Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NES Images

Heracles zakt door de ondergrens op bezoek bij GA Eagles

Geschreven door Jord op 16 okt. 2021

Heracles is er totaal niet in geslaagd om zichzelf en de meegereisde supporters te belonen met drie punten. Go Ahead Eagles profiteerde van het feit dat er niet 90 minuten lang even scherp voor iedere meter werd gevochten. Tegen negen man stond er na het laatste fluitsignaal een terechte 4-2 nederlaag op het scorebord.

De gehele wedstrijd verliep slordig aan de zijde van Heracles. Bij beide doelpunten werden de Almeloërs flink geholpen door doelman Warner Hahn. Ook de thuisploeg kreeg af en toe wat hulp om tot scoren te komen. Na een klein half uur spelen kwam Go Ahead Eagles op voorsprong. Een ingekopte hoekschop werd geschampt door het hoofd van Noah Fadiga, waardoor deze vlak langs de handen van Blaswich in het net terecht kwam. Een kwartier later was het aan de andere zijde raak. Hahn speelde een lange bal recht in de voeten van Vloet. De middenvelder bleef kalm en kon vanaf 25 meter rustig uithalen: 1-1.

Ondanks een gelijke stand zou er de tweede helft uit een ander vaatje getapt moeten worden om enigszins kans te maken op resultaat. Na 57 minuten kwam Go Ahead Eagles weer op voorsprong, met grote dank aan de doelpaal. Een geplaatst schot van Inigo Cordoba belandde via de paal tegen het lichaam van Mats Knoester, die de bal ongelukkig in eigen doel liep. Vier minuten later breidde de thuisploeg de tussenstand uit naar 3-1. Zwak uitverdedigen van Heracles zorgde ervoor dat Cordoba de bal op de rand van het zestienmetergebied op kon pikken en voor kon geven op Luuk Brouwers. De middenvelder draaide weg tussen Quagliata, Knoester en Kiomourtzoglou en had vervolgens weinig moeite om de bal in de onderhoek te plaatsen.

Het duurde nauwelijks twee minuten na de 3-1 voordat Heracles weer meedeed in de wedstrijd. Rai Vloet werkte een hoekschop ver in de zestien, die opgepikt kon worden door Marco Rente. De verdediger wist met enig geluk de bal achter Warner Hahn te krijgen, die weer een enorme fout maakte.

In de slotfase van de wedstrijd liet Heracles het volledig liggen om ook maar met een punt terug te keren naar Almelo. Giannis-Fivos Botos en Isac Lidberg moesten allebei met een directe rode kaart het veld verlaten, maar Heracles verzaakte om tegen negen man ook maar iets te creëeren. Verschillende spelers probeerden het van afstand, maar ieder schot werd geblokkeerd of belandde hoog in de tribunes.

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

160

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Pie

    Piet IIIzegt

    2 jaar geleden

    Klopt Jesse, heb ik ook vernomen. Daar gaat men inhoudelijk in over cijfers en dergelijke.

    Wat ik in ieder geval heb gehoord is dat alle spelers die na de samenwerking onder contract zijn gekomen bij de academie, daarvan worden de opbrengsten verdeeld 50/50. Dus die 80/20 kan heel goed kloppen maar dan wellicht voor spelers die daarvoor in dienst zijn gekomen. Ook daar krijgen wij bij verkoop een deel van, het enige wat ik daarvan weet is dat verschilt per speler. Bron houd ik overigens voor mij.

  • Kri

    Kriszegt

    2 jaar geleden

    Toch is er in het verleden wel iets over de verdeling verschenen in de media. Ik dacht dat het van Gillissen kwam en er gezegd werd dat alle scenario’s waren vastgelegd in contracten. Dus die 80-20 die als voorbeeld werd gegeven kan maar zo. Mocht een jeugdspeler langere tijd als volwaardig lid bij een selectie gezeten hebben, dan is het ook gek als de eventuele winst 50/50 verdeeld wordt. Dat daar een andere verdeling aan gekoppeld is, lijkt mij logisch en reeel.

    PEC ‘uit’ morgen. Tijd voor revanche ten opzichte van vorige week. Mooi voor Bakboord dat hij speelt en dat DLT weer speelt is voor ons erg belangrijk.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Er komt binnenkort een verhaal over onze gezamenlijke jeugdopleiding in de Frens, het blad van de SV Hart voor Heracles, heb uit mijn netwerk vernomen. Laten we dat artikel maar eens afwachten alvorens allerlei verhalen de wereld in te brengen. Ik waag te betwijfelen of de manager opleidingen informatie geeft hoe de clubs hun verdeling hebben geregeld.

  • Har

    Hardenbergzegt

    2 jaar geleden

    Scouting is alles, jeugdopleiding schijnt verplicht te zijn, maar kost veel energie en levert m.i. naar verhouding weinig op.

  • DN

    DNzegt

    2 jaar geleden

    Tja, PietIII, dan ben ik benieuwd hoe je dat weet. Ik ben het al tijden aan het uitzoeken en geloof dat ik nu de juiste informatie heb.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Of zullen we gewoon eens ophouden met dat eeuwige gezeur over die zgn opleiding van tweederangs talentjes.
    We hebben 15 jaar lang goeie goedkope jonge voetballers gehaald en er veel geld aan verdiend……een goeie scouting is dus veel meer waard gebleken…..de volgenden zijn DLT,Fadiga,Quagliata en Vloet die geld gaan opleveren.

  • Nie

    Niekzegt

    2 jaar geleden

    @alex

    Opzich klopt het wel wat ie dan zegt. We hebben wel een aantal jongens rondlopen die het bij ons ook niet gaan maken, dus dan bij twente uiteraard ook niet.

    Andersom geld t overigens net zo, maar dat durft ie er vast niet bij te vertellen!

    Maarja aan de andere kant weten we ook allemaal dat ze t in Enschede allemaal een beetje hoog in de bol hebben.
    De club die de naam vd regio heeft gepikt laat helemaal niks zien van de twentsche nuchterheid (zoals we die bij ons wel kennen) en vertoont eerder tekenen van arrogantie zoals ze die in het westen kennen. Het zoveelste voorbeeld dat ze daar wel claimen twents te zijn ,maar het in de praktijk niet laten merken….

  • Pie

    Piet IIIzegt

    2 jaar geleden

    @DN, dat gaat dan over spelers die al voor 1 juli 2020 onder contract staan bij de Academie. De eventuele opbrengsten daarvan worden per individu bekeken en verdeeld. Alles daarna is 50/50.

    Een jeugdopleiding opzetten met een club als ON gaat ook niet zomaar even. Als BVO moet je een jeugdopleiding hebben die aan een aantal strenge voorwaarden moet voldoen. Wil je een volwaardige eigen opleiding opzetten kost dat meer geld dan wat je nu kwijt bent (zie volgende alinea). Tel daarbij op dat je in dezelfde vijver zit te vissen, wij geen complex hebben én Twente een veel hoger budget heeft, is dit de beste oplossing. Ik vind daarom ook niet dat we er bekaaid vanaf komen, het is namens ook in ons voordeel.

    Om even een beeld te geven van wat zo’n opleiding kost; clubs als Zwolle, Willem II en ADO hadden vorig jaar een budget van 1 tot 1,2 miljoen, daar waar Heracles op dit moment een ton of 8 neerlegt.

  • Ale

    Alexzegt

    2 jaar geleden

    In VI verklaart Ted van Leeuwen dat Heracles spelers heeft die het bij FC. Twente nooit zullen maken. Opmerkelijk e uitspraak, waarbij hij vergeet te melden dat Heracles met deze spelers wel boven Twente zijn geëindigd vorig seizoen. Ook geen enkele kritische noot dat de voetballers van FCT nagenoeg allemaal huurlingen/ voorbijgangers zijn… en dat hun elftal om die reden jaarlijks een andere samenstelling kent. Hij is de werkelijk volledig uit het oog verloren, dunkt me !

  • DN

    DNzegt

    2 jaar geleden

    Heb het ook nergens op papier kunnen vinden, maar uiteindelijk van Dominique Scholten gehoord die ik sprak.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Ik snap um niet helemaal Vak D…..kan aan mij liggen hoor.

  • Vak

    Vak dzegt

    2 jaar geleden

    Kunnen we Boadu niet alvast een huurovereenkomst sturen voor volgend jaar?

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    @luuk…die gaan spelen in Venlo of den Bosch naar het schijnt.
    Kun je supporters ook niet aan doen 110 km.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Ik ben wel benieuwd waar we kunnen lezen hoe de verdeling is DN?

  • Luu

    Luukzegt

    2 jaar geleden

    De kans is groot dat NEC gaat spelen in t erve asito voor rest van t jaar.

  • DN

    DNzegt

    2 jaar geleden

    De transfersom van spelers uit de academie wordt naar rato van het aantal jaren verdeeld. Staat een speler bv 5 jaar onder contract bij Heracles dan is de verdeling 80/20.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Nogmaals René, je zegt dat ons bestuur capabel is maar blijft desondanks je twijfels houden! Een capabel bestuur moet je dat vertrouwen geven anders mag je ze niet capabel noemen toch! Van capabel bestuurders/managers mag je ook verwachten dat ze weten hoe ze met een eventuele onbetrouwbare partner om moeten gaan.

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Jesse, ons bestuur is bijzonder capabel. Alleen die aan de andere kant, daar heb ik mijn twijfels over. En in de voetbalwereld iets dicht timmeren, dat is nog nooit gebeurd. In de voetbalwereld is iets zeker, dat het niet zeker is

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    met een gezamenlijke jeugd opleiding is opzich niks mis. alleen mis ik het heracles nog in de gezamenlijke jeugdopleiding. dit heeft natuurlijk tijd nodig. maar als ik naas het fbs stadion kijk zie ik alleen het logo van Twente. daar hoort ook een logo van heracles.

    het maakt natuurlijk niet uit waarvoor een speler kiest. zolang de transfer som maar gesplitst word.

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    René

    Ik ben het wederom met je eens. De samenwerking met de rooien is een farce. Twente profiteert van de talenten en Heracles betaalt daar aan mee. Als er eventueel een speler wordt verkocht heeft Twente er al van geprofiteerd. Qua positie op de ranglijst en dito tv inkomsten. Ik zie alleen maar nadelen. We komen er wel heel bekaaid vanaf.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    René wat je schrijft geef je aan geen vertrouwen te hebben in onze bestuurders, die het contract van deze samenwerking hebben opgesteld. Onze bestuurders weten waar ze mee bezig zijn en ook met deze samenwerking, vertrouw daar op. Ook als ze ons eventueel een ‘ mes in de rug’ steken. Dan gaat dat niet zonder dat hun veel gaat kosten. Ik heb mij door een insider (die goede contacten binnen de club heeft) laten vertellen dat Heracles met deze samenwerking spekkoper is en het goed hebben uitonderhandeld.

    Op naar Pec uit, 1 punt nul overwinningen. het zal toch niet……. ??

  • Kri

    Kriszegt

    2 jaar geleden

    René. Zelf ben ik wat goed gelovig van aard, dus ik hoop dat het meevalt, en ik geloof ook wel in tweede/derde kansen in het leven… Daarnaast denk ik wel dat alles goed dicht getimmerd is via contracten e.d., zeker gezien hun verleden…Sowieso denk ik wel dat zij ondertussen wat realistischer naar zichzelf kijken dan eerder, toen de grootheidswaan de boventoon voerde. Tuurlijk willen zij het liefst het zelf doen, maar ze hadden het voor pak em beet tien jaar geleden best goed voor elkaar met die jeugdopleiding en hebben het daarna grandioos verneukt voor zichzelf en moeten nu op de blaren zitten. Als ze het beter hadden gedaan, denk ik bijvoorbeeld niet dat die jongens van Van Duiven naar Eindhoven waren vertrokken. We gaan het zien, nu nog niet, maar over een jaar of vier/vijf, denk ik.
    Eerst zaterdag revanche tegen PEC?

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Kris of een gezamenlijke opleiding goed is. Ja met een betrouwbare partner wel. Maar let op, ze steken Heracles binnenkort wel een mes in de rug, ze zijn volstrekt onbetrouwbaar. Ze doen nu al uitlatingen van als we zelf het geld hadden, dan deden we het alleen.

  • Kri

    Kriszegt

    2 jaar geleden

    Henri. Ik zie het toch wel meer als realistisch dan als wishfull thinking. De spelers die nu in de opleiding zitten zullen toch meer de droom hebben om ‘betaald voetbal te halen bij de buren.’ Ik denk dat over drie/vier jaar, bij de jongere spelers van nu, er toch meer de droom ‘betaald voetbal’ halen tussen de oren komt. Dus of bij de buren of bij ons. Het idee is om de jeugdopleiding in zijn geheel op een hoger plan te krijgen. Ook ik ga er vanuit dat de echte toptalenten sneller voor hen zullen kiezen, maar door het hoger niveau zal er toch sneller ‘een Bruns’ tussen zitten voor ons. En als dat ene toptalent dat voor hen kiest dan flink verkocht wordt, en de opbrengst eerlijk verdeeld wordt, hebben we misschien wel in 1 keer 70% van de investering terug verdiend? Prima deal, denk ik. Kortom, ik vind de gezamenlijke jeugdopleiding een prima idee, maar het gaat even duren voordat het wat oplevert, denk ik. Geduld is een schone zaak, maar soms o zo moeilijk op te brengen ?

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Kris

    Is dat geen wishful thinking?
    Het klopt dat wij ook meedelen in de opbrengsten bij een verkoop. Maar goed, hoe vaak komt dat voor? Ik maak mij vooral zorgen over talenten die eerder voor de rooien kiezen en dat wij dan achter het net vissen. De talenten zullen altijd voor de rooien blijven kiezen, omdat zij hogere salarissen betalen. Je krijgt dan altijd de tweede garnituur en dan maar hopen dat daar een Bruns op Pelupessy tussen zit. Van hoop kun je echter niet leven.

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Jesse

    Als een reactie jou niet te pas komt, dan kom je met termen als stemmingmakerij en negatief sentiment. Grow Up! Niemand op dit forum heeft gelijk, ook jij niet. Als je een mening onderschrijft dan mag je dat best aangeven Jij denkt dan meteen aan een complottheorie. Het lijk wel of je een minderwaardigheidscomplex hebt.

  • Kri

    Kriszegt

    2 jaar geleden

    @ Henri. Het klopt wat jij zegt. Wij betalen mee aan de jeugdopleiding die, in ieder geval voor nu, nog in dienst staat van de buren.
    Het mooie is wel dat wij OOK meedelen in de opbrengsten als er een speler verkocht wordt. Volgens mij is het dus vooral een diepte investering. Wij krijgen over een aantal jaar, weer, de Brunsjes/Pelupessys en Te Wieriks. Nuttige spelers voor ons, maar krijgen ook geld voor de Johns en de Arnautovicsjes die voor veel geld de deur uitgaan. Prima toch??

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Jesse

    Als een reactie jou niet te pas komt, dan kom je met termen als stemmingmakerij en negatief sentiment. Grow Up! Niemand op dit forum heeft gelijk, ook jij niet. Iedereen heeft zijn mening en daar kun je het mee eens zijn of niet. Als je een mening onderschrijft dan mag je dat best aangeven. Jij denkt dan meteen aan een complottheorie.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Mijn uitspraak over negatief sentiment en stemmingmakerij, wordt door enkele lieden hier, elke dag bevestigd. Zonder ook maar enige onderbouwing het geven van een mening met als doel om de club verder belachelijk te maken. En om zieltjes te winnen praten ze een ander naar de mond???? ach wat triest ?

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    René

    Ik ben het met je eens Ik vind ook dat Heracles minimaal moet investeren in de jeugdopleiding. De talenten gaan toch naar de grote clubs en de rooien. Onze beleidsbepalers houden zichzelf voor de gek door te stellen dat over een paar jaar ook talenten voor ons kiezen, maar reken daar maar niet op. De hele academie staat in dienst van de rooien en wij betalen daar aan mee.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Dat zie jij toch verkeerd Rene, ook bij AZ en PSV heeft de jeugdopleiding geld op gebracht. Bovendien is dat ook een verplichting vanuit de KNVB en ontkom je er niet aan daar in te investeren. We zijn geen KKD club meer toch! De voetbalgeschiedenis heeft laten zien dat we hier goed zijn in het opleiden van spelers en de besten kunnen niet allemaal naar de top drie gaan, blijven er zat over voor ons. Je kan ook en en doen, wat Heracles nu doet. Goed scouten en opleiden. De toptalenten worden ook bij Ajax weggekocht, het is een drogreden om het daarom dan maar niet te doen.

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Jesse, helemaal niet simpel. Het is gebleken dat alleen de jeugdopleiding van Ajax in Nederland, geld heeft opgebracht. Gewoon goed scouten en laat een ander het werk doen en de kosten voor haar rekening nemen. Gewoon minimaal investeren in de jeugdopleiding. De goede talenten worden hier toch weggekocht.

  • tic

    ticketboxspotterzegt

    2 jaar geleden

    fct uit uitverkocht.

  • leo

    leozegt

    2 jaar geleden

    @Wouter

    Even een keer uitloggen en weer inloggen

    Er zijn nog kaarten beschikbaar ; momenteel wordt bus15 gevuld ..

  • Leo

    Leozegt

    2 jaar geleden

    Even een blijk van rotsvast vertrouwen in mijn club : uit-ticket tegen FC Twente besteld !!

  • Wou

    Wouterzegt

    2 jaar geleden

    Zijn de tickets naar Twente uit al uitverkocht? Het lukt me niet om tickets aan te schaffen

  • tic

    ticketboxspotterzegt

    2 jaar geleden

    uitsyndroom!!!!

    PEC Zwolle – Heracles

    De laatste twee duels in Zwolle eindigden in remise. In januari van dit jaar kwam Heracles al in de eerste minuut op voorsprong door Lucas Schoofs, terwijl Delano Burgzorg in de slotseconden van de eerste helft de 0-2 aantekende. Na rust vocht PEC knap terug en kwam langszij via Virgil Misidjan en Reza Ghoochannejhad, eindstand 2-2.

    Youness Mokhtar bezorgde PEC met twee goals in 2017 de laatste thuiszege op Heracles (2-1) en datzelfde deed Samuel Armenteros eerder dat jaar namens Heracles (1-2).

    PEC wacht na negen duels nog altijd op de eerste overwinning. Slechts drie keer eerder kwam het voor dat een ploeg na tien eredivisieduels nog maar één punt had: Volendam (1963/64), Willem II (2010/11) en RKC (2019/20).

    Voor Heracles begint het winnen van een uitwedstrijd een obsessie te worden. Dat lukte voor het laatst in maart van dit jaar bij ADO Den Haag, 1-2. Daarna volgden zeven duels buiten Almelo zonder zege.

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Mick

    Wennen….? We spelen wel in de eredivisie. Je kunt niet zomaar spelers even laten wennen. Dat doe je bij een ruime voorsprong. Je moet er wel klaar voor zijn als jeugdspeler. Kwaliteit speelt bij jou kennelijk geen rol. Tja…..

  • Mic

    Mickzegt

    2 jaar geleden

    @henri,

    Lezen gaat je niet echt best af hè.. ik had het over kio en Schoofs waarbij ik vindt dat je op dat moment voor een ander type zou kunnen kiezen, EEN TALENT DIE VAST KAN WENNEN..

    Duidelijk zo?!

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Dat is wel heel simpel gedacht René. We zijn een volwassen eredivisie club geworden en daar hoort een opleiding op niveau bij. Toen Verbeek er was waren we nog eerste divisie club. Het is heel simpel. Een opleiding op niveau, met de juiste trainers ( je hebt er zo een man of 10 nodig) kost geld en dan ben je niet met 3 tot 4 ton klaar. Een kennis van mij heeft recent uitvoerig met de manager van de academie gesproken en dan krijg je wel een ander beeld van opleiden van jeugdspelers.

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Mick

    Je kletst uit je nek. Jij had het over het opstellen van jeugdspelers, die volgens jou te weinig kansen krijgen. Denk jij nou echt dat Wormuth jeugdspelers op de bank houdt als ze zich onderscheiden? Jouw opmerking over Kio en Schoofs raakt kant noch wal. Wormuth speelt tot nu toe met Vloet, Schoofs en DLT op het middenveld.Doordat DLT niet beschikbaar was speelde Kio tegen GAE. Wormuth speelt dus helemaal niet te verdedigend.

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Jeugdopleiding kan ook samen met O.N of PH. De laatste heeft ruimte zat om daar een jeugdopleiding onder te brengen. Ik denk dat je dat kunt realiseren voor 3 tot 4 ton per jaar. Dus goedkoper en eigen identiteit.

  • Mic

    Mickzegt

    2 jaar geleden

    @henri

    Joh , je beste spelers opstellen.. dat is nog eens slim bedacht. Het ging mij meer om het feit dat Schoofs en Kio eigenlijk 1 van de 2 op het veld moeten staan.. veel te verdedigend.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Rene we kunnen als kleine club nooit een opleiding van niveau alleen financieren. Een beetje goede opleiding kost 2 tot 3 miljoen per jaar, bovendien zit je met Pec, Go Ahead en Twente allemaal in de zelfde vijver te vissen naar talenten. Zakelijk en sportief gezien is de huidige samenwerking het beste voor beide clubs hier in de regio. Verder heb ik mij laten vertellen dat ALLE spelers, die op 1 juli 2020 in de academie zaten, van BEIDE clubs zijn. Alle spelers die er toen waren zijn ook voor de helft van ons, wat dat betekend hoef ik niet meer uit te leggen hier. Bovendien kunnen ze niet allemaal voor Twente kiezen. De echte vruchten zullen we over enkele jaren gaan plukken. Opleiden is een kwestie van tijd en daarom ook een overeenkomst tot 2030. Heracles heeft met deze samenwerking gewoon een goede deal gedaan.

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    René

    Daar heb je volkomen gelijk in. Je kunt het geen mislukt project noemen als Smit en Co niet wilde investeren. Wellicht heeft het er ook mee te maken dat we toen veel minder betaalden aan de jeugdopleiding dan nu. Ik denk wel dat de gezamenlijke opleiding met de rooien op dit moment veel goedkoper is dan dat je alleen verder gaat. Je moet dan bijv. ook een trainingsaccommodatie hebben. Je vist daarbij ook nog eens in dezelfde vijver.

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Henri, onze eigen jeugdopleiding is niet mislukt. Maar Heracles, Gert Jan Verbeek en Smit, waren niet bereid om er in te investeren. Onze opleiding was beter geregeld dan die van de buren. Het doet nog steeds zeer bij de mensen die er toen bij betrokken waren. Er zijn ook kleinere clubs met een eigen opleiding, dus waarom hier niet.

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Mick

    Wormuth moet zijn beste spelers opstellen. Je moet geen jeugdspelers opstellen, omdat het jeugdspelers zijn. De jeugdopleiding met FC Twente is natuurlijk een farce. Jeugdspelers zulke altijd voor de rooien kiezen, omdat de salarissen daar veel hoger liggen. Wij krijgen de spelers die de rooien “aftesten”. Desondanks is de gezamenlijke opleiding de minst slechte oplossing. De KNVB eist terecht dat elke club een jeugdopleiding moet hebben. Een eigen jeugdopleiding zou wellicht beter zijn. Dit plan is al mislukt toen ze op Tusveld een prachtige locatie hadden. Dit was financieel niet haalbaar kennelijk.

  • Mic

    Mickzegt

    3 jaar geleden

    @Nikos, Altijd makkelijk lullen zo op zo’n forum.. als Heracles elk jaar flinke tekorten had gehad op de begroting, zijn personen zoals jou ook haantje de voorste. Moord en brand dat “vroeger” wel beleid werd gevoerd.

    Ik denk dat je trots mag zijn op het geen wat uit de jeugd afdeling is gekomen, een aantal jaar geleden. En laten we wel zijn, de kleurplaat schilderen wij zelf momenteel in.. wij moeten het aantrekkelijk maken voor jeugdspelers om hier door te breken.

    Wat houdt dat in? Ja misschien wel zaterdag.. niet gaan spelen met Kio én Schoofs. Maar een talentvolle jongen er neer zitten met een Ibrahimoglu of een Sierra. Jeugdspelers krijgen nu ook gewoon weinig kansen. Frank heeft altijd spelers gehad die er áltijd in kwamen.. pak een Dabney Dos Santos, pak een Joey Konings.. en ga nog maar ff door..

  • Nik

    Nikoszegt

    3 jaar geleden

    @Mick

    Geld, gezonde club, begroting op orde bla bla is allemaal leuk, maar ik zie liever een leuke regionale speler komen uit de academie of dat ze dat geld dat eruit komt dan eens uitgeven ipv af te lossen op het stadion of in het spelersfonds te steken. Bijna ieder talent dat bij de academie loopt kiest voor FCT. Geld geeft Heracles aan spelers niet of nauwelijks uit behalve aan salarissen. Ze halen liever een goedkope ‘talentvolle’ speler uit het 3e elftal van Preusen Kuttenberg of een ‘pareltje’ voor de toekomst van Eintracht Pielenberg 2. Kijk de laatste jaren eens wat Heracles heeft ontvangen aan spelerstransfers en wat er daar voor terug is gekocht. Uiteraard heeft Heracles last gehad van de corona ellende maar dat is alleen het laatste anderhalf jaar.

TopReacties

Henk3 jaar geleden

Drama

Arthur3 jaar geleden

Ik vond alleen Burgzorg wel aardig. De rest gaf gewoon niet thuis. Go Ahead was gewoon feller en daar was ik op voorhand al wel een beetje bang voor… Zoals ik eerder ook zei: we hebben van alle promovendi verloren…en vorig jaar ook 0 punten tegen RKC gepakt als ik me niet vergis… Telkens als we er best aardig voor staan verneuken we het nodeloos! Echt super frustrerend als supporter. Win tegen Zwolle en je haakt nog een beetje aan. Anders wordt het gewoon weer vechten of een grauw seizoen.

Arthur3 jaar geleden

En het ergste is dat je met 6 vrij verdedigende spelers staat (Kiomourtzouglu & Schoofs) en gewoon 4 doelpunten tegen krijgt, terwijl je ook nog eens met 11 tegen 10 en respectievelijk 9 man speelt. Die 1-1 kregen we in de schoot geworpen en daarna hadden we het na de rust nooit meer uit handen mogen geven. Wéér geen Ibrahimoglu en Sierra. Wel weer een matige Blaswich, Laursen….en ook Fadiga was weer veel te nonchalant….net als Knoester die meteen na de aftrap nog leek te slapen. Slechtste wedstrijd in tijden!

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia