Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

Heracles in problemen na nieuw verlies

Geschreven door Mat op 5 dec. 2021

Heracles heeft opnieuw niet weten te winnen. Dit keer was Heerenveen in Almelo met 0-1 te sterk.

Na het verlies is de middenmoot voorlopig uit zicht (vier punten verschil) en heeft het vier punten voorsprong op nummer zestien Sparta, dat op een plaats staat die de club veroordeeld tot het spelen van nacompetitie.

In de eerste helft waren beide ploegen gelijkwaardig. Heracles is redelijk in balbezit, maar de grote kansen zijn voor Heerenveen. Zo is onder andere Henk Veerman heel dichtbij een doelpunt. Laursen is aan de kant van Heracles het meest gevaarlijk, maar zijn inzet werd door de doelman overgetikt.

In de tweede helft een gelijkwaardig beeld. Opnieuw was Laursen bij Heracles het dichts bij een doelpunt, maar zijn inzet belandde op de onderkant van de lat. Heerenveen had het vizier wel op scherp staan en scoorde van afstand in de persoon van Joey Veerman.

Heracles heeft het moeilijk en niets lijkt erop dat het tij doet keren. Er zit weinig tot geen creativiteit in het elftal, voorin wordt de nodige kwaliteit gemist en achterin lijken ze het opbouwend ook niet te weten. Het lijkt erop dat het gemis van Vloet en Azzaoui in de winterstop opgevangen dient te worden, om zo het team nog te voorzien van wat creativiteit en scorend vermogen.

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

112

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Pup

    Pupillenwerkzegt

    2 jaar geleden

    Durf eens wat met mekaar. In de winterstop aankloppen bij Tannane of Ihattaren voor de verhuur, lef tonen!

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    @niek….neerbuigend…..niet reageren, man wat maakt dat toch allemaal uit.
    Ik mag dat wel hoe Jesse hier soms reageert,en ik merk altijd wel dat ie een echte heraclied is.
    Laten we er in godsnaam geen ‘hockey-trutjes’ site van maken.

  • Bro

    Broodje_Balmelozegt

    2 jaar geleden

    Fijn om te lezen dat alle boekhouders en accountants van Heracles ook even de tijd nemen om het een en ander toe te lichten op het supporters forum.

    Heb trouwens van een bron uit eerste hand vernomen dat er nog behoorlijk veel spelers transfervrij zijn, als ik onze accountants zo hoor hebben Rob en Tim nog behoorlijk diepe zakken. In de categorie wie niet waagt, wie niet wint & een nee heb je, een ja kun je krijgen:

    – Jack Wilshere
    – Nabil Bentaleb
    – Diego Perotti
    – Hal Robson-Kanu
    – Kevin Mirallas

    Allemaal spelers in de herfst van hun carriere, die gewoon graag weer willen spelen, zullen ook vast niet meer verdienen wat ze ooit gedaan hebben.

    Nou ik zou zeggen, succes Tim en Rob!

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Ww. Je kunt ook niet ontkennen dat er geen geld is. Nee het hele bedrag is niet beschikbaar maar 2 tot 3 miljoen moet kunnen. Ze hebben het altijd over bedrijfsvoering en werken als het bedrijfsleven. Dus hoort daar ook investeren bij en een risicootje nemen.

  • Nie

    Niekzegt

    2 jaar geleden

    @ PIET III

    Dat mag je uiteraard vinden, maar het verleden heeft wel uitgewezen dat t 9 vd 10 keer wel zo gaat..

    Eerder ging ik ook wel vaker de discussie met hem aan, maar dan was t altijd of er vol tegen in gaan van zijn kant ondanks dat ie geen gelijk had, of hij negeerde je ineens wanneer die wist dat ie fout zit . Of hij ging heel neerbuigend doen tegen anderen..

    Dus tegenwoordig ga ik de discussie niet meer aan maar pak de ?erbij om te kijken wat hij doet als anderen op hem reageren. En zoals ik zei 9 vd 10 keer word het 1 vd boven genoemde opties.

    @hans

    Ik ga er zeker niet vanuit dat WW. helemaal gelijk heeft, maar ik weet wel dat het allemaal niet zo simpel is als Jesse beweert. Er maar klakkeloos vanuit gaan dat er wel geld aanwezig moet zijn kan natuurlijk niet. Dit legt WW. Overigens ook keurig uit! En er zal ongetwijfeld wel iets meer mogelijk zijn dan een speler van ON, maar of er geld aanwezig is om die versterkingen aan te trekken die wij supporters nodig denken te zijn is nog maar de vraag en weet alleen het bestuur.

    Uiteraard hoop ik natuurlijk wel Day die mogelijlheid er is en dat t bestuur de juiste spelers weet aan te trekken. Maar ik ga niet op basis van een paar cijfertjes concluderen dat er geld aanwezig moet zijn om iets te ondernemen.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    @niek…..nu ga je er dus klakkeloos vanuit dat WW zomaar volledig gelijk heeft…….

  • Pie

    Piet IIIzegt

    2 jaar geleden

    Kinderachtige reactie Niek. Daarmee zet jij jezelf meer voor lul dan Jesse.

  • Nie

    Niekzegt

    2 jaar geleden

    @WW.

    Na jou reactie zijn er nu twee dingen mogelijk…

    1. Jesse gaat er met gestrekte poot in en gaat met onzin argumenten komen, want hij wil niet toegeven dat ie fout zit.

    2. Jesse gaat helemaal niet op jou reageren want zijn ego kan het niet aan dat je hem verbeterd. En toegeven dat ie fout zit behoort uiteraard niet de opties.

    Ik ben erg benieuwd voor welke aanpak hij deze keer gaat ! Ik pak de ? er vast bij ??

  • WW.

    WW.zegt

    2 jaar geleden

    @ Jesse
    Je noemt een paar cijfers en trekt de conclusie dat ” je niet anders kan concluderen dat er wel degelijk geld is om wat op de transfermarkt te gaan doen.”

    Ik moet je gelijk geven dat het altijd mogelijk is om wat op de transfermarkt te doen. Je zou bijvoorbeeld de spits van het 3de van ON aan kunnen trekken. Maar op basis van de cijfers die jij vermeldt kun je niet een conclusie trekken dat er daadwerkelijk een kwalitatieve slag kan worden geslagen op de transfermarkt.

    Je haalt het netto resultaat aan van 1,7 M van vorig seizoen. Dat betekent niet dat er halverwege het lopende seizoen extra geld beschikbaar is. Bij aanvang van het lopende seizoen wordt een begroting gemaakt waarbij dit resultaat al is in begroot. Dit kun je dus niet nogmaals uitgeven.

    Je haalt het eigen vermogen aan van 12,2 M aan. Eigen vermogen is op een balans het verschil tussen de waarde van je bezittingen en de waarde van je schulden. Dit bedrag kun je dus niet uitgeven aan spelers, maar is een boekhoudkundig resultaat.

    Je vermeldt een kaspositie van 9,1M. Dat is een prettig resultaat t.o.v. het voorgaande jaar. Alleen moet je daarbij wel rekening houden dat bij voetbalclubs de kaspositie vanuit bedrijfseconomisch standpunt anders gewaardeerd moet worden dan bij een regulier bedrijf. De liquide middelen zijn voorafgaand aan het begin van het seizoen heel hoog vanwege de inkomsten uit sponsoring en jaarkaarten. De overige baten liggen gedurende het jaar lager. Vanuit die liquide middelen moet je dus een groot deel van je uitgaven financieren gedurende het seizoen. Zoals bijv. de 7M personeelskosten. De begroting bedraagt in totaal meer dan 14M dit jaar en overtreft dus ruimschoots de liquide middelen.

    Dus nogmaals: reken je niet te rijk. Onze club heeft nooit aan paniekvoetbal gedaan de laatste jaren. Dus grote uitgaven die grote risico’s met zich meebrengen zitten er niet in. Is er iets mogelijk? Ja natuurlijk. Zal er genoeg geld zijn voor een “verlosser” die plotseling de tweederde aan doelpunten die we nu moeten missen door alle onfortuin goed gaat maken. Ik betwijfel het.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    @basic…..dit gaat niet perse over jaren.
    Nogmaals ik zou volledig voor Tannane gaan(half jaar huur).
    Kan zich bij ons weer volledig in de kijker spelen en wij hebben wat we nodig hebben (techniek, power,kracht en doelpunten).

  • Fra

    Frankzegt

    2 jaar geleden

    Als ze in de komende transferperiode er niets bijhalen,dan worden wij volgend seizoen de club met het mooiste stadion en de club met het meeste geld in kas, in de keuken kampioen divisie. Bestuur,het is vijf over 12,wordt eens wakker. HET KAPITAAL MÓET OP HET VELD STAAN,EN NIET IN DE GELDKIST.

  • Bas

    Basiczegt

    2 jaar geleden

    Houd er even rekening mee dat een extra speler aantrekken betekent, dat je meerdere jaren een verzwaring van jouw personeelslasten creëert.

    Wat dat betreft is het net een auto: de aanschaf ok, maar het onderhoud niet vergeten…
    Je wilt dus een speler die een hoge restwaarde heeft en hoge kwaliteit biedt. Nou die zijn meestal niet alleen duurder in aanschaf, maar ook in verbruik. En dat voor langere tijd.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Het is bijzonder vervelend wat ons de afgelopen weken is overkomen en dat we in zo’n korte tijd zoveel scorend en assists gevende spelers zijn verloren. Het overkomt ons en we hebben er mee te dealen. Als dit niet was gebeurd, zouden we geen enkele probleem hebben gehad om ons te handhaven, maar nu je zoveel aanvallend hebt ingeleverd er straks in januari wat gebeuren om niet in de problemen te komen.

    We hebben één grote meevaller. Heracles is een financieel gezonde BVO, niet voor niets de nummer 2 van de eredivisie! Even wat cijfers
    per 30 juni 2021: 1,7 miljoen in de PLUS gedraaid; Heracles had 9,1 miljoen in kas (vorig jaar was dat 5,7 miljoen); het eigen is nu ruim 12,2 miljoen (vorig jaar was dat 10,5 miljoen); Heracles heeft nog voor ca. 4,8 miljoen aan vorderingen 9 (vorig jaar was dat ca. 5,7 miljoen). Als je deze cijfers zo even ziet en er komt weer NOW geld naar de club dan kan je niet anders concluderen dat we wel degelijk geld is om wat op de transfermarkt te gaan doen. Het is noodzakelijk met zoveel tegenslag en het is belangrijk dat we op de 8e plaats blijven. Het zou beter zijn een plaatsje hoger te eindigen, want Heerenveen kunnen we na dit seizoen voorbij en een 7e plaats levert al snel 4 miljoen op (vorig seizoen was datr 3 miljoen).

    Kortom: om sportieve en financiële redenen is het verstandig om straks in januari eens goed te gaan investeren. Geld is er en sportief in het linkerrijtje eindigen zal ons geen windeieren opleveren. Doe wat Heracles en trek de portemonnee.

  • Nie

    Niekzegt

    2 jaar geleden

    Ik denk dat het probleem nu vooral op de posities van buitenspelers zit.

    We hebben gewoon geen spelers meer die een individuele aktie kunnen maken. En er mist vooral heel veel diepgang bij de buitenspelers.een Peterson, Kuwas en vd water hadden veel meer snelheid en diepgang in hun spel. Er zat een gedachte achter en ze hadden ook nog is de kwaliteit om een mannetje simpel uit te spelen en een assist te geven of goal te maken.

    Momenteel komt er bij Bilal nog helemaal niks uit, Laursen laat (nog) niks zien Amissi is het (nog) niet, Lunding lichtgewicht en lang geblesseerd geweest. En dan hebben we nog Burgzorg die de voetbal intelligentie heeft van een stoeptegel. Die is kampioen in verkeerde keuzes maken, kan t spel totaal niet lezen en speelt puur op gevoel.Dat levert zo heel af en toe een goaltje op of een leuke aktie, maar is toch vooral een grote irritatie factor. Op dit niveau moet je naast lef hebben en akties maken toch vooral spelen met je verstand en ik denk eerlijk gezegd dat dat er bij Burgzorg gniet in zit…

    Als t aan mij ligt gaan we dus vooral op zoek naar buitenspelers die dit wel hebben !(lef, individuele aktie en voetbal intelligentie)
    Dan kunnen we ook een aantal jongen verhuren (Lunding, Amissi).

    Verder lijkt het me handig om er iig een middenvelder bij te halen die samen met Sierra kan uitvechten wie er op de 10 positie moet komen te spelen. Dit om het wegvallen van Vloet en Azzaoui op te vangen. Dit mag een creatieve middenvelder zijn(Diemers, van Overeem?) Maar zou ook een powerhouse kunnen zijn (zoals we ooit met Avdic hadden). Dan kunnen we kiezen voor een lichtvoetig speler (Sierra) maar ook voor een fysiek sterkere speler als een wedstrijd om meer duelkracht vraagt.

  • Wal

    Walter21zegt

    2 jaar geleden

    Vind ook dat het ons ook niet echt meezit dit seizoen. Zwolle-uit win je denk ik vrij gemakkelijk als de penalty er in gaat of die goal werd geteld (ik heb nooit een accurate lijn gezien bij die goal). Cambuur-uit ben je ook de betere, maar hun schieten 2x van 20 meter en 2x raak… Als je die 2-1 maakt tegen Feyenoord weet je ook niet wat er was gebeurd.

    En ik snap ook dat het deels kwaliteit is, maar ik vind wel dat we in uitwedstrijden beter zijn dan vorig seizoen, toen verloren we altijd kansloos met 3-0.

    Als je onderin echt weg wilt blijven moet je eigenlijk van Groningen en Cambuur winnen in die laatste 2 thuiswedstrijden voor de winterstop, maar wordt heel lastig met je 3 beste spelers uit de roulatie, maar goed we gaan het zien.

  • FAF

    FAFzegt

    2 jaar geleden

    René, de laatste aanvulling, vertrouwen, dat is de sleutel denk ik.

    En ja, we missen vooral voorin kwaliteit en creativiteit.

    Wanneer je als back of middenvelder de bal niet kwijt kan aan een aanvaller, gaan er fouten gemaakt worden.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Tom, ook al zou Smit nog bij de KNVB zitten, dan kan hij nog wel in contact staan met Tannane. Overigens zit hij niet meer bij de KNVB, was aftredend sinds september 2021

  • Pie

    Piet IIIzegt

    2 jaar geleden

    Voetballend is het beter dan vorig jaar, toen gingen we met 16 punten de winterstop in. Ik ben dus allesbehalve in paniek. Feit is wel: er moet wat bij. Een creatieve 10 en een buitenspeler die kan scoren/assists geven. Liefst jongens die net afvallen bij de top 6 of vanuit daar een transfer hebben gemaakt.

    Ik noem: Diemers, Mauro, Tannane, Danilo, Ekkelenkamp, Summerville, Aboukhlal, Boussaid, Stijn Spierings, Navarone Foor etc.

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Aanvulling, het heeft natuurlijk ook veel te maken met vertrouwen.

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Faf, voetballend niet slecht. Iedere tegenstander wacht gewoon af tegen ons. Wanneer maken we de fout, door uit de organisatie te lopen, vergeten door te dekken, niet gestaffelt staan. We missen gewoon ervaring in het veld, kwaliteiten die kunnen organiseren en coachen. Bij balverlies of een driehoekje, blijven bij ons de spelers staan. Ook aanvallende acties, er zit geen gedachte achter. Er moet gewoon ervaring bij, op het middenveld, iemand , een speler, die het verlengstuk is van de trainer en een goede spitsen trainer zou niet verkeerd zijn.

  • FAF

    FAFzegt

    2 jaar geleden

    Tim, ik ben het met je eens!

    Voetballend is het niet zo slecht, er zit een idee achter, opbouwend van achteruit. Verdediging speelt prima, middenveld is prima, maar voorin zit het gewoon tegen. Dat is wat ons nu opbreekt.

    Vloet had het nog niet dit seizoen en waarschijnlijk zien we die ook niet weer, Burgzorg worstelt ook met zijn vorm. Nu is hij deze maand nog uit de running las ik op heracles.nl. Dat biedt in ieder geval ruimte om bijvoorbeeld Bilal en Laursen een paar wedstrijden te laten staan, en eventueel Lunding in te passen, hij is weer aan het terugkomen van een blessure.

    Een van Overheem zie ik graag komen, maar hij is ook niet degene die de doelpunten brengt.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Moeten lui hebben die ons beter maken….die antonuci viel bij volendam niet eens op.

  • Mic

    Mickzegt

    2 jaar geleden

    Francesco Antonucci

    in 3,2,1……

  • Tom

    Tomzegt

    2 jaar geleden

    @Berend,

    Ja denk dat we Jan Smit wel voor een half jaar kunnen laten invliegen vanuit de KNVB. Slim bedacht…..

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Tannane…geweldige voetballer maar erg lastig en verdient bij Vitesse heel erg veel.
    Om Tannane binnen te hengelen moet je met geld over de brug komen en met Jan Smit. Die is de enige die grip op hem heeft en nog contact met hem heeft. Leve Jan Smit.

  • Tim

    Timzegt

    2 jaar geleden

    Sommige zijn hier echt gek geworden.. maar dat terzijde. Waarom zegt 50% hier dat we slecht spelen? Is dat omdat we geen goals maken? Want persoonlijk zie ik het iets minder zwart in.. we spelen tot aan de 16 echt wel prima hoor. Achterin staan we goed, op het middenveld staan we over het algemeen goed. We staan alleen te ver naar achter naar mijn idee. En ja ik snap dat goals maken essentieel is, maar waar we in het verleden spelers als Mauro Jr, Armenteros, Dessers hadden, die uit het niets een goal konden maken en een actie, dat hebben we nu niet. Helemaal met het wegvallen van Vloet en Azzazoui.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Ps….tiketbox……je hebt nog 20 nodig ipv 30!!!
    Bij winst thuis tegen fcg en cambuur dus nog 14 na de winterstop.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    In mijn ogen de beste optie….Tannane!!
    Wat een klasse én power.
    En het mes kan aan twee kanten snijden….Tannane kan zich een halfjaar in de etalage zetten (ipv in vitesse 2) en wij profiteren volop.
    Weet alleen niet of Frank met zgn ‘lastige ‘ gasten durft om te gaan.

  • tic

    ticketboxspotterzegt

    2 jaar geleden

    helaas zit er dit jaar niet meer in dan of playofs om handhaving te spelen ik ie ons namelijk geen 30punten pakken in de 2e seizoenshelft

  • Mar

    Marcozegt

    2 jaar geleden

    Kan het nog niet geloven dat je tegen Ajax een punt pakt en tegen Nec,cambuur,eagels,zwolle,twente,heerenveen verliest?pfff wat een klote seizoen tot nu toe.

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Diemers, Overeem ik denk dat die wel haalbaar zijn. Van der streek laat Utrecht niet gaan.

  • Haf

    Hafc95zegt

    2 jaar geleden

    Opties om te huren
    Mauro, Diemers, antonucci,
    Balde, Romero, Tannane
    Allemaal op de bank of niet spelend in de eredivisie. Je moet toch iets en een speler uit een 3e Leaque heb je niks aan die spelen toch niet

  • Bjo

    Bjornzegt

    2 jaar geleden

    Kees!! Ouwe stemming makert

  • Kee

    Keeszegt

    2 jaar geleden

    We hebben pech met het weg vallen van bepalende spelers en hebben zeker 3 eredivisie waardige spelers nodig die er direct staan om überhaupt kans te hebben op handhaving. Ik denk dan aan Tannane, diemers en van der streek bijvoorbeeld. Het waardeloze aankoopbeleid van Tim en Rob wordt de komende weken alleen maar duidelijk. Het is dan ook beter dat deze heren beide vertrekken en een echt voetbaldier deze operatie gaat leiden. We moeten ook van veel spelers af die gewoon niet eredivisie waardig zijn om financieel gezond te blijven. Ik denk dan aan Szoke , amissi, Bilal, Lunding, damen en polley. Vloet gaan we sowieso niet terugzien. Als Heracles geen 2 miljoen wil uittrekken voor deze ingreep dan zie ik het somber in. Het is pure noodzaak want degradatie is nog veel duurder en wij als trouwe supporters verdienen dit gewoon . Het banksaldo kan ook geen probleem zijn. We hobbelen al te lang achteruit met het beleid van Rob en Tim. Tijd voor nieuw leiderschap

  • Pol

    Polliezegt

    2 jaar geleden

    Vorige jaar zijn in de winterstop kutucu, ibrahimoglu en Siërra aangetrokken. Dus er kan zeker wel wat bijkomen…

  • Jop

    Jopiezegt

    2 jaar geleden

    Zelf twijfel ik erg of ik de rust om de club heen nu fijn vind of niet, het mag van mij best eens donderen. Het is echt 5 voor 12, we kunnen zeker nog wat doen, maar het is allemaal zo gelaten.

    Elke keer is er wel een uitleg te verzinnen. – Het team mist Vloet
    – We zitting nog in de stormingsfase
    – Het team was in shock van de blessure van Azzaoui.
    – We hebben geen geluk.
    – We missen het publiek.
    – etc etc.

    Het is nooit:
    – We spelen slecht
    – We hebben collectief gefaald
    – Als we zo doorgaan vliegen we er uit
    – Er moet kwaliteit bij.

    Ik ben echt bang dat er niets bijkomt in de winterstop, dit deden ze vorig jaar ook niet. Ze hebben vertrouwen in deze groep, en hebben meer vertrouwen daarin dan in paniekaankopen.

  • Mar

    Markzegt

    2 jaar geleden

    Wormuth geniet ook van mij het voordeel van de twijfel. Denk dat we met het uitvallen van vloet en assahoui echt kwaliteit missen. Ik vind alleen Rente, de la Torre en af en toe Fadiga en Cagliata van subtop eredivisieniveau. De rest heeft kwaliteit te weinig, of presteren niet constant.
    Het enige wat je wormuth mag verwijten is dat hij geen vechtlust in het elftal krijgt.
    Iets dat we vroeger wel handen. Als we meer vechtlust hadden, hadden we wedstrijden die je nu met 1-0 verliest omgedraaid in een gelijkspel

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Zwolle, ik denk dat Wormuth, achter gesloten deuren, knetter hard is. Die laat echt niet over zich heen lopen. De jonkies moet het maar laten zien. Sierra, adga, imbramoglu, amissi. En laursen en Bilal moeten nu opstaan. Heren, vecht voor onze kleuren!!

  • Pol

    Polliezegt

    2 jaar geleden

    Ik denk dat wormuth het maximale uit de selectie haalt en dat het niet aan hem ligt. Met Heerkes en of de Jonge hadden we onderaan gestaan. Selectie is matig. Verschil is de technisch directeur en Jan Smit. Hoogma wist altijd wel een aantal kwaliteitsspelers te halen. Tim gillissen haalt te veel miskopen. Er staan te veel boekhouders aan het roer bij Heracles momenteel.

  • Zwo

    Zwollezegt

    2 jaar geleden

    ….weten we zelf niet te scoren

  • Zwo

    Zwollezegt

    2 jaar geleden

    Helaas zit Heracles momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Veel, zo niet alles zit tegen. Vloet, Azzoui worden gemist.
    Aan de andere kant, met een beetje meer geluk aan onze kant , stonden we nu in de middenmoot met zo’n 20 punten.
    Het spel is niet verkeerd. In tegenstelling tot voorgaande jaren, verliezen we niet meer met grote cijfers, maar aan de andere kant weten we zelf niet te scoren.
    In de winterstop moet er dus aan scorend vermogen bij komen.
    Wormuth is een goede trainer, met verstand van zaken. Ik mis soms wel wat vuur en passie bij hem. Hij oogt wat te braaf soms, meer een goede technisch directeur. Misschien ook zijn langste tijd hier gehad.

  • Dij

    Dijkiezegt

    2 jaar geleden

    Burgzorg alles in zich om en uitstekende voetballer te worden? Heb het mezelf ook lange tijd voorgehouden om precies dezelfde redenen. Tot voor kort…

    Als je op deze leeftijd geen fatsoenlijke assist of voorzet kan geven, geen bal kan aannemen of aan de voet kan houden dan komt dat echt niet meer ben ik bang. Helpt ook niet als je alleen maar bezig bent met jezelf en jezelf na een klein succesje schouderklopjes gaat geven. Dat vingertje voor de mond. Walgelijk.

    Wordt tijd dat hij eens lekker een paar wedstrijden op de bank gaat zitten met zo’n rendement. Ben bang dat hij het dan nog niet bij zichzelf zoekt en hard op zoek gaat naar een andere club.

  • Mic

    Mickzegt

    2 jaar geleden

    @hans,

    Het is niet zo dat ik de naam Hans heb gebruikt hier hieronder he?

    Burgzorg heeft gewoon alles in zich om een uitstekende voetballer te worden en ik weet dat het raar klinkt, maar met zo’n lengte, snelheid en z’n leeftijd, kan het gewoon interessant worden.

    En dat gelul over Schoofs ben ik echt meer dan zat. Die speelde tegen feyenoord redelijk en heerenveen goed. maar met het simpele samenvatting kijken, zie je hem inderdaad niet.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Weet niet waar je het over hebt…….maar ik heb Peterson, Kuwas,Weghorst enz nooit vervloekt……man wat een verschil met nu!!
    En Burgzorg en Schoofs geld opleveren????

  • Mic

    Mickzegt

    2 jaar geleden

    Het hele punt is gewoon dat het echt enorm tegen zit. Ik hoor mensen schreeuwen dat we de slechtste selectie sinds de promotie hadden.

    De andere kant is altijd.. spelers zoals weghorst, bel hassani, kuwas, peterson, zijn hier vervloekt, waren nog geen FC Eindhoven materiaal.. iedereen heeft het nu over deze namen. Hoe langer ze weg zijn, hoe beter ze worden.

    Ook in dit elftal zit potentie zat.. Quagliata, Fadiga, Torre, Burgzorg, gaan ook allemaal geld opgeleverd worden. Daarnaast kan het ook zo zijn dat een knoester (wanneer die verlengd, kan die in mijn ogen beter doen), Rente, Schoofs etc ook verkocht kunnen worden.

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Ww. Klopt de gelden zijn inderdaad niet allemaal te besteden maar een 2 tot 3 miljoen, zou volgens mij wel kunnen. Er staan ook nog 3,5 miljoen aan vorderingen. Heracles kennende geven ze sowieso, niet zomaar geld uit. Maar een ervaren speler erbij zou niet verkeerd zijn. Één leider.

  • Pie

    Piellezegt

    2 jaar geleden

    @ww

    Hoe doet onze buren dan? (Met kapot veel schulden) Hoe doet cambuur gae nec dan? Allemaal net gepromoveerd!! En wij kunnen geen spelers aantrekken? Genoeg transfervrije spelers, goede scouting is prioriteit nr 1

  • WW.

    WW.zegt

    2 jaar geleden

    Ik zie hier allemaal reacties over mogelijke nieuwe spelers en dat het geld zogenaamd tegen de plinten klotst bij ons. Ik ben benieuwd of die mensen dan wel eens de jaarrekening hebben gelezen.

    De begroting was vastgesteld op 12,5 M. De bedrijfskosten dit jaar zijn 14,5 M. Je komt dit seizoen dus al 2 miljoen tekort op voorhand, wat goed gemaakt zou moeten worden met transfers. Met de transferwaarde van Vloet ( de duurste speler in de selectie o.b.v. transfermarkt) die naar nul euro is gedaald heb je meteen daar al een financieel probleem. Daar komt nog bij dat die 12,5 miljoen uit de begroting gebaseerd is op de verwachting dat sponsorinkomsten weer op pre-corona niveau zouden moeten terugkomen dit jaar. Dat zal met de nieuwe lockdownmaatregelen zeer moeilijk worden. Daarnaast loopt de club ook nog eens inkomsten uit ticketing en horeca mis.

    Al met al denk ik niet dat we ons al te rijk moeten rekenen op basis van een lijstje in VI of een krantenartikel van een paar maanden geleden.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Alleen Diemers gaat ons niet redden en Heracles kennende geven ze weinig uit alhoewel ze dat wel moeten doen anders is nacompetitie een feit

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Feyenoord wil geld zien, dus als we wat willen moeten we kopen. Feyenoord zit nogal krap bij kas. Maar Diemers is wel fit dus kan ingepast worden.

TopReacties

Heracles Harry2 jaar geleden

Gewoon slecht man. Wat een bullshit. Misschien wel 1 vd beste selecties die we ooit gehad hebben, maar het gepruts is echt belachelijk. Gewoon SCOREN die goals verdomme!! En dan nog steedsbècht DICHT houden die pot achterin! Belachelijke resultaten, 1 doelpunt in 3 wedstrijden, man man man. Knop om... VOETBALLEN NONDERDJU!!!

RemcoM2 jaar geleden

Haal een trainer die de voorhoede traint. Dat werd 2 jaar geleden ook al geroepen. Ik wil helemaal geen versterking zien , het elftal is goed genoeg. Wormuth moet dan het totaal beleid voeren op het veld.

Ddb2 jaar geleden

Harry blijf eens van die drank af. Het is de slechtste selectie sinds Ruud Brood. Kijk die wisssls. Pure armoede. En zoveel kansen hadden we niet. Allemaal losse vlodders. Heerenveen had in de eerste helft meer kansen. Maar het leek van allebei nergens op. We hebben wel 10 aanvallers maar niet een met scorend vermogen. Tim en Rob out!!

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia