Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NES Images

Wormuth per direct weg bij Heracles

Geschreven door Jord op 16 mei 2022

Heracles Almelo en Frank Wormuth zijn per direct uit elkaar gegaan. Deze conclusie is getrokken na een aantal gesprekken dat vandaag is gevoerd. René Kolmschot zal het stokje overnemen tijdens de play-offs.

“We hebben vandaag met Frank, de staf en de spelers gesproken, en daar is uit gebleken dat er onvoldoende vertrouwen is om deze play-offs met Frank als hoofdtrainer in te gaan”, aldus technisch directeur Tim Gilissen. “Wij vinden dat we op basis van deze informatie iets moeten doorbreken. De technische staf gaat er, onder leiding van René Kolmschot en gesteund door de spelersgroep, alles aan doen om handhaving te bewerkstelligen. Wij vinden Frank een vakman, en zijn hem heel veel dank verschuldigd voor de afgelopen vier seizoenen. We nemen deze beslissing met pijn in het hart, maar in het belang van de club in deze belangrijke fase.”

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

79

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    @Heraclesclassic.
    Niet iedereen maar wel heel veel (en niet alleen in Enschede) gunnen ons de KKD.
    Reden (even buiten de Twentesupporters) zijn het kunstgras, Vloet en het geniepe ontslag van Wormuth. Dus het is geen stemmingmakerij dat roep iedereen met de zwart witte bril. Die heb ik ook op maar af en toe zet ik deze wel af, moeten er hier meer doen.

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    2 jaar geleden

    JORIS
    16 mei 2022 18:33 Hoezo iedereen? Ik hoor her en der om me heen en op diverse voetbalsites andere geluiden. Met name dat ze het jammer vinden dat het zo gelopen is en dat ze hopen dat Heracles in de eredivisie blijft!
    Zo ook de tafelgast bij “Bij Oost Vandaag” van gisteren. Een FC Twente-supporter die oprecht hoopt dat Heracles ook komend seizoen te bewonderen is op het hoogste niveau!!

    Dus dat “iedereen” van jou is onzin en valt onder de categorie “stemmingmakerij”.
    Trouwens ben je niet toevallig zo’n Ponyclub suppporter die hier de zaak loopt te verzieken…..?!

  • Emi

    Emiel1983zegt

    2 jaar geleden

    Stap 1 is gezet: Wormuth uit dienst, helaas maar noodzakelijk. Qua mens een prima persoon, echter de chemie was de laatste weken/maanden echt op.

    Stap 2: Play-offs overleven, koste wat het kost

    Stap 3: Functie creëren voor NJ Hoogma. Iemand die de club goed kent en daar voor staat.

    Stap 4: Selectie verfrissen. Afscheid nemen van spelers die het niet aankunnen of te weinig laten zien.
    Spelers kopen die er staan. Ik noem maar eens Pflucke van Roda, of hopen dat onze Vicens wat leuke spelers kan meenemen vanuit City. ben er geen fan van maar we moeten eerst weer zorgen dat we stabiel worden

    Stap 5: Kunstgras vervangen voor echt gras.

  • Utr

    UtregseAlmeloërzegt

    2 jaar geleden

    Ik weet dat het op vrijwel elk supportersforum streng verboden is om een trainer te verdedigen na slechte prestaties, maar het is belachelijk dat Frank Wormuth ontslagen is. Hij is het slachtoffer van slecht aankoopbeleid van Tim Gilissen en van extreem veel pech.

    Ik vind het te makkelijk om Wormuth overal de schuld van te geven. Toen hij zijn contract verlengde, zijn hem directe versterkingen beloofd die er onvoldoende zijn gekomen. Vervolgens vielen scorende spelers weg.

    – Wormuth kan er niets aan doen dat Vloet iets heel erg doms heeft gedaan.

    – Het is niet de schuld van Wormuth dat Sierhuis geblesseerd raakt, net nadat hij begon te scoren.

    – Wormuth is niet verantwoordelijk voor het feit dat Armenteros lang niet gespeeld heeft en daardoor niet fit genoeg is om in de basis te staan.

    – Normaal gesproken overleef je met 34 punten. Het gebeurt nauwelijks dat clubs onderin zo veel winnen.

    – Gilissen heeft aanvallend onvoldoende ingekocht. Laursen en Hansson renderen onvoldoende, en dat is niet verrassend als je naar hun wisselvallige prestaties bij Emmen en Fortuna Sittard kijkt. En in de winterstop haalde hij de niet fitte Armenteros. Wormuth kan er niets aan doen dat deze spelers niet constant presteren.

    Bovendien denk ik niet dat je veel verandert met René Kolmschot voor de groep. Niets ten nadele van Kolmschot, maar vreemde ogen dwingen. Bovendien heeft hij geen ervaring als hoofdtrainer. Je mag hem dit niet aandoen. Stel dat het niet lukt, dan dragen sommige supporters het hem misschien na en raakt een clubicoon beschadigd.

    Als je Wormuth ontslaat, haal dan tenminste een interim-trainer die bewezen heeft een schokeffect te kunnen bewerkstelligen. Iemand die eerder een club uit een precaire situatie heeft gered. Denk aan:

    – Zeljko Petrovic heeft Willem II vorig seizoen gered. Wat mij betreft was hij de ideale optie geweest als interim-trainer.

    – Dick Advocaat. Bij Sparta lukte het hem niet om de nacompetitie te overleven, maar hij heeft een extreem zwak Sunderland in de Premier League gehouden en won de play-offs voor een Europa League-ticket met een FC Utrecht zonder fatsoenlijke aanval.

    – John Stegeman kreeg het bij ons op de rit na het ontslag van Jan de Jonge en kan dus voor een schokeffect zorgen. Misschien had hij het uit clubliefde willen doen.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    MAURICE
    16 mei 2022 19:32

    Amen. Helemaal mee eens!!

  • Kap

    Kapiteinzegt

    2 jaar geleden

    Zal wel geen populaire mening zijn, maar het ontslag van Wormuth is echt onzin. Met minimale middelen prima prestatie geleverd.

  • Wou

    Wouterzegt

    2 jaar geleden

    Dus iedereen had zijn mond moeten houden? Er was al veel meer bekend, als je niets weet, moet je ook niets roepen

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    @wouter waarom mij kop houden. zo zie ik het en ben niet de enige! de bus opwachten noem ik niet stil. de echte informatie was toen alleen via direct betrokkenen bekent.

    magoed genoeg over deze zaak! nu komt de nacompetitie

  • Wou

    Wouterzegt

    2 jaar geleden

    @jhr

    Aub hoal oe kop toch eens. In de zaak Vloet hebben de supporters juist hun mond gehouden. Als de echte waarheid op dat moment naar buiten was gekomen was er echt onrust ontstaan

  • Kri

    Kriszegt

    2 jaar geleden

    @ Henri. Het is wel een beetje een en en verhaal, denk ik. Kwalitatief had het, vooral voorin, beter gekund (verantwoordelijkheid Gillissen), al blijf ik erbij dat we nooit in deze situatie hadden hoeven komen. Maar het vele wisselen van spelsystemen en wissels die niet lekker uitpakten tijdens de wedstrijd zijn toch de verantwoordelijkheid van Wormuth. Gezien alle hectiek binnen de club, moest er wel iets gebeuren en dan is het logisch dat de trainer eruit gaat. Vooral ook omdat dit direct het team raakt en daar moet het gebeuren.
    Maar dat dit ontzettend zuur voor hem is staat buiten kijf, maar ‘auch das ist Fussball’ om zijn eigen woorden maar eens te gebruiken.

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    wormuth wou 5 a spelers. lees ik vaak hieronder. diehadden wij! meer zelfs. blaswich knoesters de la torre quilatata vloet sierhuis burgzorg kio zijn stuk voor stuk a of er heel dicht tegen aan.

    dus dan moet wormuth niet zeuren over extra spelers of te weinig a spelers.

    Tim op de kop geven is ook lekker makelijk je weet niet met welk geld hij op pad is gestuurd. het inversteren in dure spelers is bij Heracles de laaste tijd slecht uitgepakt. zie vermeij bakis.

    ook het gooien met geld heeft ook niet altijd te zeggen dat je ook raak schiet. zie ook pec die hebben de afgelopen jaren met 1mil + en die vliegen er ook uit.

    Onrust binnen de club word ook door de supporters gekweekt zie zaak vloet. hoe meer je het voed hoe meer het gaat leven. zie ook promes die heeft iemand neergestoken. en voetbalt gewoon bij ajax en in het nederlands elftal. daar hoor je ook niemand over.

    magoed. ga eerst maar eens voor handhaving. en dan kun je evalueren!

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    @Henri, ben ik met jou eens maar waarom is het Bestuur dan tevreden met Gillissen want hij wordt niet ontslaan. Dus Bestuur is ook niet capabel. Eruit met die bende, hele grote schoonmaak

  • Dia

    Diannezegt

    2 jaar geleden

    Aan iedereen.

    Kan iemand mij uitleggen waarom Gilissen verantwoordelijk is. Deze beste man krijgt een bedrag wat hij mag uitgeven. Wie weet wilde hij wel betere spelers aan trekken maar jullie weten inmiddels allemaal dat er een ontzettende gierigaard zit met de hand stijf op de knip. Wij kunnen ook niet meer uitgeven dan we hebben tenzij je schulden wilt maken.

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Hans

    Wat een onzin. We missen gewoon kwaliteit in de selectie, vooral voorin. Er is maar één man die hiervoor eindverantwoordelijk is en dat is Gilissen. Hij is de oorzaak van al het gezeik, door Wormuth met een zeer kwaliteitsarme selectie op te zadelen. Om zijn eigen falen te verhullen gooit hij de trainer eruit. Wat een hypocriet.

  • mar

    martijn32zegt

    2 jaar geleden

    Zwak van het bestuur. Het bestuur is incapabel. In de zaak Vloet gaat het mis, draaien ze hun beslissing terug door opwachten spelersbus, klagen over weinig goede aankopen, komen ze snel nog met Sammy om iedereen tevreden te houden, en nu wordt er gisteren weer geklaagd, hup wormuth eruit.

    Dit had al veel eerder gemoeten, of hem er op wijzen dat we strijd en passie willen zien en dat een Bilal je gewoon doelpunten kost, als Fadiga opkomt, moet hij mee terug of als zijn man doorloopt, daar ging het mis bij de 0-2. En ook tegen feyenoord was Bilal nog niet binnen de lijnen en hij veroorzaakte een tegendoelpunt. Je kunt nooit en Bilal en Sammy opstellen speel je met 9 man allebei te traag. Lees hier vaak Sammy in de basis, dat kan echt niet. De begin opstelling van Wormuth vond ik niet slecht, maar de wissels wel. En hij is zelf ook zo rustig, blaf ze eens af, denk dat hij te lief was. Maar vrees dat dit ontslag te laat is.

    Na dit seizoen wat het ook wordt, bestuur weg en heel veel spelers ook. Heel Nederland is zo’n beetje tegen ons en dat is toch wel een trieste conclusie dat het bestuur in 1 seizoen alles verprutst waar we 17 jaar voor geknokt hebben. Van sympathieke familieclub tot voorbeeld voor velen, maar nu kotsen ze ons uit en wensen ze ons degradatie toe.

    En mocht dat gebeuren wat ik wel denk, dan zijn we echt niet zo 1,2,3 terug. Veel mensen zullen de kaart niet verlengen. Wij hebben geen grote investeerders die dan op staan en bestuur neemt toch geen risico qua investeringen.

  • Ruu

    Ruudzegt

    2 jaar geleden

    Het is te hopen dat Jan Smit en Nico-Jan na dit seizoen beschikbaar zijn om een reorganisatie door te voeren en Heracles weer de gun factor te geven. Dit moet op bestuur en directie Nivo en met het elftal. Degenen die er nu zitten zoals Rob en Tim kunnen niet hun eigen rotzooi opruimen en dienen het veld te ruimen. 95 procent van de supporters is klaar met het huidige beleid hetgeen wanbeleid is.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    @Henri ,als je hem liet zitten met dat slappe gedoe wist je zeker dat je het niet zou redden.
    En nogmaals,ook nu kan het misgaan….maar doormodderen was geen optie.
    Vriendelijke man hoor die Frank,maar dit zijn de wetten van t profvoetbal,al had men veel eerder moeten ingrijpen.

  • Mar

    Markzegt

    2 jaar geleden

    Ik denk dat dit een onvermijdelijke zet is. Al had dit natuurlijk al moeten gebeuren op het moment dat Frank bekend maakte dat hij naar Groningen zou vertrekken.
    Of zelfs uiterlijk na het verlies tegen RKC.

    Heb de mens Wormuth wel hoog zitten, maar je kunt gewoon niet anders.

    Nu is het meer een geste van “eigen hagje” redden wat het bestuur nu doet.
    Wederom een brevet van onvermogen.

    Tim en Rob moeten de hand in eigen boezem steken..

    Hoop dat Kolmschot er wat van kan maken.

  • Sem

    Semoizegt

    2 jaar geleden

    Met zijn allen achter de club!
    Laat die spelers weten waarom onze club het waard is om voor te voetballen.
    En zaterdag als Excelsior in almelo komt, met elkaar volle bak achter de clubs.

    Zodat ze direct weten dat er helemaal niets te halen valt in ons stadion!!!

  • Mau

    Mauricezegt

    2 jaar geleden

    Rust is geboden nu. Achter de club staan de laatste wedstrijden van dit kloten seizoen.
    De vele blessures zijn debet aan de malaise waarin we nu zitten.
    Ik hoor vele namen maar Kio hoor ik nauwelijks terwijl ik denk dat wij die meeste gemist hebben. Kio ging voorop in de strijd.

    Laten we het bestuur pas ter verantwoording roepen als deze laatste (hopelijk 4 stuks) finales geweest zijn.
    De focus moet nu zijn op de aankomende wedstrijden, statement door Wormuth te ontslaan is goed.
    Maar maak er nu geen puinhoop van door nog meer mensen in deze fase naar de slachtbank te leiden.

    Dreigen en nog meer onrust creëren werkt averechts.

    Deze supporter komt al 39 jaar bij de club, en het 40e jaar komt er ook gewoon.
    En dat is niet afhankelijk van de 4 finales!

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    JeffreyP

    Dit is paniekvoetbal. Een trainer ontslaan voor zo’n cruciale fase leidt tot onrust en zal averechts gaan werken. Wormuth heeft een selectie tot zijn beschikking waar zelfs wijlen Johan Cruyff geen gehakt van kan maken. Abominabel slecht. En dat is een understatement.

  • Jef

    JeffreyPzegt

    2 jaar geleden

    @Henri
    Ben het met je eens dat meerdere personen op moeten donderen maar het afscheid nemen van Wormuth is een onvermijdelijk beslissing die al veel eerder genomen had moeten worden.

    We hebben geen baat bij be(rust)ing, dat hebben we al bijna 2 seizoenen IEDERE uitwedstrijd! Woensdag is geen wedstrijd voor een lachende trainer die op voorhand al niet geloofd in een overwinning, onbegrijpelijke wissels doorvoert en na de tijd weer lekker gaat relativeren dat een oorlog veeeeel erger is.

    Nee, sympathieke man maar het is mooi geweest.

  • Ad

    Adzegt

    2 jaar geleden

    Tja 1 trainer ontslaan is makkelijker dan de helft van de selectie een schop onder hun hol geven. En het bestuur doet me denken aan; wij van wc eend adviseren wc eend voor het beste resultaat. Ook aufsalzen bitte

  • Jor

    Joriszegt

    2 jaar geleden

    @heracles is de club

    Noem jij maar een hand vol clubs op die het erger hebben gehad als wij en dan hou ik me mond ik sluit me aan bij Johan trainer ontslaan op dit moment is overbodig en onzin helpt niks

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Johan

    Naast het feit dat onze club naar de klote gaat. blijven die idioten inderdaad gewoon zitten. Het ontslag van Wormuth leidt de aandacht af van het falende beleid van Gilissen en Toussaint. Ik had van deze heren al geen hoge pet op, maar ze hebben nu definitief afgedaan. We hebben baat bij rust op de burelen. maar dat heeft die kneus van een Gilissen niet in de gaten. Dit is het laatste zetje.richting KKD. Gilissen bedankt!

  • Joh

    Johanzegt

    2 jaar geleden

    Bij Heracles zijn het geen incidenten meer. Het is al maanden een grote teringzooi. Moordenaar opstellen en dat goed lullen. Sponsors en fans boos. Als enige club dat gelul over kunstgras is de toekomst vasthouden. Dinand die na 20 jaar trouwe dienst opstapt zegt toch ook alles. De club is doodziek en niemand doet er wat aan. Die 3 mongolen blijven gewoon zitten. En dan nu als kansloze laatste actie nog ff de trainer ontslaan die met redelijk materiaal 3x het linkerrijtje haalde. Maar met dit elftal kan niemand wat.

  • Her

    Heracles is de clubzegt

    2 jaar geleden

    @ Joris,

    Overdrijf niet zo joh, noem mij 1 club in de eredivisie waar de afgelopen maanden geen incidenten waren. Ik kan zo een handvol clubs opnoemen waar het zelfs nog gekker was..

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Ik wist dat Gilissen een klootzak eerste klas is, maar hij is tevens een vieze hond. Ongelofelijk. Er is er maar een die moet opkrassen en dat is Gilissen. Hij noemt Wormuth een vakman, dat zal hijzelf nooit worden. In de voorbereiding op de belangrijkste wedstrijden van het jaar gooit Gilissen nog een beetje spiritus op de barbecue. Ik heb ruim 30 jaar een seizoenkaart, maar deze deze minne streek ga ik wel twijfelen. Deze vieze actie zal averechts gaan werken. Ik ben niet teleurgesteld maar woedend. Onze club gaat door Gilissen naar de verdoemenis. Bestuur wordt wakker en gooi Gilissen meteen op straat en pak gelijk je eigen koffers.

  • Ste

    Stefzegt

    2 jaar geleden

    Goed dat hij weg is. Toffe gast. Maar W 2 uit en RKC uit toonde al aan dat het niet meer werkte.
    Vraag Peter Reekers maar waarom hij is weg gegaan! En ooit de opvolger gezien?

    Ik ook niet 😉

  • J.s

    J.s.zegt

    2 jaar geleden

    Makkelijkste oplossing misschien, maar er moet iets gebeuren. Het is nog hopelijk 4 wedstrijden overleven, en hopen dat het kwartje een keer de goede kant op valt. Ben er van overtuigd dat je met de kwaliteit die de ploeg heeft, deze wedstrijden in een tweeluik moet winnen. Maar snap ook dat mensen dit te optimistisch vinden. Mocht het goed komen, zal er toch een grote schoonmaak gehouden moeten worden. Van boven naar beneden door de club.

  • Zwo

    Zwollezegt

    2 jaar geleden

    Zonder al die pechgevallen: Vloet, Sierhuis, Azzaoui, zouden we nu 8e kunnen zijn geworden.
    Het is dus niet allemaal aan het bestuur en trainer te wijten. Wel hoe het bestuur hiermee om is gegaan. Zo is er onvoldoende kwaliteit aangetrokken, maar wel scorende vermogen verkocht. Waarom? Ik vermoed, omdat de chemie tussen Burgzorg en Wormuth er niet ( meer ) was.
    Voor de winterstop heb ik al eens aangegeven dat de oorzaak van veel ‘net niet’ wedstrijden so wie so lag aan het ontbreken van chemie tussen trainer en spelers. Hij wist ze toen al niet meer te motiveren.
    Dat betekent niet dat Wormuth een slechte trainer was/is. Wel dat hij net een jaar te lang is gebleven.

  • Rem

    RemcoMzegt

    2 jaar geleden

    Voorzover bekend had Wormuth al aangegeven bij het bestuur te willen beschikken over 5 A-spelers…..deze kreeg hij niet aan het begin van dit seizoen.
    De pech zit hem ook nog in het wegvallen van 6 basisspelers…dat werkt ook niet mee.
    Wormuth had wel vaak ongelukkige opstellingen en wissels.
    Het bestuur heeft niet geïnvesteerd in goede A-spelers.
    Verder heb je een relatief onervaren Gilissen.
    Toussaint is erg onhandig qua keuzes en ook niet helemaal geschikt om een “grote”club te leiden wat in de middenmoot hoort te spelen van de Eredivisie.
    Het niet willen aanstellen van Nico-Jan Hoogma is het laatste onhandige van het bestuur.
    Iemand met veel ervaring die ze niet willen aanstellen in het belang van de club.
    Hierbij kiezen ze voor eigen belang.
    Het resulteert in het vertrek van Dinant ter Braak en ook Raymond Alfons gaf aan niet tevreden te zijn met de gang van zaken.
    De lucht zal met het vertrek van Wormuth verre van geklaard zijn binnen de club.

  • Jor

    Joriszegt

    2 jaar geleden

    Iedereen is nu definitief tegen ons iedereen haat onze club. wij waren de club die iedereen mocht. wij hadden de meest georganiseerd club, maar nu haat iedereen ons en wilt iedereen dat we er uitvliegen. Fans die spelers slaan zaak van vloet trainer ontslaan 2 dagen voor play-offs waar is ons o zo mooie club mee bezig.

  • Tim

    Timzegt

    2 jaar geleden

    @Hans,

    Dat bedoel ik ook, nu is het te laat. Hopelijk trekken onze bestuurders ook conclusies na dit seizoen, ook wanneer we het toch redden.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    @Tim….die wormuth bakt er al maanden niets van…….bij iedere andere club stond ie al veel eerder op straat!

  • Tim

    Timzegt

    2 jaar geleden

    Ja hoor, daar is ons laffe bestuur weer. Ze zadelen Wormuth op met deze zwakke selectie, investeren niet in goede spelers wanneer het nodig is. Nu hebben we de playoffs binnen en is het de schuld van de trainer terwijl iedereen dit allang heeft aan zien komen.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    @leo….mijn god zullen we die belachelijke discussie over tv gelden nu maar even parkeren.
    Voor je t weet gaat het hier weer dagen over dat gedoe……volgens mij zijn er andere dingen nu.

  • tic

    ticketboxspotterzegt

    2 jaar geleden

    breedwoud en tousaint zij nog zuiniger dan jan smit maar smit durfde teminste geld uit te geven!!

  • Leo

    Leozegt

    2 jaar geleden

    Hoe zit ‘t nu bij handhaving en/of bij degradatie met de tv gelden, Jesse ?

  • Bro

    Broodje_Balmelozegt

    2 jaar geleden

    Toch vraag ik mij af in hoeverre Gilissen hiervoor te blamen valt… Denk dat hij ook liever hele andere spelers had aangetrokken, maar er bijzonder weinig geld wordt vrijgemaakt voor binnenkomende transfers.

    Denk dat er sinds de ‘mislukte’ transfer van Vermeij nooit meer echt diep in de buidel is getast, het leek op een gegeven moment meer om kwantiteit (zoveel mogelijk transfervrij) dan om kwaliteit te gaan.

    Is het bestuur verantwoordelijk voor de portemonnee van Tim?

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    Weet niet waarom er nu pas wat wordt gedaan. had hem eerder op non-actief gezet. hopelijk kan kolmschot het tij keren. ze waren het ook een aantal keren echt niet met elkaar eens tegen rkc en w2.
    En nu achter de club gaan staan. en niet zo zeiken over het bestuur. doe dat als het seizoen is afgelopen

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Waarom wordt Hoogma ineens zo overschat? Die deed tegen RKC en W2 ook mee hoor.

  • bli

    blik szegt

    2 jaar geleden

    Het grote overleven in Almelo is begonnen.” En of dit nou de juiste beslissing is? Fardau en Leon verbazen zich over het reilen en zeilen dit seizoen bij Heracles. Er is in elk geval grote paniek. ,,Ooit een voorbeeldclub, nu een chaosclub. De enige legitieme reden om dit te doen is als de spelersgroep helemaal klaar is met de trainer.”

  • Wim

    Wimzegt

    2 jaar geleden

    Flikker toch op Stef. De uit support was grandioos de laatste weken ondanks dat tering bestuur. Alleen die prutsers op het veld laten iedereen in de steek. Ze verdienen helemaal niks meer qua steun, maar we zullen wel moeten. En ik hoop dat ik de helft van de basis 11 niet meer terug zie volgend jaar, ongeacht het niveau. Zelfs voor de KKD is onze aanval te slecht.

  • HAF

    HAFC1903zegt

    2 jaar geleden

    Als je de laatste weken ziet is dit een logisch besluit, maar eigenlijk op een te laat moment.

    Hoogma Jr. op de bank gister was volgens mij voor het hele stadion onbegrijpelijk, tel daarbij op het soms schandalige wisselbeleid en dit kon haast niet anders.

    Bilal heeft nog geen pepernoot geraakt maar wordt steevast in de rust/na 60min gebracht, tegen Twente zorgde het wisselbeleid voor het einde van de flitsende counterstrike door alle aanvallers eraf te halen en daarnaast wordt ook Lunding vaak gebracht voor Laursen terwijl Lunding dit niveau fysiek en voetballend niet aankan, en dan hebben we het nog niet eens over de keuze om Knoester een aantal keer als linksback te laten invallen.

    Ik heb Wormuth altijd een goede trainer gevonden en wil hen graag bedanken voor de afgelopen jaren, maar helaas was hij er een aantal weken te vroeg al klaar mee leek het.

  • kel

    kelvin bzegt

    2 jaar geleden

    3 wedstrijden te laat als je het mij vraagt.

    Want anders hadde sowieso anders gespeeld met veel meer vertrouwen.

    René Kolmschot . Kom op men heb vertrouwen in je?

    Laat je zien wat je in greep en macht hebt voor onze club ??

  • Kee

    Keeszegt

    2 jaar geleden

    Rob en Tim het had jullie gesierd als jullie vandaag ook jullie functies hadden neergelegd. Jullie vele miskopen hebben het Wormuth ook niet makkelijk gemaakt.

  • Wou

    Wouterzegt

    2 jaar geleden

    @stef

    En wie wakkert dat vuurtje constant aan, jij ja! Er was bij de fanatieke aanhang rust en strijdlust om de laatste weken vol achter de jongens te gaan staan. Dat hebben we gedaan in Tilburg, Waalwijk en tot de 0-2 gisteren

  • Mar

    Markzegt

    2 jaar geleden

    @niels dat is de juist opstelling. Van onze flanken komen er zo weinig doelpunten of voorzetten het moet allemaal van onze backs afkomen. of 4-4-2 of 5 -3-2 (backs laten opkomen)

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Nu moeten de spelers opstaan!!!!!!!!!

TopReacties

JeffreyP2 jaar geleden

He he, dit geeft toch wat meer vertrouwen richting de aankomende week!

Justinhafc2 jaar geleden

Ik denk de enige juiste beslissing op dit moment. Er heerst teveel negatief sentiment rond die man. Hopelijk kan Kolmschot het tij keren!

VAKKIEJ2 jaar geleden

Eindelijk! Hopen dat Kolmschot toch de spelers weet te motiveren. Mocht het zo zijn dat we toch degraderen hoop ik dat we strijdend ten onder gaan die laatste paar wedstrijden.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia