Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NES Images

Niet kansloos, wel tandeloos. | Zwart-Wit de Podcast S04E11

Geschreven door ZwartWitDePodcast op 30 nov. 2021

In de elfde aflevering van Zwart-Wit de Podcast van dit seizoen bespreken Casper en Steven de verloren pot tegen FC Utrecht, en blikken ze vooruit op de inhaalwedstrijd tegen Feyenoord.

Beluister de podcast nu via Spotify, Apple Podcasts, of elke andere podcastspeler!

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

2

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Eel

    Eelcozegt

    2 jaar geleden

    Heracles staat / stond er altijd wel om bekend de juiste spelers aan te kunnen trekken die voldeden aan het ‘Heracles’ profiel. Op zich vind ik Vloet daar wel een goed voorbeeld van (even de huidige situatie buiten beschouwing latend). Bij heel veel spelers moet je ook simpelweg geluk hebben, sommige ontwikkelen zich goed bij anderen valt het tegen. Feit is ook gewoon dat de Rob Maasjes van deze wereld niet voor het hek staan te wachten om binnen te mogen komen. Ik heb daarnaast het idee dat deze types er tegenwoordig sowieso wat minder zijn maar dat kan ook aan mij liggen.

  • Bas

    Basiczegt

    2 jaar geleden

    Allemaal mooi en aardig, maar wij hebben charisma nodig. Een leider in het veld en een bestuurder die naar buiten treedt. Iemand die de boel wakker schut, de boel vanuit aanzien op scherp kan zetten bij de spelers. Iemand met een mening en die de supporters aanspreekt. Dan komt de energie, de inzet en de positieve emotie wel terug. Zo niet, dan vloeit de ‘drive’ weg, zeker nu met corona en mindere resultaten. Ik mis het tijdperk U, jij en ik, wij zijn Heracles.

TopReacties

Basic2 jaar geleden

Allemaal mooi en aardig, maar wij hebben charisma nodig. Een leider in het veld en een bestuurder die naar buiten treedt. Iemand die de boel wakker schut, de boel vanuit aanzien op scherp kan zetten bij de spelers. Iemand met een mening en die de supporters aanspreekt. Dan komt de energie, de inzet en de positieve emotie wel terug. Zo niet, dan vloeit de 'drive' weg, zeker nu met corona en mindere resultaten. Ik mis het tijdperk U, jij en ik, wij zijn Heracles.

Eelco2 jaar geleden

Heracles staat / stond er altijd wel om bekend de juiste spelers aan te kunnen trekken die voldeden aan het 'Heracles' profiel. Op zich vind ik Vloet daar wel een goed voorbeeld van (even de huidige situatie buiten beschouwing latend). Bij heel veel spelers moet je ook simpelweg geluk hebben, sommige ontwikkelen zich goed bij anderen valt het tegen. Feit is ook gewoon dat de Rob Maasjes van deze wereld niet voor het hek staan te wachten om binnen te mogen komen. Ik heb daarnaast het idee dat deze types er tegenwoordig sowieso wat minder zijn maar dat kan ook aan mij liggen.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia