Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: Bert Letteboer

Rik Platvoet: Enschedese goaltjesdief in Almelo

Geschreven door Bjorn Wind op 22 jul. 2021

Vanuit Enschede komen er al jarenlang spelers over naar Heracles. Sommigen weten het niet echt voor elkaar te krijgen om door te breken in het zwart-witte shirt, zoals Rendla en Bannink. Een aantal anderen, zoals Pelupessy en Bruns, wisten de supporters voor zich te winnen en echte publiekslievelingen te worden. De speler van vandaag valt onder de tweede categorie en wist dit rond de eeuwwisseling voor elkaar te krijgen. Vandaag praten we met Rik Platvoet.

Rik zette zijn eerste stappen in zijn profbestaan in Enschede bij FC Twente. “Op 2 mei 1993 mocht ik mijn debuut maken in het Diekman stadion tegen RKC Waalwijk. Ik speelde eigenlijk nog in de Onder 19, maar mocht een kwartier voor tijd invallen van Rob Baan. Natuurlijk was ik hartstikke trots en blij, met name omdat op dat moment mijn klasgenoten op de tribune zaten.” Rik gold als een groot talent en doorliep ook alle vertegenwoordigende jeugdelftallen van Nederland. Toch bleef een echte doorbraak bij Twente uit en werd hij tijdelijk gestald bij respectievelijk MVV en FC Emmen. “Vooral de periode in Maastricht was succesvol. Het jaar bij Emmen was daarentegen een grillig, maar wel leerzaam jaar.” Hij speelde in deze twee periodes meer dan 60 wedstrijden en wist bij beide clubs de dubbele cijfers te halen qua doelpunten. Toch wist hij bij terugkomst in Enschede geen basisplaats af te dwingen. “De hoop was er bij mij om de laatste stap te zetten naar mijn doorbraak in het eerste elftal. Dat is mij echter nooit helemaal gelukt. Het voelt tot op de dag van vandaag nog als een teleurstelling.”

“Met Korbach was het altijd geweldig lachen, maar hij was ook bloedfanatiek. Door de sfeer die hij creëerde voelde je je helemaal vrij”

Rik besloot om zijn heil ergens anders te zoeken. Die plek werd Almelo, waar de markante Fritz Korbach aan het roer stond. “Met Korbach was het altijd geweldig lachen, maar hij was ook bloedfanatiek. Door de sfeer die hij creëerde voelde je je helemaal vrij.” Met een verleden bij Twente kijken fans in Almelo toch anders naar je, merkte ook Rik. “In het begin waren de fans sceptisch over mij, omdat er voorheen veel spelers die vanuit Twente kwamen het niet konden brengen. Maar omdat ik in de voorbereiding direct een goede vorm had en veel doelpunten maakte, was dat sentiment snel omgedraaid. Daarnaast voelde ik me binnen de organisatie met de mensen waar je dagelijks mee omgaat erg op mijn gemak. Helaas raakte ik na de voorbereiding langdurig geblesseerd.”

Verbeek
Een blessure gooide in het eerste seizoen roet in het eten voor hem, waardoor hij tot maar zes wedstrijden kwam. Maar in de seizoenen daarna kwam hij op stoom. “Uiteindelijk heb ik er 4 jaar met wisselend succes gespeeld, met name de laatste 18 maanden waren erg succesvol. Dat kwam omdat ik fit was en mede daardoor heb ik denk ik mijn beste periode individueel gekend.” In zijn laatste seizoen in Almelo, toen onder de bezielende leiding van Gertjan Verbeek, kreeg hij de bal maar liefst 28 keer in het netje. “Verbeek was zijn tijd ver vooruit en was planmatig bezig iedereen persoonlijk te ontwikkelen. In het begin heb ik enorm met Verbeek gebotst, doordat we verschillende karakters zijn. Van hem en deze situatie heb ik geleerd dat je ook een conflict kan gebruiken als energiebron om je te ontwikkelen. Door de trainingsmethoden van Gertjan en het wederzijdse begrip, is het voor mijzelf geen toeval dat ik toen de beste periode uit mijn carrière heb gekend.”

Elders
Helaas voor de Almeloërs trok Rik naar de Hofstad om voor ADO te gaan voetballen. Hij kon zichzelf nu laten zien in de Eredivisie. “Sportief is er daar niet uitgekomen wat ik ervan had verwacht. De overgang naar Den Haag was best groot. Daar hebben mijn vrouw en ik best een periode voor nodig gehad om ons aan te passen. Het was wel een eer om onder twee iconen van het Nederlandse voetbal, Rinus Israël en Lex Schoenmaker, te hebben mogen trainen. Ik baal er nog van dat ik hun vertrouwen niet heb kunnen terugbetalen.”

“Door de trainingsmethoden van Gertjan en het wederzijdse begrip, is het voor mijzelf geen toeval dat ik toen de beste periode uit mijn carrière heb gekend”

Na veertien wedstrijden en twee doelpunten in het groen-geel vertrok Rik naar Venlo. “Toen ik naar VVV vertrok, waren mijn enkels niet meer top. Hele seizoenen kon ik fysiek gewoon niet meer spelen. Gelukkig heb ik nog wel een aandeel gehad in de promotie in 2007.” Na 2,5 seizoenen in Limburg begon hij na te denken over stoppen met zijn professionele voetballoopbaan. “Toch liet ik me verleiden om nog één jaar op amateurbasis te spelen bij Go Ahead Eagles. Fysieke klachten kwamen helaas weer opzetten en daardoor werd ik gedwongen om te stoppen.”

Carrièreslot
26 jaar na zijn eerste voetbalstappen in het zwart en blauw van De Tubanters sloot Rik zijn voetbalcarrière af met nog één laatste seizoen in de hoofdmacht van de club. “Ik had me altijd al voorgenomen om af te sluiten bij De Tubanters. Uiteindelijk heeft het maar één seizoen geduurd en daarna heb ik besloten helemaal geen voetbal meer te spelen in competitieverband.”

Tegenwoordig is Rik nog wel terug te vinden in de sport. “Ik ben op dit moment ZZP’er en werk veel met kwetsbare doelgroepen om door middel van sport, persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Op dit moment werk ik veel voor Scoren in de Wijk. Onder andere voor het project ‘Supporter van Elkaar” van FC Twente, maar ook regelmatig voor het ROC van Twente voor Scoren met Gezondheid. Daarnaast run ik op dit moment ook nog een voetbalopleiding voor jeugd van 11 tot 15 jaar. Daar gaan we op een andere manier dan gebruikelijk om met het ontwikkelen van de spelers en speelsters. Dat doen we met name door de persoon achter de speler meer te centraal te stellen en te beïnvloeden.”

En Heracles? “Uiteraard volg ik de club nog. Verder rij ik nog altijd in een auto van Opel Kamp en gaat het bij een beurtje nog vaak over die goede oude tijd onder het genot van een kopje koffie met Henk of Mark. Daarnaast speelde ik in het verleden regelmatig mee met oud-Heracles, waar het altijd erg leuk is om oude teamgenoten weer te spreken. Helaas heb ik het nooit met prijzen bij Heracles kunnen belonen, maar ik kijk nog altijd met warme gevoelens terug op mijn periode bij Heracles.”

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

45

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    3 jaar geleden

    Rik Platvoet. Respect naar de man zelf, alsook HAFC voor wederom een super stukje interview- (?) – schrijfwerk! Dank!! 🙂

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Henri ik wil er mee zeggen, ik beoordeel hem als straks de selectie compleet is. En dan maakt het mij geen reet uit of hij nu 10, 20 of 2 jaar ervaring heeft als TD. De selectie wat we straks zien is bepalend en niet zijn staat van dienst. Dan kunnen we een mening geven wat hij er van heeft gemaakt en of het goede keuzes zijn geweest. Op voorhand roepen dat hij geen netwerk heeft heeft geen zin. Hij zit er doet zijn werk na vermogen en heeft een bepaalde financiële reikwijdte, als hij daarmee het beste er uit haalt doet hij het goed. Ik vind wel dat Heracles haar salarisplafond (mede omdat het kan) wel wat hoger mag leggen. Had ze dat wel gedaan dan was de kans dat Pröpper zou blijven, denk ik, groter geweest.

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    Jesse

    Ervaring en een netwerk maakt geen reet uit…..? De twee belangrijkste eigenschappen van een TD doe jij af als complete onzin? Tja…

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    Floater

    Ik ben het helemaal met je eens. Gilissen moet worden beoordeeld over de spelers die daadwerkelijk komen, maar daar maak ik mij dus zorgen om. Gilissen is naar mijn mening op dit moment niet de juiste man op de juiste plek. Ik hoop dat ik ongelijk krijg.

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    Derrick

    Jij vergelijkt appels met peren. Een functie in de jeugdopleiding is totaal wat anders dan een functie als TD. Hoogma heeft in de Champions League en bij HSV gespeeld en kent dus heel veel mensen binnen de voetballerij. Met deze bagage heeft Jan Smit hem vervolgens opgeleid tot TD. Dat heeft Heracles geen windeieren gelegd. Fledderus is een ander verhaal, maar Groningen benoemd hem niet voor niets als TD.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Netwerk of geen netwerk, ervaring of geen ervaring als TD, het maakt allemaal geen reet uit. De beoordeling van de TD en iedereen er om heen, komt er wel. Straks als de competitie gaat beginnen en de selecties compleet zijn. Uiteraard moeten we niet vergeten dat Marc Overmars het als TD makkelijker kan uitgeven dan onze Tim. Zaakwaarnemers hoef je niet achter de kont aan te bellen, die komen wel vanzelf als je op zoek bent. Behalve bij Mino Raiola, die wordt door de clubs gebeld.

    Die Luckassen mag weg bij PSV, maar de club wil geld zien, huren is m.i. geen optie. Ik denk dat we deze naam wel kunnen schrappen.

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    Niek

    Ik ben het op zekere hoogte wel met je eens. Het is natuurlijk wel zo dat met name Jan Smit en Hoogma vanuit hun vakgebied wel heel veel mensen kennen en er dus bepaalde lijntjes zijn. Hoogma heeft er onder ander voor gezorgd dat Piecke naar Almelo kwam. Hij had bijvoorbeeld een lijntje met HSV.

  • Der

    Derrickzegt

    3 jaar geleden

    Henk, je reageert helemaal niet op wat ik schrijf. Zo kan je toch geen fatsoenlijke discussie voeren? Feit is dat de voorgangers van Gilissen (Hoogma / Fledderus) géén ervaring hadden in die functie.

    Hoe groot een netwerk is van de desbetreffende mensen is iets wat jij en ik helemaal niet precies kunnen weten en daarbij heb ik echt niet de illusie dat je geen netwerk zou kunnen opbouwen als hoofd jeugdopleiding van een club als NAC.

  • Nie

    Niekzegt

    3 jaar geleden

    @Henri

    Met die redenatie kun je dan het zelfde zeggen van Jan Smit (was deurwaarder), Nico-Jan Hoogma (oud- speler) en Mark-Jan Fledderus (oud-speler)…. die hadden op dat vlak ook geen ervaring!
    En die hebben in het verleden toch aangetoond dat je zonder ervaring maar met goede mensen om je heen ook heel veel kunt bereiken.

    Verder moet je misschien is opletten in interviews hoe heracles te werk gaat !
    90% is namelijk de scouting, die kijken aan de hand van statistieken en grafieken welke spelers eruit springen, daar worden beelden van opgevraagd en als een speler dan interessant lijkt dan gaan ze live scouten. Heeft de scouting dan een goed gevoel bij een speler dan gaat Tim daar kijken eventueel samen met Wormuth .
    Hebben ze dan Allemaal zoiets van dit is iemand die wij kunnen gebruiken/nodig hebben dan gaan ze onderhandelen met een club en speler.

    Met andere woorden zo’n netwerk klinkt leuk maar in de praktijk maakt heracles daar weinig gebruik van en heeft men het niet echt nodig! Het is bij Heracles vooral de goede scouting die parels oplevert!

    En ja als je al lang in de voetballerij rond loopt zul je wat meer mensen kennen en wel eens een speler aangeboden krijgen, dat klopt. Maar het is niet zo dat die spelers alleen gehaald kunnen worden als je een netwerk hebt. Ook iemand die net komt kijken kan zo’n speler gewoon aantrekken!

  • Flo

    Floaterzegt

    3 jaar geleden

    @Henri. Ach bekijk het zo, zijn netwerk wordt met zijn werk bij Heracles dan alleen maar groter!

    Als je twee jaar lang allerlei clubs, makelaars en TD’s afbelt dan bouw je wel een netwerk op. We leven in het digitale tijdperk, als jij als TD iemand wil benaderen dan kun je best wel contact leggen ongeacht of je iemand al eens hebt gesproken of kent. Als je een goed verhaal of aanbod hebt luisteren ze dan ook wel. Natuurlijk helpt het wel als je in het wereldje zit en gemakkelijk contact maakt, maar wie zegt dat dit na twee jaar nog niet zo is?

    Het gaat er ook om dat je, samen met de scouting en de trainer, de juiste spelers weet te vinden die anders onder de radar blijven. En dat lukt Heracles over het algemeen wel. Of hij nou een netwerk heeft of niet, je zal hem moeten beoordelen op de spelers die hij aantrekt en tot op heden ben ik daarover redelijk positief. Daarbij komt dat hij moet werken met de middelen die hij heeft en dat kan best een uitdaging zijn ja, maar ik ga er echt vanuit dat we straks gewoon weer een prima elftal hebben staan. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik ook graag een of meerdere aanwinsten zie komen!

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    Derrick

    De voorgangers van Gilissen hadden wel degelijk ervaring en niet zo weinig ook. Wat dacht je van Hoogma. Hij heeft een netwerk en ervaring waar je u tegen zegt. Fledderus heeft onder Hoogma ook de nodige ervaring opgedaan, met een overgang naar Groningen als “beloning”.

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    Gee

    Dat kan natuurlijk niet. Er bestaat geen directie van de jeugdopleiding. Hij was hoofd jeugdopleiding, maar dat is heel wat anders.Maar dan nog. Hij heeft nergens als TD ervaring opgedaan en heeft dus ook groot netwerk kunnen opbouwen. Dat is dus wel degelijk een feit.

  • Der

    Derrickzegt

    3 jaar geleden

    Alsof de voorgangers van Gilissen wel ervaring hadden in die functie.

  • Gee

    Geertzegt

    3 jaar geleden

    Henri,

    Dat Gilissen weinig ervaring heeft als TD is inderdaad een feit. Wel heeft hij ervaring in de directie van de jeugdopleiding van NAC.

    Dat hij niet over een netwerk beschikt is een aanname van jou, dus een mening.

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    Pietertje

    Hoe kom je erbij dat ik de scouting bekritiseer? Wat een onzin. Ik heb gezegd dat onze TD geen groot netwerk (!) heeft. Daarnaast heeft hij geen enkele ervaring als TD. Dat zijn de feiten.

  • Pie

    Pietertje-57zegt

    3 jaar geleden

    Henri als jij het beter kunt waarom ben jij dan geen scout

  • Tom

    Tomzegt

    3 jaar geleden

    @redactie hafc.nl

    Is het niet mogelijk om de duimpje hoog/laag weer te laten terugkomen? Ik heb best vaak denk ik denk, oh tof wat die gene zegt. Of ergens niet mee eens, kun je dat ook aantonen.

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    3 jaar geleden

    Jaar in jaar uit, of beter gezegd elk seizoen zien we ze weer , de onheil profeten.
    Zij die weten hoe het moet , zij die alles beter weten!

    Zij die weer elk seizoen er weer volledig naast zitten, Heracles doet veel beter dan verwacht!

    De onheil profeten , kunnen ze Alla Rutte zich dan niets meer herinneren.

    En natuurlijk iedereen heeft zijn recht , om mening !

    Maar nog competitie wedstrijd gespeeld en dan al in paniek zijn.

    Blij dat deze mensen niet Heracles leiden , anders waren we alla NAC, alla ADO al weer in de KKD beland.

    Een 9de Plaats ranking TV Pot, zegt veel over 16 jaar Heracles beleid stapje voor stapje , beter worden op alle gebieden.

    Heracles leid vooral namen op!
    Dat is het Heracles beleid , steeds betere spelers zien Heracles zitten
    Van Kroatie Zagreb naar Almelo , wie had dat 16 jaar geleden gedacht!
    Mateo Les
    Scouting van CL of El clubs op de tribune bij Heracles
    Atalanta Bergamo tot 2x
    Dan doe je wat goed , en laat de rest maar lekker zeiken.

    Het zijn vooral TD’s en scouten, die zelf niks kunnen , ja niet iedereen is geschikt voor deze job.

  • Nie

    Niekzegt

    3 jaar geleden

    @Nielsgroothuis

    Precies dat !
    Hij heeft al een aantal toppers opgehaald in zijn tijd hier !

    Mensen hier lijken soms te vergeten wat de echte feiten zijn. En ze schreeuwen omdat ze een onderbuik gevoel hebben…
    Tim kan 10 (toekomstige) toppers ophalen maar mensen rekenen hem dan af op 2 spelers die tegenvallen, of omdat het aantrekken van een nieuwe speler in hun ogen dan te lang duurt.
    Iedereen ziet graag versterkingen komen maar sommige mensen willen die het liefst gisteren al hebben en lijken te vergeten dat de transfermarkt nog meer dan een maand open is en dat het allemaal nog echt op gang moet komen !
    Veel spelers wachten nu nog af en clubs hebben nog niet beslist welke spelers nog mogen vertrekken.

    Dus gewoon geduld hebben mensen , er komt echt nog wel iets bij ! En dat kan morgen zijn, maar t kan ook nog een paar weken duren !

  • Nie

    NielsGroothuiszegt

    3 jaar geleden

    Gilissen is verantwoordelijk voor Vloet, Fadiga, Schoofs en De La Torre dacht ik. Als je dat kunt binnen harken heb ik absoluut vertrouwen in Tim. Geduld. Geduld. Wie immer.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Wij bepalen dat niet Mick, maar goed ook?? Gevalletjes Dalmau en Van der Water kan gebeuren als je zoveel mutaties hebt binnen een voetbalclub. Er zijn ook voorbeelden genoeg van spelers die regelmatig in het nachtleven vertoeven maar er wel stonden als de fluit klonk en dan ook niet ver zich heen lieten lopen. Rob Maas was in zijn tijd in Almelo ook geen brave huisvader ??

  • Stu

    Stulanowskizegt

    3 jaar geleden

    Normaal gutst het bij Heracles altijd van de geruchten in de zomer uiteraard…
    Vraag me ook nog steeds af waar sommige hier het netwerk van Gillisen op baseren.

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    Het is oorverdovend stil op de burelen van Erve Asito. Dat is ook niet zo gek als je een TD hebt zonder een groot netwerk. Ik zet grote vraagtekens bij zijn bekwaamheid. Zo had hij er niet op gerekend dat Propper niet zou verlengen. Hij wist nota bene dat hij weg wilde en dan nu opeens verbaasd zijn dat hij naar de rooien gaat voor een veel beter salaris. Ik maak me overigens grote zorgen over Blaswich. Het is inmiddels duidelijk dat zijn vervangers bij lange na niet in zijn schaduw kunnen staan. En het gaat wel om een cruciale positie. Kijk maar na FC Emmen, waarbij de keeper in grote mate verantwoordelijk was voor de degradatie.

  • Pie

    Piet IIIzegt

    3 jaar geleden

    Obispo of Luckassen van PSV zijn goede opties wat mij betreft, weet alleen niet of die haalbaar zijn.

  • Mic

    Mickzegt

    3 jaar geleden

    @Jesse, mooi dat jij het niet zo belangrijk vind en dat al die praatjes die er de ronde doen van spelers, we niet allemaal serieus moeten nemen.

    Gelukkig kijkt Heracles wel na een achtergrond van een speler, dat is puur om de rust te bewaren. Dit gaat natuurlijk ook eens mis (Dalmau/Water).

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Mick het is wel te hopen dat hij nu niet aan het Lago Maggione ligt te badderen. Als we lang moeten wachten en je kan daarmee wat geld besparen is dat prima. Maar dan moet je wel de pareltjes binnen halen die echt nodig hebben en van toegevoegde waarde zijn. Zijn proeve van bekwaamheid als technisch directeur wordt dan weer onder een vergrootglas gelegd.

    Ryan Donk heeft bij Galatasaray (de nummer 2 van Turkije) vorig seizoen ruim 22 wedstrijden vol in de basis gestaan en nog ca. 10 inval/wisselbeurten. Het is niet een speler de één of twee seizoenen daar meer op de bank heeft gezeten. Wat hij privé doet vind ik niet zo belangrijk, al die ‘praatjes’ die er de ronde doen van spelers moet je niet allemaal serieus nemen. Als hij er in de wedstrijden maar staat daar gaat het toch om! Gezien zijn vele recente wedstrijden bij Galatasaray is het geen koekenbakker. Bovendien is het nachtleven in Istanboel wel wat anders dan in ons Almelo………

    Uiteraard zou Luckassen een betere optie kunnen zijn, is ook nog eens 9 jaar jonger. Maar dan zou alleen huren een optie kunnen zijn. We gaan het zien.

  • Mic

    Mickzegt

    3 jaar geleden

    @Dennis

    Ja inderdaad, want hij heeft ook nog maar tot 31 augustus te tijd. Of denk je dat die lekker 3 weekjes aan het meer van Lago Maggiore ligt met het pokkeltje?

  • Den

    Denniszegt

    3 jaar geleden

    Nou ik denk dat Tim Gilissen nu zo langzamerhand wel een beetje begint te zweten. Ze kunnen niks betaalbaars vinden of ze kiezen voor een andere club.

  • Mic

    Mickzegt

    3 jaar geleden

    Tim Gillissen wacht natuurlijk gewoon slim, hij zoekt minimaal nog 2 sterkhouders en als je echt de juiste kunt vinden, hapt die toe. Geen verkeerde insteek omdat je prima een voorbereiding kunt draaien, prima de jeugd kan inpassen in zulke wedstrijden. De sterkhouders hebben over het algemeen meer kwaliteit en passen zich sneller aan.

  • Flo

    Floaterzegt

    3 jaar geleden

    Luckassen zou ik een hele goede vinden. Voor koop is hij denk ik wel te duur, dan zijn er clubs die meer willen neerleggen. Hij speelde bij Kasimpasa en Anderlecht ook redelijk wat, dus ervaring op niveau genoeg. Is misschien wel prijzig in het salaris maar als je hem wil huren kun je daar met PSV best over praten, zij zitten met hem in hun maag en willen hem ook kwijt.

    Ryan Donk zou ik niet aan beginnen. Hij stond weliswaar bij Galatasaray onder contract en speelde daar veel maar hij was qua spel niet geweldig meer. Verder houdt Donk erg van het nachtleven in Istanbul. De verhalen over bungafeestjes worden ontkend, maar als je weet wat hij bij AZ heeft gedaan zou het mij niet verbazen. Die brengt alleen maar rumoer en gedoe en voegt voetballend naar mijn idee niet zoveel toe.

  • Mar

    Marcozegt

    3 jaar geleden

    @Jesse,ik hoop dat onze scouts die vinden.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Het is en en Basic, een ervaren verdediger en scorende spits en je bent klaar ??

  • Bas

    Basiczegt

    3 jaar geleden

    Jongens, mooi en aardig, maar ik wil doelpunten zien. Wederom zeer matigr scores en dat gaat weer opbreken…

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Of Rai Donk, is wel 35 jaar, is CV en transfervrij en heeft vorig seizoen nog heel veel wedstrijden in Turkije gespeeld. Als hij top fit is kan hij onze talenten verder helpen en coachen.

  • Jop

    Jopiezegt

    3 jaar geleden

    Is die Luckassen die bij Az en Psv heeft gebald niet wat voor ons? Volgens mij kan die jongen wel weer een boost gebruiken.

  • Wim

    Wimzegt

    3 jaar geleden

    Platigol, goeie eerste divisie spits was dat.

  • Art

    Arthurzegt

    3 jaar geleden

    Denk aan je bloeddruk Willem?

  • Wil

    Willemzegt

    3 jaar geleden

    Opflikkeren met die vieze rood gekleurde artikelen! Daar zit geen hond op te wachten.

  • bli

    blik szegt

    3 jaar geleden

    en wat heeft dat met rik platvoet te maken?

  • Art

    Arthurzegt

    3 jaar geleden

    Twente zou mogelijk geïnteresseerd zijn om Mauro Jr. te huren?

  • Ren

    Renezegt

    3 jaar geleden

    Tom, ADO promoveerde maar het was er toen al net zo,n rotzooi als nu. Ik denk financieel een verbetering maar sportief was Heracles met Gert Jan Verbeek beter voor hem geweest

  • Tom

    Tomzegt

    3 jaar geleden

    @rene, destijds was het natuurlijk wel een hele logische keuze.

  • Ren

    Renezegt

    3 jaar geleden

    Werd ooit gezien als de opvolger van Marco van Basten. Heeft pech gehad met blessures anders had er veel meer ingezeten. Had nooit naar ADO moeten gaan en nog één jaar bij ons moeten blijven. Dan had er meer ingezeten.

  • Art

    Arthurzegt

    3 jaar geleden

    Mooie periode en goede spits!??? Leuk artikel.

  • Bjo

    Bjornzegt

    3 jaar geleden

    Platigoal, mooie kerel!

TopReacties

Bjorn3 jaar geleden

Platigoal, mooie kerel!

Arthur3 jaar geleden

Mooie periode en goede spits!??? Leuk artikel.

Rene3 jaar geleden

Werd ooit gezien als de opvolger van Marco van Basten. Heeft pech gehad met blessures anders had er veel meer ingezeten. Had nooit naar ADO moeten gaan en nog één jaar bij ons moeten blijven. Dan had er meer ingezeten.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia