Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NES Images

Schoofs: “Het plan was om snel op voorsprong te komen”

Geschreven door Mat op 15 mei 2022

Heracles begon de wedstrijd goed, zo constateerde ook Lucas Schoofs. “We begonnen de wedstrijd zoals we die moesten beginnen. De supporters stonden erachter, wij vol aan de bak, zij kregen geen enkele kans, maar omdat we voor rust één moment niet opletten, kom je toch achter. Ongelooflijk.”

Het plan was om snel op voorsprong te komen en alle hoop van hen weg te nemen. We creëerden ook echt wat kansen in de eerste helft, maar hij wou er gewoon niet in. De spelers kwamen in de tweede helft met andere mind set het veld op. “Dat we wisten hoeveel het op het andere veld stond speelt wel mee. We hebben veel jongen jongens die dit nog niet hebben meegemaakt en hoewel het geen excuus is, was dat wel een van de redenen dat we in de tweede helft minder goed waren.”

Schoofs geloofde wel dat de spelers na de 0-2 nog geloof hadden in een goed resultaat. “Bij mij in ieder geval wel en we probeerden iedereen erbij te houden om zo snel mogelijk de aansluitingstreffer te maken. We moesten wat anders spelen en gingen meer de bal erin pompen. Sparta bracht meer verdedigers in en dat is hun goed recht. Dat hadden wij ook gedaan in hun situatie, maar wij waren niet meer in staat ons hieruit te voetballen.”

“We hebben over het hele seizoen teveel wedstrijden verloren die we wel hadden moeten winnen. Denk hierbij aan Cambuur uit, PEC Zwolle uit en de wedstrijd tegen GA Eagles, waar we met negen man stonden. Dit is echt zo een seizoen waarin dat allemaal tegenzit en dan krijg je dit resultaat.”

De spelers moeten vertrouwen hebben in de nacompetitie. “Ja, dat moet. Sommigen zitten nu wel echt heel diep, maar we hebben geen andere keuze. We moeten het doen voor de club, de supporters en onszelf. Het kan niet zo zijn dat een club als Heracles gaat degraderen. Dat zou schandalig zijn.”

De spelers hebben nog vertrouwen in Wormuth en ze denken dat ze met de trainer nog voor handhaving kunnen zorgen. “Ja, dat denk ik wel. Om heel eerlijk te zijn. De trainer gaat het verschil niet maken in de laatste wedstrijden. De spelers moeten strijden en op basis daarvan wordt het verschil gemaakt.”

“Ik had er geen rekening mee gehouden dat we nog in de nacompetitie terecht zouden komen. Ik had er alle geloof in dat we die gingen ontwijken. De teams die we daar tegenkomen hebben niets te verliezen. We moeten ons de komende dagen gaan voorbereiden en kijken hoe we die clubs gaan aanpakken.”

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

2

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Dic

    Dick SR.zegt

    2 jaar geleden

    En er voor zorgen dat een linkerspits niet als rechtsback komt te staan. 0-2.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    “De spelers moeten strijden en op basis daarvan wordt het verschil gemaakt.”

    Amen.
    Niet achterlijk doen, maar maximaal ballen tonen wordt nu gevraagd!

    Met mekaar die strijdmentaliteit dan ook VERREKTE goed laten zien tijdens de komende westrijden!!!! En nu ALS NOOIT TEVOREN ALS ***TEAM*** – MÈT ELKAAR EN VÓÓR ELKAAR!!!!!!!!

TopReacties

Heracles Harry2 jaar geleden

"De spelers moeten strijden en op basis daarvan wordt het verschil gemaakt.” Amen. Niet achterlijk doen, maar maximaal ballen tonen wordt nu gevraagd! Met mekaar die strijdmentaliteit dan ook VERREKTE goed laten zien tijdens de komende westrijden!!!! En nu ALS NOOIT TEVOREN ALS ***TEAM*** - MÈT ELKAAR EN VÓÓR ELKAAR!!!!!!!!

Dick SR.2 jaar geleden

En er voor zorgen dat een linkerspits niet als rechtsback komt te staan. 0-2.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia