Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NES Images

Bilal Basacikoglu wil stap vooruit zetten

Geschreven door Mat op 23 jul. 2021

Bilal Basacikoglu, de van Gaziantep overgekomen buitenspeler, wil weer zijn oude vorm terugpakken bij Heracles, om daarna weer een stap hogerop te maken.

In de afgelopen jaren kwam hij niet veel in actie en hij s erop gebrand om weer aan spelen toe te komen. “Als ik de oude Bilal kan laten zien ben ik er zeker van dat ik veel kan betekenen voor Heracles Almelo. Ik weet dat dit een warme club is die spelers een kans geeft. Hopelijk gaan we er samen iets moois van maken. Ik ben een man van de assists, maar pak ook graag een doelpunt mee.” Aldus Basacikoglu tegenover de TC Tubantia.

Bij Heracles gokken ze ook op het opbloeien van de buitenspeler. Tim Gilssen: “Bilal is 26 jaar oud, heeft ervaring en kan kwaliteit toevoegen aan onze selectie. Hij heeft een stormachtig begin van zijn carrière gehad en kwam via sc Heerenveen en Feyenoord in het buitenland terecht. We kennen Bilal van zijn tijd in de Eredivisie en hebben ook zijn laatste jaren uitgebreid geanalyseerd. Het is aan ons om hem weer op zijn oude niveau te krijgen. Dat moet hij vooral zelf doen, maar daar gaan wij hem als club bij helpen.”

Bilal Basacikoglu maakte indruk in Heerenveen, waarna Feyenoord hem oppikte. Hier kon hij niet imponeren, waardoor hij naar het buitenland vertrok. Ook daar ging het niet zoals hij gehoopt had. Bij Heracles hoopt hij dus zijn oude vorm terug te vinden.

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

67

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Nie

    Niekzegt

    3 jaar geleden

    @ Jesse

    Misschien moet je iets beter lezen…

    Ik zeg toch nergens dat we geen leider missen ? Of dat leiderschap niet belangrijk is? Ga me dus niks in de schoenen schuiven wat ik niet heb gezegd!

    Ik zeg nergens dat we iemand als Pröpper niet nodig hebben!
    We hebben zeker nog een ervaren CV nodig !

    Ik gaf alleen aan dat sommige mensen ons hier al zien degraderen terwijl we op Pröpper na nog precies de zelfde basisspelers hebben als vorig seizoen!
    Ja zonder een leider zal het iets minder gaan maar dat maakt ons nog geen degradatie kandidaat!

    Sterker nog velen vonden Pröpper na zijn vertrek na de buren een 13 in een dozijn speler, die absoluut niet onmisbaar of te vervangen was… En nu zou het ineens een wereld van verschil maken dat hij weg is ?

    Wat mij betreft moet er dus gewoon een ervaren CV komen en ook een goede spits (snelle beweeglijke jongen) !

    Verder was t laatste oefenwedstrijden ook kut, maaaarr…. ik ben ook realistisch genoeg om te beseffen dat er in oefenwedstrijden andere dingen worden gevraagd dan winnen. Zoals ik eerder aangaf kan de focus de laatste wedstrijden op de verdediging hebben gelegen. Hoe ga je om met bepaalde situaties, hoe verdedig je naar voren, hoe speel je onder druk uit .
    En dan kan je dus ook gewoon zeggen dat we dat vanmiddag uitstekend hebben gedaan ! Sterker nog NEC kwam er niet echt aan te pas en verdedigend stond het gewoon goed ondanks dat we in beide helften met een middenvelder op de cv hebben gespeeld.

    Daarom zeg ik , het is nu nog nergens voor nodig om in paniek te raken! Het is niet nodig om negatief te zijn en zolang we nog geen wedstrijden hebben gespeeld die er echt toe doen(competitie)mogen we nog niet oordelen over het beleid !

    Je mag natuurlijk wel vinden dat het vanmiddag nog niet goed was er aanvallend wat bij moet en dat er een ervaren CV moet komen, en misschien ook wel een extra CV om de blessure op te vangen van Oubella!
    Ik zie ook heus wel dat we daar nog een probleem hebben. Maar dat gezegd hebbende moeten we de situatie ook niet groter maken dan het is !

    Het ging me er meer om dat sommigen ons al zagen degraderen en de situatie enorm overdrijven! En Ik vind dat daar ook zeker wat van gezegd mag worden als mensen dat doen toch ?

  • Pol

    Polliezegt

    3 jaar geleden

    @ Jesse

    Helemaal mee eens. Natuurlijke mag je aangeven wat je ervan vindt. Als je “kritiek” uit ben je hier blijkbaar negatief. Uiteraard betalen we ook voor onze seizoenkaarten en mag je uiteraard wat verwachten van de club.

    Als je wil groeien als club, hogere doelstellingen, en leuk voetbal wil zien moet er wat bijkomen. Dit op de twee posities die je eerder hebt benoemd. Een spits en een ervaren centrale verdediger moeten er echt bijkomen. Doe je dit niet dat wordt het voetballen in de onderste regionen. Degraderen gaan we waarschijnlijk niet doen.Het beleid is zuiniger en hopelijk valt dat niet een keer verkeerd uit. Ik zie geen groei maar stilstand bij de club.

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    Niek

    Het ging om nieuwe spelers en niet om welke spelers er al waren. Of het nu om 2 of 3 spelers gaat, who cares? Laten we eerst maar hopen dat er in ieder geval op zeer korte termijn tenminste 1 speler van de A categorie bijkomt. In mijn optiek is basakcikoglu wel iemand uit die categorie, al niet ook hij zich opnieuw bewijzen. Het

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Niek

    Het feit dat jij niet inziet hoe belangrijk leiderschap binnen een team is zegt veel. Het is mij veel te simpel om te stellen dat we zonder Propper niet in de problemen hoeven te komen. Ik heb je het voorbeeld van WillemII al geschetst en Pec Zwolle had ook ooit eens zo’n seizoen en deze clubs doen niets voor ons onder qua mogelijkheden en financiën.Ik had ook gehoopt of verwacht dat de automatismen nog in het team zit. Wat ik zo allemaal lees is daar nog niet veel van terug te zien terwijl we dezelfde 10 kunnen opstellen toch! Ja ik weet dat Wormuth constant aan het husselen is met de teams. Maar ik ga er van uit dat er straks eind deze maand tegen Rkc en De Graafschap de vaste basis elf er zal staan. Maar hopen dat dan ook Blaswich weer tip top is want de man zijn we keihard nodig.

    Verder is het voor mij niet altijd vanzelfsprekend dat het goed komt. Daar heb ik voorbeelden van clubs gegeven. Verder hoor je mij niet roepen dat we degraderen, dat gaat me te ver, maar gemakzucht bij ons supporters kan verkeerd aflopen en dan is het maar goed dat er fans zijn en blijven die kritisch naar de ontwikkelingen bij de club kijken. En nogmaals, we zijn geen armlastige club, we kunnen wat doen maar we verdommen het tot op heden. Maar mogelijk worden we binnen enkele weken aangenaam verrast ik hoop het van harte!

  • Dij

    Dijkiezegt

    3 jaar geleden

    Hoezo voorbereiding zegt niks? Omdat het verleden heeft uitgewezen dat we met een slechte voorbereiding een goed jaar tegemoet gaan? Wij spelen net als afgelopen seizoen beroerd tegen de clubs waarvan we redelijkerwijs moeten winnen. PAOK is een miljoenenploeg en mag je van verliezen, de rest moet je gewoon grotendeels winnend kunnen afsluiten.

    De selectie is grotendeels compleet en ongewijzigd dus daar ligt het niet aan. Nog een paar wedstrijden te gaan die niet eens een echte krachtmeting mogen heten maar dat kan je van vrijwel het gehele oefenprogramma zeggen. Noem me een azijnpisser, prima maar dit is om te huul’n.

  • Nie

    Niekzegt

    3 jaar geleden

    @Henri

    Dat we geen goede spits hebben of ervaren CV ontken ik volgens mij ook nergens toch? Ben ik t helemaal mee eens!
    Maar je Je lult er voor de rest wel makkelijk over heen, jij zegt zelf ze hebben wormuth 3 nieuwe A-spelers belooft , maar dat is gewoon onzin! Dat hebben ze niet gedaan. Dat leg ik je uit maar blijkbaar lees je het niet goed ofzo ….

    @jesse

    Leuk betoog, maar met je laatste stukje geef je dus precies aan wat ik zeg….

    Kan je daarvoor wel een heel verhaal schrijven om mij tegen te spreken maar uiteindelijk ontkracht je het dan zelf ook weer door het laatste stukje tekst…
    Daarin vertel je precies wat ik probeerde over te brengen!

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Wat een gelul Niek. Mag je als supporter niet kritisch zijn als je ziet dat het team in de afgelopen wedstrijden zit te klungelen? Dat er weinig kansen gecreëerd worden en je ‘ leiderschap’ mist in het team. Mag je daar als supporter, die begaan is met ons clubje, daar dan niets van zeggen zonder als negatief worden afgeschilderd? Er is kritiek wat we vandaan gezien hebben. Ik ga me zorgen maken als slecht spel door de fans met de mantel de liefde bedekt wordt.

    Dat ‘alles komt wel weer goed’ zoals jij denkt is automatisch niet zo. De clubs in het rechterrijtje doen niet veel voor elkaar onder. Het verschil onderling is ca. 12 tot 14 punten over 34 wedstrijden, dat is ca. 0,4 punt per wedstrijd meer. Ik neemt Willem II even als voorbeeld, het seizoen 2019/2020 werden ze 5e en werd Adrie Koster op het schild gehesen hij kreeg de ene na de andere veer in zijn kont gestopt. Het was Adrie voor en Adrie na. In het seizoen 2020/2021 werd hij in de winterstop ontslagen en moesten ze tegen degradatie vechten en dat met bijna dezelfde selectie! Ik wil er maar meer zeggen (dat heb ik hier al eerder geschreven) dat clubs met een begroting van 10 tot 12 miljoen altijd in de gevarenzone kunnen komen en dat het ook voor ons geen automatisme is dat we ons met twee vingers in de neus gaan handhaven en we ‘ even’ in het linkerrijtje zullen eindigen. Als we gemakzuchtig worden dat we het ook dit seizoen wel even fiksen dan kunnen we wel eens bedrogen uit komen.

    Kritiek moet kunnen op basis van wat we gezien hebben. Ik realiseer me echter wel dat het oefenwedstrijden zijn en de uitslag er niet toe doet. Verder verwacht ik wel dat de club wat gaat ondernemen en de vitale posities gaat invullen. Als het op de laatste dag van de transfer deadline is heb ik er geen moeite mee als het buitengewone speler(s) is/zijn. Met wat we nu hebben hoeven we niet in paniek te raken, echter als we meer willen en 8e blijven dat moeten er twee toppers bij komen.

  • Ddb

    Ddbzegt

    3 jaar geleden

    @Tom, NEC investeert heel veel. Die kunnen zomaar een beter team dan ons hebben.

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    Niek

    Ik ben niet negatief maar realistisch. Ik benoem gewoon de feiten. We hebben op dit moment geen creatieve scorende aanvaller en een centrale verdediger. Jij hebt het over A spelers die er nu(!) al zijn. Maar daar gaat het helemaal niet om Het ging over nieuwe (!) A spelers om het elftal verder te versterken.

  • Tom

    Tomzegt

    3 jaar geleden

    @wim, eredivisie sterker dan ooit? Ben je niet goed ofzo haha? Sorry maar clubs als gae , Cambuur, NEC, rkc , alleen die al MOET je onder je laten.

  • Ddb

    Ddbzegt

    3 jaar geleden

    @Wim. Misschien RKC. Trainer ook weg. En GAE heeft ook veel kwaliteit al verloren.

  • Wim

    Wimzegt

    3 jaar geleden

    Je hebt in grote lijnen zeker gelijk @Niek maar de eredivisie van dit jaar is sterker dan ooit. Ik kan namelijk geen zwakke ploeg noemen. De promovendi Cambuur, Eagles en Nec zijn sterker dan de degradanten van afgelopen seizoen.

  • Tra

    Trainertzegt

    3 jaar geleden

    Niek

    Niets meer aan toe te voegen.
    Top gesproken.

  • Nie

    Niekzegt

    3 jaar geleden

    @ Henri

    Wat ben je weer negatief zeg !

    Ja, we creëren nog te weinig, helemaal met je eens.
    Echter weet jij niet wat de spel opvatting van wormuth was…
    In dit soort wedstrijden spelen ze vaak met een bepaald doel of met een opdracht. Elk seizoen begint de focus achterin bij Wormuth, is dat goed dan gaat de focus langzaam aan naar het voetballende gedeelte en in de laatste fase het scoren!

    Mogelijk lag de nadruk vandaag wel gewoon op het verdedigen en hoe om te gaan met counters. En onder druk uit kunnen voetballen.
    Dan kun je ook gewoon zeggen dat we dat prima deden! Die ene goal tegen was gewoon een persoonlijke fout vd proefkeeper…
    Voor de rest waren wij gewoon veel beter en gaven we niks weg !

    Verder heb jij het over de belofte van het aantrekken van maarliefst 3 A-spelers…
    Maar dat is natuurlijk onzin !
    Ze hebben volgens mij aangegeven dat ze graag met 4 a 5 echte A- spelers willen werken.
    Zo als t er nu voor staat hebben we er dus nog 1 of 2 nodig en geen 3 zoals jij zegt.
    Momenteel hebben we met Blaswich, Vloet, Basacikoglu (en ik weetniet of ze hem al meetellen: De la Torre) 3 (of 4) A-spelers in de selectie! Tel daar de nog aan te trekken CV bij op en de belofte aan Wormuth is gewoon gehouden!

    Ik begrijp dat je het graag anders ziet en dat je na zo’n oefenpotje toch een beetje in de stress schiet. Maar het valt allemaal reuze mee! Van het team van vorig jaar is Alleen Basis speler Robin Pröpper weg, voor de rest is iedereen er nog ! Je kan mij niet wijsmaken dat Robin het Verschil is tussen in t linker rijtje eindigen of om degradatie voetballen !

    Verder voor alle negatievelingen hier :

    Elk jaar hebben we hier de professoren en waarzeggers weer rond lopen die allemaal op voorhand al weten dat het niks wordt. We gaan om degradatie spelen, het aankoop beleid deugt niet, Tim en Rob maken er een potje van en weet ik allemaal wat voor onzin….

    Maar uiteindelijk hebben wij elk jaar weer een goed team staan die in het linker rijtje eindigt en soms zelf mee doet om de play off plekken!
    En dan horen we de negatievelingen niet meer, dan staan ze weer schijnheilig op de tribunes te juichen alsof ze het allemaal wel wisten en nooit negatief zijn geweest !

    Stop dus gewoon met klagen, het komt zoals altijd weer goed bij Heracles! Dat hebben de mensen binnen de club na 16 jaar eredivsie toch wel bewezen !

  • Jor

    Jordy920zegt

    3 jaar geleden

    Gilissen anmaakn met die nieuwe aankopen! Dat gewacht tot het laatste moment van de laatste paar jaar word je strontziek van.

  • Art

    Arthurzegt

    3 jaar geleden

    Tweede jaar dat we 900k besteden aan de gezamenlijke jeugdopleiding. 1,8M euro had je een prima spits voor kunnen halen….

    Ik ga er ook van uit dat we in ieder geval nog een spits en een CV halen, maar hoe langer het duurt, hoe meer ik het gevoel krijg dat het niet de nummer 1 op onze lijstjes wordt.Anderzijds komt het elk jaar weer goed…maar het blijft bijzonder dat we vorig jaar al constateerden dat het aanvallend pover was…

    Bij Amissi, Cijntje, Szöke, Lunding, Bakis, Bilal en Laursen kun je de statistieken er op naslaan: het zijn geen goalgetters! Dus waarom hebben we dan een data analist in dienst? Bij Heracles hoor je er per jaar als spits zo’n 10 à 15 te maken, als vleugelaanvaller hoor je rond de 7 assists en 7 doelpunten te maken. Daarnaast hoort er volgens Heracles filosofie ‘een goede kop op te zitten’ (dat zou ik vertalen naar een sportieve over-mijn-lijk-mentaliteit).

    Twee à drie A-spelers zijn zeker welkom.

    En zoals ik laatst ook zei: gooi er eens een oefenwedstrijd tegen amateurclubs er in, om af en toe wèl doelpunten te maken en de sfeer niet zo cynisch te laten worden. Dat geklaag van ons helpt niet?

  • Mar

    Marcozegt

    3 jaar geleden

    Vandaag de live stream bekeken en ik weet het is een oefen wedstrijd maar er moet nog heel wat veranderen.Morgen maar weer verder knooien tegen fc Emmen.pff

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    ik weet genoeg na vandaag. Hoewel de uitslag mij niets zegt, komen we gewoonweg kwaliteit tekort. Met dit elftal strijd je tegen degradatie en wordt het weer ouderwets billenknijpen. Iedereen die niet blind is ziet dat we een creatieve en scorende spits missen en een centrale verdediger. Door het lankmoedige optreden van de hier bewierookte Tim Gilissen, moeten we het straks doen met afdankertjes. We hebben nog slechts 3 weken te gaan en nieuwe spelers moeten zich dan ook nog eerst aanpassen. De belofte van onze TD aan Wormuth om drie A-categorie spelers aan te trekken blijkt helemaal niets waard. Wormuth is niet te benijden.

  • Tra

    Trainertzegt

    3 jaar geleden

    Robbiez,
    Dat is een punt. Leiderschap.
    Kio is te onrustig, Sierra, Knoester zouden het moeten kunnen.
    Dus hier is Wormuth ook mee bezig.
    Let wel…het is vooral een jong team en er staat zodadelijk een op als leider die rust uitstraalt. Miss.Vloet wel wie weet.

  • Rob

    Robbiezzegt

    3 jaar geleden

    @trainert zelfs wormuth is niet tevreden over deze voorbereiding en het missen van een leider op het veld en in de kleedkamer. Duidelijk aangegeven in het interview op RTV oost na paok.

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    Laten we trouwens hopen dat Blaswich niet andermaal langdurig eruit ligt….want wij hebben in tegenstelling tot andere clubs alleen ‘echte reservekeepers’….en geen jongens die in de eredivisie in het doel kunnen.

  • Tra

    Trainertzegt

    3 jaar geleden

    Wat ik hier zo lees van de ” kenners” moet er van alles bij komen.
    Vergeet niet dat deze periode er is om te testen , kijken waar de grens is en wat wil de trainer zien van het team.
    Zeg het maar ” kenners” hoe traint Wormuth…wat is zijn strategie.

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    Is Cijntje trouwens weer verhuurt ofzo?
    Speelt de hele voorbereiding niet.

  • Ale

    Alexzegt

    3 jaar geleden

    In 6 oefenwedstrijden nu totaal 6x gescoord. Erg matig en vooral vandaag nauwelijks iets gecreëerd tegen NEC.

  • Kob

    Kobuszegt

    3 jaar geleden

    Denken jullie nou echt allemaal dat er niet vlak voor het sluiten van de markt nog minimaal 3 prima spelers bij komen, zoals ieder jaar wachten ze op wat er overblijft. De voorbereiding zegt idd niets!

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    @harry…volgens mij ging Vloet er vorige wedstrijd na een kwartier geblesseerd vanaf….welkom bij de rij geblesseerden.

  • Ruu

    Ruudzegt

    3 jaar geleden

    Beste Rob en Tim, wat een waardeloos beleid met jullie aan het roer. Het was niet om aan te zien vanmiddag. Vooral voorin zijn we totaal onmachtig. Waarom hebben we met szoke en amissie verlengt en Laursen gehaald en lunding en Bakis niet verhuurt. Wanneer komen die beloofde A-spelers wat jullie aan de trainer hebben beloofd. Wat doen we met de 8 ton extra aan tv geld. Het is mij volkomen onduidelijk. Ik begrijp jullie keuzes net als veel supporters vanmiddag totaal niet maar met deze selectie krijgen we het stadion niet voller als 2 jaar geleden

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Los van de uitslag lees ik geen positieve berichten van de leiden die geweest zijn. Combineren tot je een ons weegt? Ik zie ook dat Vloet niet heeft meegedaan, tja wie moeten de goals anders maken? Laat dan de les zijn dat onze TD gezien heeft waar het aan schort en wat er nog bij moet komen?? Nog ca. 5 weken om wat te ondernemen. Nogmaals geld is er, maar ze willen er zo verdomd slecht van af bij ons, boekhouders aan het bewind en dan weet je het wel, of toch niet …???

  • Sco

    Scoutzegt

    3 jaar geleden

    Het was een gebrei en een gebrei en een gebrei en nog maals een gebrei zonder maar 1 fatsoenlijke kans te creëren net zoals de andere oefenwedstrijden.
    Wormuth wil op een hoger niveau starten dan vorig seizoen. Nog 3 weken de de tijd want toen hadden we Vd Water en Propper nog. Is er dan geen spitsen trainer die in eerste instantie leert hoe de voorhoede een man voorbij moet komen. Amissi, Bilal en Lunding lopen zich toch continu vast. Alleen ibrahimoglu gooit er nog tempo in.ik weet het nog niet maar misschien is het goed dat Wormuth met een basis gaat spelen.

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    Aanvallend is het helemaal niks, maar dat weten we al maanden. Zonder Vloet scoren we niet. Gelukkig zijn ze tevreden over Bakis….

  • Har

    Harryzegt

    3 jaar geleden

    Waar was Rai Vloet?

  • Buk

    Bukszegt

    3 jaar geleden

    Toch mogen we in de spits. nu toch wel een kwaliteitsimpuls halen.
    Al een jaar bekend dat we een spits missen.
    Pak nu eens door Heracles.

  • Mar

    Martijn32zegt

    3 jaar geleden

    Je kunt allemaal wel zeggen dat het voorbereiding is maar het feit is wel dat je van volendam en nec hebt verloren. 2 tegenstanders waar je van moet winnen. En het probleem is dat je achterin een leider mist. Je krijgt continue een domme goal tegen. Door of een foute pass of een blunder. En voorin creëer je niets tot heel weinig. Dus Tim mag wel hard aan het werk

  • Hen

    Henk Kzegt

    3 jaar geleden

    Wat me opvalt is dat we precies hetzelfde voetbal zien als in de twee thuiswedstrijden tegen Fortuna Sittard en RKC vorig seizoen. Eindeloos doorbreien zonder één kans af te dwingen. Hoopvol hierbij is dat het toen daarna plotseling omsloeg naar alleszins acceptabel aanvallend voetbal. By the way: Heracles heeft na Blaswich absoluut geen goede stand in voor hem. Ik vind de 3 back up keepers niet van adequaat niveau, dat is althans minn mening.

  • Moi

    Moizegt

    3 jaar geleden

    Wat een drama weer, als er niks bij komt mag je blij zijn dat je niet rechtstreeks degradeert 1/2 kansen gecreëerd… zo ga je er tegen psv met 0-5 af ..

  • Den

    Denniszegt

    3 jaar geleden

    Hoppa en weer staan we achter,,, lekkere voorbereiding met eenn halve selectie

  • Tom

    Tomzegt

    3 jaar geleden

    Ik schrik best van ons niveau eerlijk gezegd. en ik ben altijd de eerste die zegt, dat je zulke wedstrijden niet serieus moet nemen.. maar we kunnen gewoon de bal niet eens fatsoenlijk 3 keer over spelen.. Er zit 0,0 creativiteit in de ploeg, we missen een leider, we spelen kopcirkel op onze eigen helft en met dit tempo kan moeders de vrouw nog mee komen.

    Hopelijk kijkt onze chef sport ook mee..

  • Tim

    Timzegt

    3 jaar geleden

    Ik vind het heel irritant dat er telkens in en uit wordt gezoomd, je krijgt nauwelijks een overzicht van wat er gebeurd en ik vind het een behoorlijke belasting voor mijn ogen ipv rustig een wedstrijdje kijken op tv.

  • Nie

    Niekzegt

    3 jaar geleden

    @tim

    Wat is er zo slecht dan ? Beeld kwaliteit is bij mij gewoon goed, mocht je daar op doelen(en ik kijk het op een 55 inch tv) . T is geen HD maar verder wel gewoon prima!

  • Tim

    Timzegt

    3 jaar geleden

    O o o wat wordt de wedstrijd weer slecht in beeld gebracht zeg. Wel goed voor Heracles, als ik nu moest kiezen om in het stadion te kijken of via dit geklooi dan wist ik het wel!

  • Kri

    Kriszegt

    3 jaar geleden

    We hebben veel meer balbezit maar het lukt ons niet om gevaarlijk te worden voor de goal. Er zit te weinig creativiteit op dit middenveld. Azzoui kan prachtig voetballen maar is toch wat te balverliefd en het duurt allemaal net te lang. Sierra op die plek vind ik een betere optie. Ik vind ons best aardig voetballen, maar het gaat te vaak mis bij de laatste bal.

  • Nie

    Niekzegt

    3 jaar geleden

    Wat valt mij op in de 1e helft ?

    1. Heracles is voetballend beter, maar creëert geen kansen.
    2.Burgzorg in de spits is geen succes… wil alle ballen in de voet, alles boven kniehoogte verprutst hij, is niet aanspeelbaar voor de eindpass en heeft geen tot weinig loopacties voor de goal, speelt vooral met de rug naar de goal..
    3.Schoofs en Kio die de cv positie vandaag om de beurt afwisselen vind ik ook niks. Oogt veelste onwennig en ze lijken het niet prettig te vinden om met ruimte in de rug te moeten spelen wat je als CV moet. je ziet bij beide heren dat ze op de CVM positie veel beter tot hun recht komen.
    4. Basacikoglu oogt wel gevaarlijk maar mag van mij nog wel iets meer op snelheid gaan spelen en de 1 tegen 1 opzoeken! Wil nu nog te veel naar binnen kappen en speelt nog te risicoloos.
    5. Lunding mag nog wel iets sneller worden, wil nog te veel de actie vanuit stilstand maken. Hij moet t meer vanuit snelheid gaan doen zoals Kuwas en vd Water dat ook deden. Het is nu te voorspelbaar waardoor hij te makkelijk te verdedigen is !
    6. De keeper die op proef is maakt nog geen goede indruk, 1 kans tegen gehad en daarin maakte hij een blunder. Een bal die op recht door het midden ging schatte hij helemaal verkeerd in. Die bal mag er nooit in !

  • Her

    Hermanzegt

    3 jaar geleden

    Wat een gebrei op het middenveld en een totaal machteloze voorhoede met Burgzorg als dieptepunt. Wanneer leert die man nou eens om een bal in 1 keer goed aan te nemen! We hebben echt een echte spits nodig, die zelf iets kan creëren.

  • Mar

    Martijn32zegt

    3 jaar geleden

    zelfde als de vorige wedstrijden. Tot de 16 ziet het er redelijk uit. Maar dan?

    Geen echte kans gecreëerd. En wel weer een tegen goal.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Miv mijn werk kan ik helaas niet in stadion zijn. Ik zie dat onze trainer verder gaat met experimenteren, nu Kio als CV en Burgzorg als spits. Heel verstandig, zolang de vervangers er nog niet zijn.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Wel scherp blijven Stadioncheck, we zijn inmiddels de 8e club ( boven Heerenveen) geworden. Dat is 700K meer dan de nummer 9 dit jaar en dat wordt (als we 8e blijven) volgend jaar nog meer omdat de totale TV pot met 4 miljoen omhoog gaat ?

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    3 jaar geleden

    Wat is er vertrokken ?
    Dat komt erbij
    Pröpper is vertrokken dus dan is het logisch dat je daar vervangend speler voor gaat aantrekken.
    Ja en wie er eventueel kan spelen , dat is leuk als de nood aan de man komt.

    Vervanger Pröpper zal er komen, en ja soms kan iets snel gaan , soms kan iets langer duren.

    In de vijver waar Heracles vist zitten meerdere clubs te vissen, daarom is het soms stil, en moet het soms noodzakelijk stil zijn!
    Heb geduld , Heracles is geen PSG wat kan kiezen!

    En deze mensen stellen mij al jaren niet teleur , anders hadden we geen TV ranking plaats 9 gestaan , jaren stabiel degelijk beleid.
    Als je van een speler niet zeker bent moet je het niet doen.

  • Haf

    Hafc95zegt

    3 jaar geleden

    @Niek, die spits gaat niet komen helaas.. ze hebben de onderhandelingen met Feyenoord ook stil gezet omdat hij in de voorbereiding goede dingen had laten zien en de trainer van inter onder de indruk was. Ze willen hem dus binnenboord houden

  • Ren

    Renezegt

    3 jaar geleden

    Dichterbij huis: ragnar klavan.

  • Nie

    Niekzegt

    3 jaar geleden

    Is die Samuele Mulattieri(inter milan, vorig jaar verhuurd aan volendam) niet iets voor ons voor de spits positie ?
    Liet vorig jaar zien makkelijk te kunnen scoren(18 goals in 30 wedstrijden) en is een ander type dan we nu hebben lopen. Heeft snelheid, gevoel voor positie kiezen, en heeft ook een heel goed schot in de benen!

    NEC werd door Italiaanse media met hem in verband gebracht, maar die ontkennen dat nou en zeggen een meer ervaren spits te zoeken.
    Ik denk dat wij dan juist een prima stap voor hem zouden zijn, en met een transferwaarde 8.5 ton zou het voor heracles nog te betalen zijn, lijkt mij !

TopReacties

J.s.3 jaar geleden

Eerst voetballen en dan verder kijken. Luckassen geen optie voor de CV positie bij ons? Valt buiten de boot bij psv.

Je boy3 jaar geleden

J.s dacht precies hetzelfde over ! Die Luca die cv van psv is een serieuze optie voor ons om hem te halen goeie speler en heeft ervaring gedaan in de Bundesliga etc

Jesse3 jaar geleden

Luckassen moet geld opbrengen, hij staat in de verkoop. Ik schat in dat hij toch minimaal 1 miljoen moet kosten plus een flink salaris. Onze eventuele kansen zijn hierdoor alleen maar minder geworden. Ik denk dat we hem wel kunnen vergeten, jammer, zou een zeer goed alternatief zijn voor RP....sterker ik vind hem beter.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia