadiga als extra spits zou functioneren. Ik zag dat Basacikoglu en Lunding de snelheid hadden die Fadiga ook heeft: in een extra tijd situatie zou je hem mooi mee voorin het centrum kunnen laten meegaan. Met de afgekeurde goals vorig seizoen heeft die aangetoond, dat een bal in het netje plaatsen voor hem geen probleem is.

  • Nie

    Niekzegt

    3 jaar geleden

    @ Leon

    Ga daar maar niet vanuit!
    Het middenveld is al goed bezet en nog een middenvelder erbij halen is zonde van het geld!

    Cvm: Schoofs, Kio (Agca)
    Cm: De la Torre, Ibrahimoglu,Agca(Sierra)
    Cam: Vloet, Sierra (Azzaoui, Szöke)

  • leo

    leozegt

    3 jaar geleden

    ahum …
    we moeten de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Pisvee …
    Hopelijk zijn ze dan minder gefocussed dan vandaag tegen Galatasaray … jemig !!
    5-1 , niet slecht (of zou hier ook nog een voorbereidings-effect meespelen ? 🙂 )

  • Leo

    Leonzegt

    3 jaar geleden

    Wat mij opvalt is dat mounir el allouchi nog steeds geen club heeft. Destijds werd aangegeven dat men verwachte dat hij binnen een paar dagen bij zijn nieuwe werkgever zou tekenen. Geen idee of Heracles er nog voor in de markt is…

  • leo

    leozegt

    3 jaar geleden

    @Floater, dank voor je uitleg.
    hoop op een mooie oefenpot met gezelligheid in het uitvak !

  • Flo

    Floaterzegt

    3 jaar geleden

    Ik kan mij wel vinden in de meeste commentaren van vanmiddag. Het was een oefenwedstrijd en de uitslag zegt dan ook niet alles, je probeert wat dingen en niet iedereen speelt met het mes tussen de tanden. Om nu op basis van deze wedstrijd te roepen dat het helemaal fout gaat vind ik wel erg voorbarig. Als ze er maar staan de eerste wedstrijd, fit, ingespeeld en in de sterkste formatie.

    Ik heb genoten van de crosspasses van Les en Kio de tweede helft, heerlijk om te zien hoe moeiteloos ze vooral Bilal wisten te vinden. Les is opbouwend best wel goed en met Kio stond het prima, beter dan eerste helft vond ik. Van Bilal gaat veel dreiging uit maar hij moet wel uitkijken dat hij niet te veel wil doen. Een bal eerder afgeven in plaats van zelf de actie willen maken. Fadiga en Roosken deden aanvallend leuk mee af en toe. Bakboord viel mij wel tegen, was slordig. Sierra kan naar mijn idee goed mee op het middenveld, goede pass en durft te voetballen. Szöke en Bakis waren vrij onzichtbaar. Meevoetballend brachten ze niet zoveel en echte kansen hebben we ook niet gecreëerd. Daar mag nog wel wat bij. Op dit moment zou ik nog liever Burgzorg in de spits zien en dat is ook niet uit luxe. Maar goed, de directie is zich daar ook wel van bewust denk ik zo.

    @Kris. Darfalou is wel een interessante optie, maar is hij het type dat we zoeken?Qua kwaliteit zou hij naar mijn idee prima mee kunnen maar ik zie liever een snelle bewegelijke spits denk ik omdat we met Bakis al een spits hebben met minder snelheid die je moet ‘bedienen’. Dit zijn wel de kansjes waar we op moeten wachten bij andere clubs.

  • Flo

    Floaterzegt

    3 jaar geleden

    @ Leo. Het is een uitwedstrijd op vrij vervoer en aangezien het een oefenwedstrijd is tegen Emmen ga ik er vanuit dat je je e-ticket kan omruilen naar een kaartje voor het uitvak bij de ingang van het uitvak. Op een andere plek omruilen zou eigenlijk alleen voor veiligheidsoverwegingen worden gedaan geloof ik. Mocht je daarover toch twijfelen dan zou ik even contact opnemen met Heracles zelf per e-mail of telefoon, dan weet je het zo?.

  • leo

    leozegt

    3 jaar geleden

    Ook maar een kaartje voor de oefenwedstrijd in en tegen Emmen gekocht. Ben wel benieuwd naar het nieuwe elftal in wording !

    maar eh, het wedstrijdticket is van hetzelfde format als een thuiswedstrijd, met QR code…

    betekent dit dat er ergens onderweg moet worden verzameld en waar dan deze tickets worden omgewisseld voor de toegangskaarten voor het uitvak ?

    wie weet dit ?

    alvast dank voor het delen van de info.

  • Kri

    Kriszegt

    3 jaar geleden

    In de V.I. staat dat Darfalou van Vitesse zeer waarschijnlijk overbodig wordt daar. Zijn statistieken zijn niet verkeerd, is ontzettend doelgericht en zal niet te veel kosten. Wat mij betreft is hij welkom.

  • Kri

    Kriszegt

    3 jaar geleden

    De tweede helft vond ik ook wat beter/feller dan de eerste, al weet ik niet of dat ons of door de tegenstander kwam. Les viel me, weer, positief op, maar ook Roosken vond ik hoopvol spelen. Bilal legt ze toch wel lekker weg, terwijl Kio als rechter verdediger ook niet gek was. Hopelijk hebben we nu de fase van ‘het kweken van inhoud’ gehad en gaan we ons meer richten op het speltechnische vlak.

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    Wel jammer ook dat Laursen al een tijdje eruit ligt,net als Rente en Blaswich.
    En Vloet na 19 minuten gewisseld…..nooit echt een goed teken.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Ook prima wedstrijd van ons gezien alleen aanvallend is het echt naatje. We weten inmiddels waar de pijnpunten zitten, aan Gilissen de taak om dat op te lossen??

    Ik lees dat scout het ook zo ziet, we hebben er van de 28, teveel lopen die het niet gaan redden en toch geld kosten. Ik denk dat je 3 tot 4 van deze mannen eigenlijk niet op de loonlijst moeten hebben. Met dat vrijgekomen geld zou je 1 of 2 wat duurdere spelers kunnen aantrekken/ houden. Dan maar met een selectie van 26 man verder, dat zou meer dan genoeg moeten zijn.

  • Buk

    Bukszegt

    3 jaar geleden

    Met een/twee goede aanvallers erbij een heel ander elftal
    Achterin lijken we een leider te missen

  • Rob

    Robbiezzegt

    3 jaar geleden

    Met een bewegelijke spits erbij die de diepte in kan heb je al een heel ander elftal staan. Duidelijke a spits en CV en we hebben een prima elftal gezien de wedstrijd zojuist.

  • Ren

    Renezegt

    3 jaar geleden

    Goede tweede helft van Heracles. Billal eens op 10 proberen. Les en kio stonden goed

  • Sco

    Scoutzegt

    3 jaar geleden

    Ik heb de wedstrijd bekeken en zoals ik al eerder heb aangegeven zijn Sierra en Ibramoglu primavoor meer snelheid op het middenveld en Sierra oogt als Cziommer dus de kans geven.We missen een goede spits. Wat armoedig wat onze spitsen laten zien. Ook wordt er te gemakkelijk tegen gescoord.

  • FAF

    FAFzegt

    3 jaar geleden

    2e helft wel een feller Heracles gezien, op het eind mag die bal van Bilal wel raak gekopt worden overigens.

  • Nie

    Niekzegt

    3 jaar geleden

    Matteo Les is ook een toppertje in wording ! Houd zich makkelijk staande en heeft echt een geweldige inspeel pass. Is ook niet bang om in te dribbelen en ziet de ruimtes goed. Een echt moderne verdediger!

    Ook Sierra oogt weer goed, die jongen voetbalt heel makkelijk! Doet me een beetje denken aan een jonge Simon Cziommer qua manier van voetballen!

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    Kwam door de kip ???.

  • rea

    reaguurderzegt

    3 jaar geleden

    het bekence terugkerend azijnzeiken is weer begonnen. kan me nog herinneren dat we een jaar alles wonnen in de voorbereiding en er in de 1e competitiewedstrijd tegen notabene heerenveen met 4-0 verloren..

  • Gee

    Geertzegt

    3 jaar geleden

    Beste Ruud,

    “Hoe kan het zijn dat wij dit allemaal laten gebeuren?” “Dit” is bijna jaarlijks meedoen om de play-offs, jaarlijks een verkoop van rond de miljoen (waarmee o.a. de begroting gedicht wordt), beleid voeren dat inmiddels door een groot deel van de eredivisie gekopieerd wordt en een trainer die spelers beter maakt.

  • Jan

    Janzegt

    3 jaar geleden

    Druktemakers weer haha. En dan ook nog tegen PAOK, een club waar ook Ajax en PSV moeite mee hebben…

  • Jef

    JeffreyPzegt

    3 jaar geleden

    Druktemakers hiero.

  • Haf

    Hafczegt

    3 jaar geleden

    Iedereen maakt zich alweer veel te druk… Het is een oefenwedstrijd en de 1e elftal en 2e elftal spelers, spelen nog steeds gemixt. Geen zorgen dus.

  • Ruu

    Ruudzegt

    3 jaar geleden

    Heracles oogt traag. We hebben veel kwantiteit ipv kwaliteit Tim ga 5 spelers uit deze selectie verhuren en haal 3 echte versterkingen. Wat een technisch wanbeleid. Mauro wellicht ook nog naar Twente. Hoe is het mogelijk dat wij dit allemaal laten gebeuren

  • Mar

    Martijn32zegt

    3 jaar geleden

    Bijna rust stand 1-2. Het doelpunt van heracles van richting veranderde vrije trap. Hele 1ste helft geen kans gecreëerd. Alleen maar tegengehouden. Traag voetbal. Kunnen de bal amper in de ploeg houden. Bakboord viel me erg tegen. De rest was ook niet veel.

  • Mar

    Marcozegt

    3 jaar geleden

    Waar is blaswich?geblesseerd?

  • FAF

    FAFzegt

    3 jaar geleden

    Idd Alex, PAOK zit ook vele meer drive in lijkt het. Vond de keeper bij het 2e doelpunt er ook niet echt goed uitzien…

  • Ale

    Alexzegt

    3 jaar geleden

    Paok is van een andere orde. Veel meer handelingssnelheid en weten elkaar goed te vinden. Poedel van Bucker, maar goed dat kan gebeuren. Vind ons aanvallend weer onmachtig en dan gaat Mauro jr. waarschijnlijk ook nog naar Twente.

  • Flo

    Floaterzegt

    3 jaar geleden

    De wedstrijd is hier te volgen: https://www.youtube.com/watch?v=Mc04lMrxNo8

  • rea

    reaguurderzegt

    3 jaar geleden

    @tim eerst ff een staafje in je bakkus drukken/testbewijsje halen:stopdetestmaatschappij..

  • Sco

    Scoutzegt

    3 jaar geleden

    Waarom 28 spelers halen als daarvan 8 niet de potentie hebben. Waarom niet 3 spelers die 1,5 ton boven het salaris plafond uitkomen en vul je de rest aan met jongens uit de jeugd. Kijk Twente haalt naar propper, v Wolfwinkel en nog een paar dure nieuwe jongens ook Mauro van psv (huur 1 jaar). 8 goedkope jeugdspelers id selectie en het kan eruit daar. Zoals: Szoke/Amissi/Cijntjes/bakboord (net verlengd maar geblesseerd)/Lunding etc

  • Tim

    Timzegt

    3 jaar geleden

    Verkoop FC Emmen – Heracles is zojuist van start gegaan. 225 kaarten beschikbaar. Even lekker ouderwets een potje voetbal kijken, lekker tripje! 😉

  • Kri

    Kriszegt

    3 jaar geleden

    @ Arthur. Het enige wat ik me kan bedenken is dat we, door de gestage groei die we als club gemaakt hebben in de afgelopen jaren, we meer kosten hebben dan in die periode. Volgens mij hebben we nu ook een grotere selectie, al weet ik dat niet helemaal zeker. Twee ervaren spelers zorgen er wel voor dat ‘de talenten’ sneller groeien. Een Van der Linden, Zomer en Cziommer zijn denk ik goud waard voor de ontwikkeling van talenten. Maar goed; we hebben nog wel eventjes om de selectie echt op niveau te krijgen. Geduld is een schone zaak, maar o zo moeilijk op te brengen soms, hahaha.

  • Rem

    RemcoMzegt

    3 jaar geleden

    Ik hoef persoonlijk geen speler te zien waarop ik mij verheug.
    Belangrijk is om een sterk team te zien spelen.
    Goede talenten omringd met goede A – spelers.

    Ik zou maximaal 25 spelers willen zien en geen 30.
    Deze 25 spelers kunnen erg goed zijn omdat je minder spelers salaris hoeft te betalen.

    De A – spelers moeten de goede talenten nog beter laten spelen.

  • Der

    Derrickzegt

    3 jaar geleden

    Pas een beetje op Niek, don’t f#### with Jesse. 😉

  • Nie

    Niekzegt

    3 jaar geleden

    @Jesse

    Sorry meneer Jesse, jij weet het natuurlijk weer beter dan een ander…. dom van mij om dat in twijfel te trekken…

    Al die mensen in t bestuur zijn natuurlijk dom! Ze kunnen beter ontslag nemen en dan jou aannemen, de alwetende Jesse.
    De heren Toussaint en Gilissen zijn natuurlijk een stel amateurs die hebben nergens verstand van, het bestuur kan gewoon beter hier op hafc.nl kijken en zoeken naar de comments onder de naam Jesse . Die vertelt ze alles wat ze moeten weten. Kunnen ze die twee Heren wel gewoon ontslaan, scheelt ook weer geld.. kan dan weer mooi geïnvesteerd worden in een ” A-speler” !
    Zuinig zijn en sparen is onzin, Jesse vertelt wel hoe er geïnvesteerd gaat worden en hoe dat dan op lange termijn iets gaat opleveren. Dat heeft hij allemaal al in zijn glazen Bol gezien!

    Want ja, de club kan het dan wel goed doen, en al 15 jaar bewijzen dat het één van de beste presterende clubs is qua aankoop beleid. We kunnen toch beter gewoon meer risico’s gaan nemen en meer gaan betalen omdat Jesse vindt dat dat wel kan. Hij heeft alle financiën van de club bekeken, en heeft jarenlange ervaring in het runnen van een club. Hij weet precies hoe dat moet!

    Beste meneer Jesse, Misschien is het ook wel eens goed als jij je gewoon stil houd. Je hebt je mening over meer investeren volgens mij al wel 20 keer verteld in de afgelopen weken.
    Er zullen ook mensen zijn die het niet met je eens zijn. Om er dan elke keer weer een discussie van te maken is overbodig. Niet iedereen denkt er het zelfde over als jou!
    En kom dan niet met argument dat dat discussiëren de bedoeling is van een forum , want na zoveel keren mag een discussie ook wel eens afgelopen zijn!

    Verder wil ik je nog even mee geven dat niet iedereen op jou mening zit te wachten hier ! Ik begrijp dat bij sommige reacties de vingers gaan jeuken om iets te reageren(heb ik zelf ook ). Maar soms heb ik t gevoel dat ze bij jou bij bijna elke reactie jeuken!
    Soms lijkt het alsof jij jezelf de koning van hafc.nl vindt en dat je anderen altijd terecht moet wijzen. Soms besef je niet dat jou mening een mening is ,en niet een feit. Soms kan je je eigen dus beter gewoon even stil houden en een ander ook een mening laten hebben.
    Je hebt al wel vaker commentaar gehad op je manier van reageren , maar helaas doe je er maar bar weinig mee !

    P.s bespaar je de moeite om hierop te reageren…. ik laat het hierbij en ga er verder niet meer op in ! Ik hoop dat je er wat mee doet ?

  • Rub

    Rubenzegt

    3 jaar geleden

    Wedstrijd tegen paok wordt live uitgezonden.
    Op heracles.nl/live

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    Nee besloten wedstrijd…..zullen ze dan ook wel niet uitzenden.

  • bk1

    bk1312zegt

    3 jaar geleden

    Weet iemand of de wedstrijd tegen PAOK vandaag ergens te zien is?

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Wat ik niet begrijp is dat er steeds maar weer fans zijn die bij een beetje meer investeren van ons, de buren als vergelijk er bij halen. Dat vind ik nu appels met peren vergelijken. Ze hebben daar met geld gesmeten omdat ze met de top drie wilden meedoen. Ze hebben gewoon boetes aan de knvb betaald omdat ze o.a. Ziyech niet mochten aantrekken en toch deden. Plet voor veel teveel geld opgehaald omdat die Engelse trainer hem wou. Op voorhand geld uitgegeven omdat ze dachten wel ‘ even’ voor de 2e keer kampioen te worden en de CL gelden al zagen binnen stromen. Kijk dat zijn feiten waardoor je bijna failliet gaat. Een beetje concurrerende salarissen betalen voor 1 of 2 van je beste spelers is heel wat anders. Dat kan onze begroting met de nodige reserves best hebben. Onzin om bang te zijn dat de ene speler meer dan de ander verdient. Er wordt te weinig stil gestaan bij het feit dat een of twee buitengewone spelers binnen je team de anderen ook beter maakt. Die kunnen zich aan hen optrekken en worden weer aantrekkelijk om te verkopen.

  • Art

    Arthurzegt

    3 jaar geleden

    @Niek: Helemaal mee eens! Tegelijkertijd mis ik wel een beetje een speler waarop je je verheugt: Tanghe, Cziommer, de comeback van Armenteros, Hirayama, Everton, Gluscevic, Lakic, GGG, Hoogma Senior…Waarom kon dat toen wel en nu niet als je zegt dat we ons ontwikkelen?

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    Niek

    Ik zou het niet beter kunnen verwoorden. We moeten inderdaad realistisch zijn en geen onverantwoorde risico’s nemen. Heracles staat er financieel goed op en dat is een belangrijke voorwaarde om op termijn verder te kunnen groeien. Ik ben desondanks wel van mening dat er voor het komende seizoen in de verdediging ervaring bij moet komen en ook een spits die er direct staat. Je ontkomt er daarom niet aan om te investeren, maar dan wel op een verantwoorde manier.

  • Nie

    Niekzegt

    3 jaar geleden

    Ik snap dat gezeik elke keer over meer investeren niet echt.
    Altijd wordt maar aangehaald dat je bij meer investeren ook stappen gaat zetten. Maar dat is gewoon een aanname en geen feit.
    Zo zou je ook kunnen stellen dat bij meer investeren de risico’s groter worden en dat het dan ook een keer goed fout kan gaan zoals bij de buren. Iets waar we nu de spot mee drijven. Dit kan ons ook net zo goed overkomen als we te groot willen dromen.

    Heel simpel gezegd doen we het de afgelopen seizoenen al gewoon extreem goed. We eindigen eigenlijk standaard boven waar we volgens onze begroting zouden moeten staan.

    Soms moet je ook gewoon is blij zijn met waar we staan. We hebben als club de afgelopen 10/15 jaar enorme stappen gezet! De hele organisatie is professioneler geworden, we kunnen met een steeds iets grotere begroting werken(Al hebben we door corona weer een stapje terug moeten doen) , we hebben een prachtig stadion gekregen en de club probeert altijd stapjes te blijven maken.

    Elk jaar hebben we weer nieuwe parels, elk jaar jaar komen er weer spelers waar we twijfel bij hebben maar die geweldig blijken te zijn!
    Waarom zouden we dan in godsnaam meer geld gaan betalen voor “een naam” ? Doe mij maar gewoon die grote onbekende die weer een nieuwe parels blijkt te zijn !
    Wie hier had gedacht dat Vloet zich zo zou ontwikkelen en een echte A-speler zou zijn ?
    Wie had ooit van de la Torre gehoord? Of van een Quagliata? Of van een Fadiga? Of een schoofs? Of een Kio of een Blaswich? Of een Knoester?

    Laat het glas dus vooral half vol zijn ipv half leeg ! Wees niet zo negatief en hou op met zeuren over meer risico’s nemen! De club bewijst al jaren het tegendeel en iedereen binnen de club probeer heracles vooruit te helpen! Er zitten mensen in het bestuur die weten hoe een club gerund moet worden! Als jullie als leken allemaal zo slim zijn als jullie claimen dan hadden jullie wel op die positie in de club gewerkt ipv dat je op hafc.nl de wijsneus uithangt!

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Stilstand is achteruitgang, denk daar eens over na Stulanowsky. Ook Wormuth heeft ambitie en stapje maken, dat uitgesproken tijdens zijn gesprekken met ons bestuur en ze hebben hem m.i. wel wat toegezegd. Wie zegt hier dat we het helemaal anders moeten doen? Met iets meer investeren in spelers met echte toegevoegde gooi je niet om. Want met o.a Fadiga, Quagliatta, De La Torre en Knoester en mogelijk Les en Seina hebben we nog steeds wat talent in huis die op termijn wat kunnen opleveren. In dat opzicht varen we als club nog steeds op koers alleen moeten we, als het kan, af en toe het aantal pk’s opvoeren.

  • Stu

    Stulanowskizegt

    3 jaar geleden

    @henk

    Je hebt helemaal gelijk Henk!!! Laatste 6 seizoenen 4x in het linkerrijtje geëindigd. We moet het compleet over een andere boeg gooien!!! Het gaat helemaal fout hier zeg ik je, HELEMAAL FOUT!!!

TopReacties

Mik3 jaar geleden

We maken maar bar weinig goals! Vorig jaar in oefenwedstrijden, vorig seizoen en we gaan vrolijk verder.

blik s3 jaar geleden

mik was de azijn in de aanbieding deze week?

Hafc3 jaar geleden

Mik ben het absoluut met je eens. Het is allemaal leuk een stabiel, Maar we komen naar het stadion voor mooi voetbal. Waar zijn de spelers als kuwas en peterson die een keer zelf een actie kunnen maken en scoren? Te zwak op het middenveld en in de aanval om overtuigend te winnen, tegen goede en minder goede tegenstanders

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia