Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NES Images

Justin Hoogma keert voor 4.5 seizoen terug bij Heracles Almelo

Geschreven door Bjorn Wind op 24 jan. 2022

Heracles Almelo heeft zich weten te versterken met Justin Hoogma. De verdediger, die per direct overkomt van TSG 1899 Hoffenheim, is medio 2026 vastgelegd. De linksbenige centrale verdediger keert daarmee terug in Almelo waar het voor hem allemaal begon. Afgelopen half jaar werd de 23-jarige Enschedeër verhuurd aan Bundesliga club SpVgg Greuther Fürth.

Hoogma werd in 2016-2017 bij Heracles Almelo met zijn 18 jaar destijds de jongste Eredivisiespeler ooit die geen minuut miste in een heel Eredivisieseizoen, een heel voorspoedige carrièrestart dus. Hoogma: “Het is toen eigenlijk heel snel gegaan. Ik kwam in de winter, in mijn eerste seizoen behaalden we gelijk Europees voetbal. In mijn tweede seizoen speelde ik een heel seizoen in de basis en toen kwam de interesse van Hoffenheim.” Het voelt volgens Hoogma oprecht als thuiskomen: “Het voelt alsof er niets veranderd is. Het is heerlijk om hier weer te zijn. Ik heb een hele mooie tijd in Almelo gehad en het voelt goed om weer terug te zijn.”

Hoogma wist bij TSG 1899 Hoffenheim nooit echt uit te groeien tot een vaste waarde. Na twee succesvolle verhuurperiodes bij FC St. Pauli en FC Utrecht werd Hoogma het afgelopen halve seizoen dus verhuurd aan Greuther Fürth. Die verhuurperiode was niet wat hij ervan had verwacht, Hoogma kwam tot máár 3 wedstrijden voor de ‘Kleeblätter’. Naar eigen zeggen is hij nu dan ook toe aan wat meer vastigheid: “Stabiliteit was iets waar ik naar zocht. Ik wilde niet meer verhuurd worden en ergens langdurig tekenen. Dat ik dat bij deze mooie club, waar ik geweldige herinneringen heb, kan doen ben ik heel blij mee. Ik denk dat ik met de ervaring in meerdere competities hier iets kan toevoegen.”

Technisch directeur Tim Gilissen is blij met het binnenhalen van Hoogma: “Dit was voor ons een echte buitenkans. Justin is een speler die hier vandaan komt en de regio kent. Hij is zijn carrière hier gestart en kent de club. Bovendien is hij een sterke persoonlijkheid, brengt hij ervaring mee uit de afgelopen jaren en heeft hij voetbalkwaliteiten om ons de komende jaren vooruit te helpen. Door hem langdurig te binden voegen we een stabiele factor toe.”

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

141

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    ga toch weg met je imago schade.. dit is iets wat een speler in de vakantie heeft gedaan. wat kun je daar aan doen?

    ik ben nog steeds van menig dat als de bus niet was opgewacht de storm een het verhaal een stuk kleiner was.. nu is er sensatie van gemaakt.

    zoals als al eerder gezegd doe dat dan op een maandag stil zonder media aandacht..

  • Pau

    Paulzegt

    2 jaar geleden

    Henri, 130 km en 2 glazen alcohol is wel oke. Dat is hoe de regels werken. Je kan niet iemand straffen als hij zich aan de wet houden.

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Heraclassic

    Wat kraam jij een onzin uit. Op tv, radio en sociale media wordt de zaak Vloet kritisch belicht en jij noemt dat zgn imagoschade en dat dit allemaal wel meevalt. Als je vervolgens zegt dat de club geen enkele blaam treft, dan heb je het niet begrepen. Alles maar dan ook alles heeft Heracles verkeerd aangepakt. Het begon al met het verhaal dat Vloet niet meer zou spelen en toch inviel. Vervolgens komt de club met een kulverhaal over Vloet die gelogen zou hebben. Net of een snelheid van 130 km in combinatie met 2 glazen alcohol wel oké is.
    En het allerergste nog is het verdriet van de nabestaanden. Ook hier heeft de club veel te weinig empathie getoond. Als je dan de directie blijft verdedigen die er één grote puinhoop van heeft gemaakt dan ben je hypocriet.

  • Pie

    Pietertje-57zegt

    2 jaar geleden

    Het gaat hier toch om hoogma laten we het daarbij houden

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    2 jaar geleden

    HANS
    26 januari 2022 15:56 Kilometers maken en dus fit zijn compenseert een gebrek aan kwaliteit. Als je ook niet fit genoeg bent zak je helemaal weg. Dus in zekere zin is fit zijn erg belangrijk en zeker in een “loopsport” als voetbal. En zeer zeker op het hoogste niveau.

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    2 jaar geleden

    JEFFREYP
    26 januari 2022 14:44 Sorry Jeffrey, bij 130 km/u kun je een behoorlijke klapper maken als je o.a. onvoldoende afstand houdt. Diverse verkeerstechnische studies van o.a. het TNO hebben dit in het verleden al uigewezen.
    Trouwens het is niets voor niets dat het verhogen van de maximumsnelheid naar 130 km/u moeizaam door de politiek werd aanvaard (gevaar van meer dodelijke ongelukken…).
    Dus als de directie het voorgaande voor ogen had (kennis van zaken inzake ongelukken) en het geloven van Vloet op zijn woord dan valt er niets door te prikken qua geloofwaardigheid als directielid zijnde.

    Trouwens hoe weet je nu zo zeker dat de directie wist dat Vloet’ s verhaal niet klopte. Heb je hierover gesproken met Toussaint en/of Gillissen….?!

    Ten slotte. Ze hebben in die 2 maanden tijd Vloet geloofd op zijn blauwe ogen en daar naar gehandeld.
    Wat je de directie wel kwalijk kunt nemen is dat ze teveel uitgingen van de ratio in plaats van de emotie. Emotie die is aangewakerd o.a. op basis van onvolledige feiten. De reden van het waarom van de beslissing om Vloet op te stellen tegen NEC is in deze onvoldoende gecommuniceerd door Heracles. Een fout maar geen reden voor ontslag van de directie!!

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Ach dikke onzin voor mij die kilometers….als ze beter voetballen heb je die kilometers niet nodig.

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    2 jaar geleden

    HANS
    26 januari 2022 15:36 Fit zijn is gebaseerd op het aantal afgelegde kilometers per wedstrijd dat een elftal aflegt. Heracles staat hierin op de 2e plaats.
    Dat er ploegen volgens jou op het laatst langszij komen staat hier los van en heeft meer te maken met persoonlijke fouten.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    @Jeffrey
    Het vermoeden is donders goed te begrijpen hoor, maar 130 is echt al een hoge snelheid waarbij al HEEL veel HEEL erg mis kan gaan. Dus gedachten / uitspraken zoals “volgens mij is dat onmogelijk” en “tuurlijk wisten ze” is dus gewoon 100% een aanname. Het is nu verder ècht aan de rechter.

    @Ome Henk
    Niks dr van, met je conspiracy denken. Onze mentale gezondheid (laat staan gewoon ‘logisch denken’ en ‘fair redeneren’) wordt massaal gecorrumpereerd door het wapen dat het internet tegenwoordig helaas (ook) geworden is….
    – Bestuur heb ik echt helemaal niks mee (te maken), was ook nooit zo en zal denk ik ook nooit mijn ding worden – ik ben een vrij gemiddelde supporter denk ik, in de zin dat dat alles over het algemeen vrij ver van mij af staat… en das prima ook, in elk geval wat mij betreft.
    – Leg me geen woorden in de mond en ga ook niet zaken lopen verdraaien. Daar hebben we Jesse al voor hier. Er is maar èchte 1 schuldige. Het was (o.b.v. de kennis van nu) de club vooral niet super slim. En ja, daarBIJ gooien wij (als Heraclieden) ZELF olie op het vuur en schieten wij ons ZELF daarmee in de voet, want de MEDIA smult daar gewoon van, uiteraard.

    Rust. Niks anders.

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    2 jaar geleden

    HENRI
    26 januari 2022 14:28 Wederom Henri opportunistisch geleuter. Wat ik her en der om mij heen hoor valt het reuze mee wat betreft de zgn. geleden imago-schade. Dit wordt met name de wereld ingeslingerd door de media die kikt op negatief nieuws. En zeker als dit gebeurt bij een gedegen voorbeeldclub die over het algemeen als positief en sympathiek overkomt.
    Wat ik om mij heen hoor is dat Heracles iets doortastender had kunnen optreden maar dat de club verder geen enkele blaam treft en dat vooral alle schuld bij de veroorzaker van de commotie ligt nl. Vloet. Kijk in iedere familie gebeuren er wel eens zaken die niet de schoonheidsprijs verdienen en nu dus ook bij de Heracles-familie. Maar volgens mijn omstanders geen kwaad woord verder over Heracles. Kortom qua imago staat de club er nog positief op. Eigenlijk kun je concluderen dat het opgebouwde imago van de laatste jaren wel een stootje kan hebben!

    O ja Henri, is het ook niet zo dat de heren Toussaint en Gillissen ook verantwoordelijk waren voor de plaats in het linkerrijtje waarop Heracles de laatste jaren eindigde. Henri, om in jouw denkwijze te blijven: “Als een ploeg succes heeft is de directie hier toch OOK verantwoordelijk voor”. Ja toch Henri……..?!!

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Waar baseert toch iedereen altijd dat fit zijn op????
    Hoezo komen dan altijd ploegen op t laatst langszij??
    Volgens mij zijn we niets ‘fitter’ dan andere ploegen.

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    2 jaar geleden

    ARTHUR
    24 januari 2022 17:48 Het opportunisme waar ik geregeld aan refereer heeft puur te maken met kort-door-de bocht-uitspraken als, “dat het spel niet om aan te zien is, de directie hiervoor verantwoordelijk is en ontslagen moet worden, dat Wormuth moet worden ontslagen omdat hij niet presteert en al met zijn hoofd bij FC Groningen zit, de ploeg kwaliteit ontbeert enz., enz. Al deze uitspraken waren er niet geweest als Heracles van Go Ahead gewonnen had. Kortom als bijv. Sierhuis al in de 3e minuut had gescoord dan speelde je een vrijwel gewonnen wedstrijd. Oftewel de bal wel of niet in het netje bepaalt in alle commentaren hier of je een wereldploeg bent en super hebt gespeeld of dat je een kneuzenploeg bent die er geen hout van kan. OPPORTUNISME ALOM DUS!
    Ik laat me niet leiden door de waan van de dag en bekijk de zaken met een realistische blik. Ik zie een elftal dat inzet toont, (meer) kansen creert door een andere speelstijl en superfit is. Het enige wat ontbreekt is dat ene beetje geluk in de afronding.

  • Jef

    JeffreyPzegt

    2 jaar geleden

    @Heraclassic

    Sorry maar als Vloet tegen jou zou zeggen ik heb 2 wijntjes gehad en reed 130 op cruise control dan zou mijn 1e vraag zijn, hoe kan je auto dan in hemelsnaam zo in elkaar zitten en is er zelfs iemand bij overleden.. Volgens mij is dat zelfs onmogelijk als je allebei dezelfde richting op rijdt.
    Het is prima om je werknemer te vertrouwen maar als je hier niet doorheen kan prikken ben je niet eens geschikt als bestuurder.

    Tuurlijk wisten ze dat zijn verhaal niet klopt.

    Ze hebben 2 maand ( tussen het ongeluk en zijn rentree ) de tijd gehad om een standpunt in te nemen en hebben de gevolgen compleet onderschat.

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Gilissen en Toussaint hebben onze club grote imagoschade aangebracht en dat heeft nare gevolgen. Ik ben bang dat er seizoenkaarthouders en sponsoren zullen afhaken. Dit in combinatie met het wanbeleid op het gebied van de aankopen en dreigende degradatie is reden om beide heren onmiddellijk op de keien te zetten. Hoe kun je na zulke blunders doodleuk op het pluche blijven zitten. Ze zullen zelf de eer niet aan zichzelf houden, dus het bestuur moet ingrijpen. Hoe lang mogen ze nog doorgaan om onze club naar de klote te helpen. Ik zou zeggen: Gilissen en Toussaint SHAME ON YOU!!!!

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    2 jaar geleden

    HENRI
    24 januari 2022 17:46 Effe letten op de nuance Henri.
    Inderdaad waren Toussaint en Gillissen op de hoogte dat Vloet hard reed en 2 glaasjes alcohol had genuttigd. En dat hadden ze in 1e instantie uit de mond van Vloet vernomen.
    Maaaarrr ze waren in 1e instantie NIET op de hoogte van het feit dat Vloet TE hard reed (203 km/u) en TEVEEL had gedronken (3 keer de toegestane promillage). Dat hoorden ze pas achteraf na navraag bij o.a. de politie.
    Dus het wel laten meespelen van Vloet tegen NEC was gebasseerd op de uitspraken van de Heraclied. Dus in deze context spreekt Toussaint de waarheid en liegt hij niet als hij beweert dat hij in 1e instantie niet op de hoogte was van de TE hoge snelheid en de TE hoge promillage!!

    Ach de column van Borst is pure stemmingmakerij om onze mooie club verder in een kwaad daglicht te zetten. Maar ook net als bij jou Henri ontbreekt bij Borst de nuance met als dieptepunt het vragen van het ontslag van beide leden van de directie. En waarom moeten Toussaint en Gillissen het veld ruimen omdat ze zich in 1e instantie basseerden op achteraf gezien de leugens van Vloet……?!! De ECHTE schuldige in deze hele kwestie is Vloet. Het enige waar je de directie van kunt betichten is dat ze Vloet (teveel) vertrouwden op zijn blauwe ogen.
    En op iemands woord vertrouwen is geen doodzonde en dus absoluut geen reden om de directie te ontslaan!!

    Ten slotte Henri. Het is wel erg kort door de bocht om te beweren dat Toussaint, die ik als integer beschouw, keihard liegt en tevens baantjesziek is. En dat je meer waarde hecht aan de woorden van de advocaat en automatisch Vloet is wel erg twijfelachtig.
    Ten overvloede Henri…..in deze hele kwestie draait het om de NUANCE!! Ik hoop dat jij en een aantal anderen hiervan doordrongen raken.

  • Jef

    JeffreyPzegt

    2 jaar geleden

    Uiteraard is Vloet de enige crimineel in het hele geheel.

    Maar sluit je ogen er a.u.b. niet voor dat de eindverantwoordelijken in dit verhaal de club op ongekende wijze in kwaad daglicht hebben gezet.

    Als je het voor elkaar krijgt om de familie, eigen supporters, sponsoren waaronder Asito, Ere voorzitter Jan Smit, media en HEEL Nederland woedend te krijgen dan is het niet alleen een foutje dat je hebt gemaakt.

    In mijn ogen, en denk dat heel Nederland er zo overdenkt, blijft Toussaint het gezicht van deze kwestie en is een ‘sorry’ niet voldoende om schoon schip te maken.

  • Jer

    Jeroenzegt

    2 jaar geleden

    @paul….het zou je kind maar zijn.
    Reflectie heeft hij het over

  • Nie

    Niekzegt

    2 jaar geleden

    Kunnen we nu gewoon ophouden met dat gezeik op het bestuur? Ze hebben een foute inschatting gemaakt en het later hersteld..
    Dan mag t daarna ook wel een keer klaar zijn ! Dat doordrammen als kleine kinderen mag ook wel een keer klaar zijn.

    Krijg nu meer het gevoel dat de zaak Vloet
    wordt misbruikt om Tim en Rob eruit te werken. Aangezien er ook voor dit hele gebeuren al veel commentaar was op het beleid/functioneren van de heren.

    P.S. als het jullie daadwerkelijk om het gezin gaat, dan zouden jullie juist nu moeten kappen met het gezeik en deze hele discussie lekker laten gaan. Die mensen hebben rust nodig om het enorme verlies te kunnen verwerken ! Het maar constant weer blijven oprakelen van het ongeluk en wat partijen wel of niet hadden moeten doen gaat deze mensen echt niet helpen!

    Mocht iemand toch de neiging hebben om op mijn berichtje te reageren, ik ga verder niet weer terug reageren op mensen . Want zoals ik aangaf, de discussie hierover mag nu wel een keer klaar zijn!

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Ome Henk, nu doe je Bredewout volgens mij te kort. We moeten toch echt kijken naar toussiant en gillisen. Tenminste dat heb ik gehoord.

  • Ome

    Ome Henkzegt

    2 jaar geleden

    @Paul

    Wellicht moet je jezelf eens bedenken waarom de familie dat niet gedaan heeft? Man man man, empathisch vermogen van een visstick… Ben jij toevallig Hans Bredewout in real life?

  • Pau

    Paulzegt

    2 jaar geleden

    Johan lezen is lastig he? Ik geef ze geen schuld, maar ze hadden wel netter kunnen handelen. Je gaat toch eerst naar de club voordat je naar de krant gaat?

  • Joh

    Johanzegt

    2 jaar geleden

    Hahah Paultje toch. Zelfs de ouders de schuld geven. Misbaksel ben je toch ook. Bah .

  • Pau

    Paulzegt

    2 jaar geleden

    @Ome Henk, laten we niet in complotten verzanden.

    Wat mij betreft ligt de schuld niet bij Vak ’74, maar mogen ze wel reflecteren of elke handeling die ze hebben gedaan de juiste of de beste was. Ik durf dat namelijk wel te betwijfelen. Maar dat neemt niet weg dat in eerste plaats de fout bij Vloet ligt en dat daarnaast ook de club niet handig heeft gehandeld.

    En ook de media mag wel reflecteren op deze situatie. Is het wel verstandig om zoveel krantenberichten en columns over Vloet te schrijven als je in elk van die berichten stelt dat het zo erg is voor de slachtoffers dat ze de naam van Vloet moeten lezen? Is het verstandig om Vloet en Heracles de maat te nemen zonder alle feiten te kennen? Is het verstandig te roepen om ontslag zonder te weten of dit mogelijk is?

    En zelfs de ouders mogen wat mij betreft enigszins reflecteren hoe ze hebben gehandeld. Waarom eerst in de krant je verhaal doen voordat je contact met de club opneemt? Waarom heb je nooit laten weten dat je echt vindt dat het niet kan?

    Maar nogmaals, dat betekent niet dat daar de schuld ligt. Er heeft volgens mij maar 1 iemand teveel alcohol gedronken en te hard gereden in deze zaak.

  • Ome

    Ome Henkzegt

    2 jaar geleden

    @robert

    Je kunt wel goed tellen of niet?

    Het moet echt niet gekker worden! De schuld wordt nu verlegt naar Vak’74 en de media, wat een hypocriete mensen. Ik weet nu zeker dat hier mensen vanuit de club aan het posten zijn!

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Robert, jij hebt het nog steeds niet begrepen of jij hebt net zoveel gevoel in je donder, dan ons bestuur. Lees de reactie van onze hoofdsponsor, nog eens goed door. De reactie van Vak 74 was top

  • Bas

    Basoczegt

    2 jaar geleden

    Tuurlijkt relt de media. Die pakken altijd het negatieve en leggen de loep er op. Positief nieuws is altijd een veel korter stuk.

  • Rob

    Robertzegt

    2 jaar geleden

    Om dat geneuzel over vak 74 af te sluiten,,het waren er maar enkele tientallen die de bus kwamen opwachten ( zie foto’s en tel …20 / 25 man ??l das een percentage om te verwaarlozen, vak 74 ,lachertje, dan had er minstens 200 man moeten staan!

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    Henk, dat ligt echt meer aan jou dan aan mij. Zo moeilijk is het niet. Je maakt je er wèl heel makkelijk vanaf qua argumentatie zo.

    Jesse bullshit, hou nou echt ein-de-lijk eens op zo popi/arrogant te doen en werkelijk waar telkens weer de woorden van anderen te verdraaien en/of negeren. Vooral bij dit onderwerp zou dat extra passend zijn. Eventuele fouten van de club zelf zijn 1 ding. Maar wij zijn ook niet heilig en Vak ’74 is dat in deze situatie absoluut niet, want zowel qua principe als imagoschade maak je (met bus opwachten en boycot) de zaken alleen maar erger. Dat is OOK gewoon kwalijk en dat mag OOK benoemd worden. Niemand heeft het over onder het tapijt vegen, dat slaat echt helemaal nergens op. Als je binnen de club druk wil uitoefenen, prima, juist ook in deze situatie, maar zo’n ‘spektakel’ hoef je daar niet van te maken, zeker niet voor de buitenwacht. Daarbij komt nog eens dat de/bepaalde media zich natúúrlijk ook mag aanrekenen dat ze (onnodig en juist averechts werkend) drama en leed veroorzaken. Hoe kom je er in hemelsnaam bij dat dit niet relevant zou zijn??

    Oh en nog even voor de goede orde Henk: nee, ik heb er echt absoluut geen enkele behoefte aan om op fb te zitten, niet bij/met jullie (in de specifieke groep Vak ’74, ongeacht hoe ‘open’ die is), maar vooral in het algemeen niet. Ik doe al heel lang niet meer mee aan de vieze spelletjes van (o.a.) Zuckerberg. Sociale media zijn (te vaak) helaas een nog groter circus dan de ‘reguliere’ media. Er bestaat hier op HAFC al sinds jaar en dag een weliswaar imperfect, maar toch geweldig open forum, dat echt voor iedereen is en toch volledig zwart-wit Heracles ‘ademt’ en dat is voor mij in elk geval meer dan goed genoeg.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Wat een onzin hieronder, alsof de media voor deze, voor Heracles vervelende situatie, verantwoordelijk is. Door slecht optreden van onze club hebben we zelf ons eigen shirt vuil gemaakt. We leven niet meer in 1903 waar alles met de tamtam ging en misstanden onder het tapijt geveegd konden worden. Als Heracles Vloet gewoon had laten trainen en voorlopig uit de wind had gehouden en Heracles had, nav het verhaal van Vloet, zelf onderzoek laten verrichten, dan had je niet in deze ellende gezeten. Door ondoordacht optreden van onze club hebben ze de media gereedschap gegeven om op de club in te hakken en dat heeft ons imago schade gebracht.

  • Ome

    Ome Henkzegt

    2 jaar geleden

    Harry wil je links of rechts af. Ik snap niets meer van je reacties, keer op keer.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    Paul slaat de spijker gewoon op z’n kop. Nogmaals, wat mij betreft qua emotie Vak ’74 best begrijpelijk en hoe intens die groep onze club (be)leeft heb ik zelfs groot respect voor. Maar.

    Als familie (en die is Heracles zeker wel) loop je niet met je vuile was te koop, JUIST niet in een situatie als deze en ZEKER niet op dergelijke ‘geen stijl’ manier. Dit hou je intern, in elk geval het gros ervan. Aan de oppervlakte kun/zul je natuurlijk altijd dingen (kunnen) laten doorschermeren naar buiten toe. Twee grote redenen wat min betreft:
    1. Moreel besef: olie op het vuur van de sensatiemolen maakt het drama alleen maar groter. Dat is juist het tegenovergestelde van respectvol handelen, met name richting de enige echte getroffenen in deze.
    2. Praktisch: je vormt als interne groep inderdaad een (extra/grotere) kogel waarmee de buitenwacht op ons kan schieten. En daar wordt op verwerpelijke wijze maar al te graag gebruik van gemaakt door media en concurrentie.

    Dus gesprek aangaan prima, bus opwachten nee. Bekoelde relatie, okee maar ‘en pleine publique’ je saamhorigheid lopen verscheuren, nee.

  • rut

    rutger1501zegt

    2 jaar geleden

    @je boy

    Bony gelijk gebruiken? Die gast heeft anderhalf jaar lang geen wedstrijd gespeeld, in welke wereld kan je die gelijk inzetten?

  • Je

    Je boyzegt

    2 jaar geleden

    Transfervrije spelers zijn er zat .. die gelijk kunnen gebruikt worden ik vind Bony een goeie en snap niet waarom Heracles niet met zo speler komt stevig lang vast kan koppen scoren actie’s maken nec gaat ermee vandoor en was transfervrij hornkamp .. 2 ton is niks zeker goeie spits ook Heracles waardig zo kan ik maar doorgaan Justin hebben ze ons weer verrassend gemaakt met de transfers nu op naar meer .. aub nmr 10 buitenspelers aub !! Deze transferperiode nog !!

  • Ber

    Bert3zegt

    2 jaar geleden

    Van de Water is een Judas

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    @ Paul ze hadden wel, als enige supportersgroep, echt door dat Heracles enorm fout heeft gehandeld door Vloet te laten spelen. Mede onder de druk van deze fans en mogelijk sponsors hebben ze ons bestuur tot bezinning gebracht. Ere wie ere toekomt. Dat ze zelf wel eens over de scheef gaan staat daar los van. Het gaat in deze over een speler van ons clubje die vreselijk de fout is ingegaan.

    Ik ben het wel met je eens dat zij er niet over gaan of het bestuur en management moet aftreden. Het wordt een ander verhaal als de advocaat kan aantonen dat Heracles al in december wist dat Vloet wel degelijk teveel had gedronken. Dan denk ik dat de heren de eer aan zichzelf moeten houden en dan verwacht ik ook dat onze hoofdsponsor dat zal gaan eisen. Ik geloof nog steeds het verhaal van Rob. Enige punten van kritiek zijn, wat mij betreft, het laten spelen van Vloet en het niet extra checken of het verhaal van Vloet wel klopt. Twee blunders maar dat kan ze vergeven worden, mede gezien de omstandigheden.

    De kogel zoals jij dat noemt waarmee de journalisten kunnen schieten, hebben niet de fans aan hen gegeven, maar de munitie heeft ons management en bestuur zelf gecreëerd door de keuzes die gemaakt zijn en de slechte communicatie rondom het gebeuren.

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    Osman vond ik altijd een beetje een mooi weer voetballer. het zegd al genoeg dat hij weg is bij sparta. geen aanvullingen die ons beter maakt.

    als er een versterking komt is het vast een naam die wij nu niet op de korrel hebben.

    Als er geen goede 10 is te vinden zou ik sierhuis op 10 zetten en bakis in de spits. beetje de zelfde invulling als toendertijd advic.

  • Sco

    Scoutzegt

    2 jaar geleden

    Oud heraclied: van der Water misschien?

  • Gee

    Geertzegt

    2 jaar geleden

    Nou Paul, ik heb me enorm geërgerd aan dat stuk. “Wij geven gevraagd en ongevraagd advies”, dan ga ik er vanuit dat ze dat in deze ook gedaan hebben met hun verrekijker. Blijkbaar niet, of Touissant en Gilissen hebben hier niets mee gedaan.*

    Vwb Thomas, is inderdaad geblesseerd, heb je nu niets aan.

    *Toch weer gereageerd, had mezelf voorgenomen met deze zaak klaar te zijn… ?

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    2 jaar geleden

    Niet gezien Jason, knie blessure dus zal het niet worden ! We moeten direct inzetbaar hebben.
    Creatief middenveld scorend dat is wat ons beter maakt aanvallend.

  • Jas

    Jasonzegt

    2 jaar geleden

    https://twitter.com/RikElfrink/status/1485938587757592580

    Dit kwam ik vanmiddag tegen. Betreft Ryan Thomas.

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    2 jaar geleden

    Thomas van PSV , niet wat? Huur? Te meer omdat Veerman ook nog eens bij PSV is aangetrokken.
    Stond al ooit eens op de radar bij ons !

  • Pau

    Paulzegt

    2 jaar geleden

    @Jesse, dat ze de club de bus hebben opgezocht kon ik nog mee leven. Dat ze het gesprek zijn aangegaan vond ik ook nog prima. Ik was wel van mening dat ze boter op hun hoofd hadden, en daar blijf ik bij. Maar bij het opzeggen van het vertrouwen in het bestuur hebben ze voor mij de verkeerde afslag genomen. Alsof ze zelf beter kunnen besturen. Ze leggen bovendien op die manier onnodig veel schuld bij de club. De journalisten en dergelijke kunnen nu namelijk roepen “zelfs de supporters staan niet achter de club/het bestuur.” Je geeft zo de kogels waarmee op onze club geschoten wordt en dat vind ik niet goed.

    Commentaar zoals Asito dat heeft gegeven op het bestuur is veel constructiever en dus wenselijker.

  • Jop

    Jopie vogelzangzegt

    2 jaar geleden

    @pollie heb je het vast gelegd?

  • Pol

    Polliezegt

    2 jaar geleden

    Samuel armenteros gesignaleerd bij de plus. Zou het dan toch??

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Voor de lieden die de fans van Vak 74 hier verketterd hebben, omdat zij als enige de bus uit Nijmegen hadden opgewacht na de invalbeurt van Vloet, zou ik adviseren even naar de podcast voetbalpraat van ESPN te gaan luisteren. De laatste 10 minuten gaat over de zaak Vloet. Ik ben geen Vak74 man en sta ook niet in hun vak, maar alle respect voor deze fans. Dat wordt door de buitenstaanders alleen maar bevestigd?

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Wie weet zegt bas zelf wel, lijkt mij nog leuk om nog twee jaar bij Heracles te voetballen.

  • Jas

    Jasonzegt

    2 jaar geleden

    Daar doet Heracles eigenlijk nooit uitspraak over.

    9ton voor 1 jaar contract destijds. Mag toch hopen dat een paar % deze kant op komt.

  • Sji

    Sjimmyzegt

    2 jaar geleden

    Volgens mij hebben ze Gosens voor 9 ton verkocht, er is toen niet gesproken over een doorverkoop percentage. Hopelijk wel natuurlijk.

  • Ber

    Bert3zegt

    2 jaar geleden

    Wat is dat toch steeds met die Osman? Enig idee waarom zijn contract bij Sparta is ontbonden? Ik denk het te weten. Ze vonden hem niet goed genoeg bij de club die onder ons staat. Osman gepasseerd station wat mij betreft

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    En ik ben trouwens niet sorry voor al het gespeculaas. Maar wel de goeiste in Nedertaals.

TopReacties

Mick2 jaar geleden

deze jongen 4,5 jaar vastleggen, is echt een wereldprestatie. Complimenten.

VakkieE2 jaar geleden

Super!!

Piet III2 jaar geleden

Hier ben ik blij mee. 4,5 jaar contract, veel ervaring en nog redelijk jong (23 jaar). Een potentiële aanvoerder en leider. Klasse werk van Gilissen en Heracles. Knoester wat mij betreft meteen verkopen, nu kan die nog een paar ton opbrengen. En nu nog een goede nummer 10.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia