Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NES Images

Heracles oefent tegen Münster en Excelsior

Geschreven door Bjorn Wind op 25 mei 2022

In de voorbereiding naar het seizoen 2022-2023 zal Heracles Almelo de voorbereiding aftrappen tegen een Regioselectie van Manderveen. Voor de corona pandemie was de eerste oefenwedstrijd standaard een wedstrijd tegen de Almelose selectie, maar komend seizoen trekt Heracles dus de regio in.

Naast de wedstrijd tegen Manderveen staan er ook wedstrijden op het programma tegen twee Eredivisionisten (FC Groningen en FC Volendam) en de nummer 7 van de Griekse Super League, OFI Kreta. Het trainingskamp gaat, zoals ieder seizoen, naar Billerbeck waar de ploeg van Carlos Vicens de degens kruist met Preussen Münster, de Duiste Regionalliga club waarmee de supporters onderling goede banden hebben.

Op zondag 17 juli vindt de eerste Open Dag sinds 2019 plaats op ons eigen Erve Asito. Voor zover bekend zal daar geen wedstrijd plaats vinden. Laten we daar weer een gezellige dag van maken en de voorbereiding oppakken om weer vol achter onze club te gaan staan!

Vrijdag 1 juli, 19.00 uur: Regioselectie Manderveen – Heracles Almelo

Zaterdag 2 juli, 14.30 uur: SV Rijssen – Heracles Almelo

Maandag 4 juli: Start trainingskamp Billerbeck

Vrijdag 8 juli, 18.30 uur: SC Verl – Heracles Almelo (in Verl)

Zaterdag 9 juli, 13.00 uur: Preussen Münster – Heracles Almelo (in Billerbeck)

Zaterdag 16 juli, 14.00 uur: Heracles Almelo – FC Groningen (Erve Asito)

Zondag 17 juli: Open Dag (Erve Asito)

Vrijdag 22 juli 18.00 uur: Heracles Almelo – Excelsior Rotterdam (Erve Asito)

Zaterdag 23 juli 14.30 uur: Heracles Almelo – OFI Kreta (bij DOS’37 Vriezenveen)

Vrijdag 29 juli 19.00 uur: Heracles Almelo – N.E.C. (Erve Asito)

Zaterdag 30 juli 14.30 uur: Heracles Almelo – FC Volendam (Erve Asito)

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

58

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Ome

    Ome Janzegt

    2 jaar geleden

    Hoe zit het me onze nieuwe traine? Gaat dat nog door?

  • Ome

    Ome Janzegt

    2 jaar geleden

    FCT was nog maar net betaald voetbal en hebben vanaf dat moment altijd geprobeerd om Heracles te kleineren, je wil niet weten hoeveel moeite ze hebben gedaan om Hetacles binnen te halen (in beschaafde taal heet dat fuseren) alleen al voor de sponsors. Gelukkig is dit hun nooit gelukt. Hetacles is FCT altijd al een doorn in hun oog geweest. Gewoon stoppen met de samenwerking. Het stelt niets voor.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Over kwartiertje SC verlengen……….massaal!!!!!!!!

  • Wou

    Wouterzegt

    2 jaar geleden

    Je slaat de spijker op z’n kop Stadioncheck! Ik kan het ook niet uitstaan. Boycotten die flutkrant!!

  • Sco

    Scoutzegt

    2 jaar geleden

    Heracles heeft interesse in Romano Postma van fc Groningen

  • Lin

    LindaBzegt

    2 jaar geleden

    Zag net op de Hongaarse televisie een reportage over het contracteren van Mats Knoester door Ferencváros. Mats zag er goed uit in het groen-wit gestreepte shirt van de kampioen van Hongarije. Uiteraard werd er nadrukkelijk bijverteld dat Knoester zijn voetbalopleiding genoot bij de club die gisterenavond het onderspit moest delven tegen AS Roma.

  • Mau

    Mauricezegt

    2 jaar geleden

    Wat ik nooit vergeten ben toen wij onze kampioenswedstrijd bij Sparta en busladingen meegingen, dat er van die zielige Vak P supporters zondig naar Almelo moesten komen om achterblijvers zoals vrouwen en kinderen en ouderen van het terras in de stad af te meppen.

    Het is en blijft zielig volk, en maar volhouden dat het bij ons meer leeft dan in Enschede maar wel geld spenderen aan een vliegtuigje.

    Laten ze dat geld geven aan de bijstandsgezinnen in Enschede, want daar moeten ze schaamte voor hebben dat er veel geld in malifide praktijken is gestopt en een pony aan de reanimatie is gelegd, terwijl gemeente Enschede met dat geld veel gezinnen uit de problemen had kunnen helpen.

    Wordt tijd dat ze een spiegel daar voorhouden, stelletje Feyenoord meppers en Fortuna meppers.
    Overal waar dat volk komt is er trammelant. Bah ik walg er van…

    Iedereen in NL haat hun en terecht!!

  • Den

    DenniSzegt

    2 jaar geleden

    Braaf gaat naar HSV !!

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    @RENE, die Jesse wil alles zwart op wit hebben. Hij weet totaal niet hoe de hazen lopen. Zeer naief mannetje. Hij is natuurlijk gefrustreerd dat hij nooit inside informatie heeft en voelt zich een beetje achtergesteld.

  • her

    hermanzegt

    2 jaar geleden

    Jayden is het.

  • her

    hermanzegt

    2 jaar geleden

    Jaysen Braaf van Manchester City? 1 en 1 is 2, toch?

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Jesse, die staat er in voor beide partijen, ook bij in gebreke blijven van de financiële verplichtingen. Hoe ik dat weet, ik ken een aantal grote sponsoren van Twente aardig goed. En aflossen aan de gemeente, gaat in 30 jaar, dat legt niet zoveel druk. Let maar op wat er gaat gebeuren, niet vandaag, misschien niet morgen maar het komt er aan

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Rene, ga nu eerst eens uitzoeken of er een boeteclausule is en wat er dan betaald moet worden, voordat je hier zit de roepen. En laten ze in Enschede eerst maar eens hun schulden aflossen voordat ze hier aan kunnen denken. De gemeente Enschede o.a. moet nog steeds betaald worden.

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Scout, natuurlijk stook dat armetierige krantje de boel op. Maar neem van mij aan dat het binnen Twente leeft om alleen verder te gaan. Bij supporters, sponsoren maar ook bij enkele verantwoordelijken daar. Als de sponsoren de boete clausule aftikken, gaan ze alleen verder.

  • jot

    jotiszegt

    2 jaar geleden

    J99

    Heracles gaat nooit eerst de kaarten voor de 1ste ring open gooien het gaat waarschijnlijk gewoon weer allemaal tegelijk open

  • jot

    jotiszegt

    2 jaar geleden

    J99

    Heracles gaat nooit eerst de kaarten voor de 1ste ring open gooien het gaat waarschijnlijk gewoon weer allemaal tegelijk open

  • J99

    J99zegt

    2 jaar geleden

    Onze capaciteit eerste ring, 8500? Die moeten we toch vol weten te krijgen. Lijkt mij heel verstandig om daar eerst volle bak te creëren en tweede ring kaarten vooralsnog naar beneden te krijgen.

    Zijn hier supporters op de tweede ring die absoluut niet naar onder willen? (uiteraard ook iets voor te zeggen)

    Daarbij het uitvak? Is het een idee om deze uit te breiden op de tweede ring boven de basic-fit, lijkt me een aanwinst om daardoor meer gasten te kunnen ontvangen en hierdoor ook meer sfeer ‘tegen’ hebben.

    Forza!

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Goede verwoord Scout, prima! Mooi laten schreeuwen die flapdrol Fransen. De overeenkomst staat als een huis en als zij er van af willen, laat ze maar komen. Heracles is gewoon de lachende partij. Het doet ze pijn als Oosterwolde verkocht wordt en wij wat mee krijgen. Heracles doet er verstandig aan ze rustig te laten blazen. En ach fans laat je toch niet zo opfokken. Focus je op ons clubje, er is zat te doen en we hebben onze eigen ‘zorgen’ en dat verdient alle aandacht. Niet een zaak die al voor jaren beklonken is.

  • Sco

    Scoutzegt

    2 jaar geleden

    Zoals altijd schreeuwen ze in Enschede. Ik ben niet anders gewend. Toen ze degradeerden waren ze boos dat we niet mee betaalden aan de jeugdopleiding. Heracles heeft naar ze geluisterd en zijn gaan samenwerken en nu zijn ze weer boos dat het 50/50 is. Zelfs slaan ze onze bussen in maar wij zijn anti Twente want wij hebben een liedje over ze gezongen :Twente waar zijn je centen. En terecht want corruptie en arrogantie ten top in Enschede destijds. Nu hebben wij wat gevalletjes gehad en degraderen op de valreep. Dan gaat de tc Tubantia propaganda machine natuurlijk volop draaien. Zij stoken de boel op. Want daar is alles tegen Almelo en stoken hiermee de hele regio op. Collega’s praten de krant na en wijzen naar Heracles terwijl ze geen snars verstand van voetbal hebben. Maarja ze zijn de degradatie destijds niet vergeten en zullen ons nu terugpakken. Ze waren in hun eer aangetast. Maarja de schuldige was Munsterman maar een twentesupporter zal zichzelf nooit de schuld geven.
    Misschien gewoon even niet reageren op TC Tubantia of 053 supporters. Wij moeten nu eerst aan onze organisatie werken. Negeer ze want dat is wat ze niet willen. Uitlokken en sarren zo voetballen ze en zo beleven hun club. Komt vanzelf weer een einde door een corrigerende tik. Laat gaan en sluit het hoofdstuk Twente af. Heracles is belangrijk en niet een club 25 km verder op.

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Knoester naar Hongarije. Ik had verwacht Groningen maar hij heeft natuurlijk wormuth een mes in de rug gestoken.

  • jot

    jotiszegt

    2 jaar geleden

    @J99

    Wees is realistisch het gaat nooit zo hoog komen in onze beste seizoen was het net 7000 ik verwacht nu niet heel veel hooguit 4000. er zijn vast wel wat stille successupporters in ons clubje die niet gaan verlengen. denk ook niet dat veel mensen nu in deze tijd juist een seizoenkaart gaat aanschaffen. het stadion gaat schrikwaardig leeg zijn volgend jaar reken daar maar op. ik ben er in ieder geval bij

    Forza heracles.

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Martijn , dat is goed nieuws.

  • Mar

    Martijnzegt

    2 jaar geleden

    Azzaoui is weer fit en wil wel blijven, onder Wormuth kreeg hij geen kans totdat Vloet wegviel. Wormuth gaf veel de voorkeur aan nederlandse en duitse spelers.

  • Pol

    Polliezegt

    2 jaar geleden

    Uiteraard verleng ik mijn seizoenskaart. Je bent supporter in goede en slechte tijden. Ik verwacht , ondanks de vele doorlopende contracten, wel de nodige wisselingen in de selectie.

    Ik verwacht van brouwer dat hij naar Emmen gaat. Ik zou een ervaren keeper halen Ruiter bij voorkeur. Bucker heeft een wisselende indruk achtergelaten. Misschien Erwin Mulder al heb ik deze minder gevolgd.

    Oubella loopt uit zijn contract en sonneberg zou ik van de hand doen. Pachonik van vvv zou een mooie aanvulling zijn. Quigiliata zou wel eens kunnen vertrekken.

    Het middenveld moet drastisch een kwaliteitsimpuls krijgen. Ik verwacht dat kio vertrekt naar de Bundesliga. Azzoui verwacht ik niet meer terug en de la torre wordt wel verkocht. Creativiteit en doelpunten moet worden gehaald.

    Voorin gaan Sierhuis en szoke sowieso wegvallen. Daarvoor moet een nieuwe centrumspits komen. Lunding komt te kort. Bilal zie ik niet in de kkd voetballen en armenteros ook niet. Hansson en laursen hebben te weinig rendement. Kortom de gehele voorhoede zou moeten worden versterkt. Genoeg werk aan de winkel voor Nico Jan.

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Dat Heracles zich bindt met coke snuivende, dealende supporters, slaan een bus met Feyenoord supporters in elkaar, gooien met stenen naar familie bussen. Trappen rellen. Een directie die de boel oplicht, regelmatig wordt er een trein gesloopt tussen Enschede en Borne, ik vraag mij af waar de normen en waarden van onze club zijn, of is geld het enige motief??

  • Rem

    RemcoMzegt

    2 jaar geleden

    Bij Twente ging de kaartverkoop juist flink omhoog.
    Het had te maken met dat er niet in het weekend gevoetbald werd.
    Ook hier zal het mogelijk nog naar een magere 7000 kunnen.
    Hopelijk dat er bij promotie dan nog wat van over blijft.
    Maar geen groei hierin de afgelopen jaren.

    Bij Twente maakt het niet uit wat er gebeurd , die groeien altijd wel.

  • Alm

    Almeloerzegt

    2 jaar geleden

    Lachwekkend als je leest hoe dat Twente verenigt spreekt. Ze hebben het over het morele kompas en voorbeeldfunctie voor de jeugd. Nou, zoals we van ze gewend zijn heel kort van geheugen. Allereerst heb je totaal geen recht van spreken als je zelf nu jog 38 miljoen in de schuld staat bij verschillende partijen. Ook zijn er door het wanbeleid in Enschede vele tientallen ondernemers ontzettend in de schulden geraakt omdat het zo grootte fc twente ze keihard het mes op de strot heeft geduwd tijdens de schuldsanering, afzien van 75 procent van het openstaande bedrag en anders kregen de ondernemers die nog vele facturen op hadden staan in de Veste helemaal niets. Dat lijkt me alles behalve noaberschap waar ze zo (zwaar onterecht) prat op gaan. Goed voorbeeld om je kinderen en de jeugd te leren dat je schulden kunt en mag maken en de schuldeisers met de ellende achterlaat. Dan het hasj, coke en pillen verhaal, echte rolmodellen daar, zou ik echt een prima voorbeeld voor de jeugd vinden. Dan heb ik het nog niet eens over de vele geweldadige gebeurtenissen tijdens hun uit en thuiswedstrijden zowel tegenover andere club supporters als ook onderling, zijn zelfs rechtzaken over geweest, hoor je ze niet over dat zogenaamde Twente verenigt. Hypocrisie ten top, want die aai over de bol van Cerny wat natuurlijk niet mocht gebeuren is natuurlijk vele malen erger dan bussen met stenen en vuurwerkbommen, hebben we Twente verenigt daar iets over horen zeggen? Ook het feit dat Heracles financieel bijsprong om de jeugdacademy in leven te houden in de tijden dat ze zelf niets in kas meer hadden wordt gemakshalve maar even vergeten. Nu ze boven verwachting gepresteerd hebben kon het natuurlijk niet uitblijven dat de grootspraak en arrogantie de kop weer op zou steken, de geschiedenis herhaald zich, ongoing. Alsof Fc Twente alleen de verantwoordelijkheid moet dragen voor het jeugdige talent in onze regio, grappig die arrogantie. Laat ze lekker lullen daar en laten wij ons op onze trots richten, het moment dat het iets verderop weer misgaat komt steeds dichterbij.

  • J99

    J99zegt

    2 jaar geleden

    Heracles gaat er ongetwijfeld alles aan doen om volle bak te hebben volgend seizoen, 7500 kaarten is niet de wens, maar de norm. Dit jaar kunnen we net als voorgaande jaren laten zien dat ‘wij’ de club niet laten hangen.

    Forza Almelo!

  • Lin

    LindaBzegt

    2 jaar geleden

    @Stadioncheck, gelukkig. Dan lost zich dat vanzelf op.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Opgerot met dat kut twente….beter een goedkope kut jeugd alleen en, gewoon beter scouten.

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    2 jaar geleden

    @ Linda B , ik had thuis nog een extra flesje zuurstof over …

    Die heb ik weggepikt bij de TC- Zuurstof opslag!
    Daar hadden ze met och een voorraad staan .
    ;-))

  • Mic

    Mickzegt

    2 jaar geleden

    Was wel even benieuwd wie de beste man dan wel niet was: Lucas Fransen. Echt een complete nobody en kan in zijn gezicht al 15 kg afvallen!

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Stadioncheck, goed stuk tekst. Ben het 1000% met je eens. Nu even kijken wat ons orakel, Jesse, er van vindt.

  • Tim

    Timzegt

    2 jaar geleden

    Alles wat heracles doet is slecht in de oogjes van de twente supporters.. wij hebben zo’n hekel aan twente.. kunnen wij het ook omdraaien?

    – Waarom altijd grote spandoeken “tegen” Heracles
    – Waarom een vliegtuig inhuren?
    – Waarom de brug schilderen?
    – Waarom tijdens heracles – twente in Corona tijd rellen komen maken?
    – Waarom al die haat op sociale media tegen Heracles?

    We hebben het over 1 van de 34 wedstrijden toch twente ? Of doen jullie dit tegen RKC ook?

    Klein klein clubje is het ook hihi

  • Lin

    LindaBzegt

    2 jaar geleden

    @Alex, ik vrees dat Stadioncheck op dit moment aan het zuurstof hangt.

  • Ale

    Alexzegt

    2 jaar geleden

    @ Stadioncheck, er zit wel héél veel frustratie in jouw stukje, gaat het verder wel goed met je?

  • Wim

    Wimzegt

    2 jaar geleden

    Je mag blij zijn als je 4000 sc verkoopt.

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    2 jaar geleden

    Nog liever vandaag als morgen die rooie samenwerking(jeugd) verbreken !

    Al eerder gezegd samenwerking met GAE is bv ook een optie zet de locatie in Holten voor beiden ideaal.

    Pakken we ook nog gezamenlijk wat talent voor hun neus weg!

    Jarenlange arrogantie olv Monsterman met zij gok beleid (gegokt en verloren), en dan de huulerd zijn om een vliegtuigje boven Ensckutdee.
    Jank pony´s.
    Niemand die maalt in Almelo om hun vliegtuigje karma Almelo ..!

    Helaas een 10 jaar contract en dat kan nooit eenzijdig worden opgezegd .
    Of de rooien zullen het financieel moeten afkopen , daar hebben ze het geld niet voor.

    Een grote peerdenbek hebben ze altijd al gehad.
    En ja ;wie begon met de vernielingen: In ons en om ons stadion besmeurd ,de middenstip ludieke(vernieling)kidsclub 053. Totdat zij tikken terug kregen toen was het ineens niet meer zo leuk , gossie toch.
    Na een poosje stil vlogen de bakkeien weer tegen de familie bussen Heracles ,je hoort die rooien daar niet over hé zonder aanleiding.
    De FC T-ubantia zou door iedereen die Heracles een warm hart draagt ,opgezegd moeten worden het rooie drab druipt er van af van die rooie zogenaamde regio krant !
    ik wil hem gratis niet eens meer, en ook geen 6 weken voor 6 euro , stop hem maar in je peerdenreet ENSKUTDEE!
    Jullie propaganda huidblad 053 heeft vooral haat gezaaid .

    Voor de goede volgorde ik keur geweld 100% af! GEEN GEWELD.

    Maar het rode schrijfgeweld tegen ons Heracles , steeds gevoed door de FC T-ubantia , is van een walgelijke aard.
    Ik heb even met een neutrale bril in de derby gekeken, toen de emotie over was , en dak kom je tot een ander redenering!
    Cerny werd mishandeld(FC-TC) ?Bij mishandeling denk je aan verwondingen, spoedbehandeling , Eerste hulp post verband ,pleisters etc ,of tenminste arts bezoek Cerny.
    Zelfs de clubarts kon niks vinden (gelukkig) maar. Ik ben tegen geweld dus ook tegen onze geliefde buren .
    Het was een duw van op sotermieten Cerny ,strak aan de boarding de zaak ophitsen uit het niks .Natuurlijk met de poten af van Cerny , maar het vergroten van de FCT-ubantia is olie op het vuur gooien.
    Kennelijk kon de camera beelden aanname (en de massa knikt gretig mee) ,ook niet voldoende bewijs leveren .
    Het opsotermieteren duwtje , zag de Tubantia graag u leest het goed als MISHANDELING!!

    Ook de spelersvrouw 053 in kwestie ,vreemd naar snelle publicatie kennelijk niet een lekker verhaal dus geen vervolg, zal zelf dan ook wel het ene en ander los ter weeg hebben gebracht !?

    Wij Almelo kunnen ook een vuist maken !

    Door massaal dat propagandakrantje , wat niks heeft met Heracles alleen als er negatief kan worden geschreven, hebben ze wat met Almelo!
    Steek de krant in jullie reet ENSKUTDEE.

    Of laat zien dat jullie een échte regiokrant zijn!
    En niet het huisblad 053.

    Energie hebben we nodig (helaas) uit Rusland .
    Maar de 053 krant boycotten kost niets , levert zelfs geld op!

  • Lin

    LindaBzegt

    2 jaar geleden

    @J99, komend seizoen bij onze club meer dan 10.000 seizoenkaarten? Dat lijkt me een kwestie van ‘de wens is de vader van de gedachte’. Als ik me niet vergis verkochten we afgelopen seizoen zo’n 5300 jaarkaarten. Gezien o.a. onze degradatie naar de KKD mag je blij zijn als je er nu 6000 aan de man/vrouw brengt. Al hoop ik wel dat ik de verwachtingsplank mis sla.

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Remcon, natuurlijk zijn er positieve kanten aan een gezamenlijke opleiding. Maar neem van mij aan als er druk ontstaat van supporters en sponsoren, dan komen er zaken in beweging, niet alleen daar maar ook bij ons, Feyenoord, PSV, Utrecht, PSV, Groningen, Heerenveen enz…

  • J99

    J99zegt

    2 jaar geleden

    Vanaf de promotie in 2006 is de sfeer tussen beide clubs langzaam veranderd, ben ervan overtuigt dat een ieder in de regio de ‘sympathieke’ europese avonturen van FC Twente gevolgd heeft, een ieder gunde de realistische noabers wat.

    Toen begonnen ze hier verderop te zweven, kampioen, champions league en europese subtopper willen worden, een fantastische droom. Gevolgd door duizenden arrogante ‘rooien’ die recht lullen wat krom is en vooral de vermeende onschuld kunnen spelen.

    De jeugdopleiding zie ik ook liever gescheiden, clubs als Emmen en Cambuur kunnen dit ook. Vanaf jong opleiden met de kernwaardes van Heracles, met mensen die zich hier met hart en ziel voor willen inzetten.

    Oranje Nassau, LAP en SV Almelo rondom de tafel zetten en overdag ‘gewoon’ trainen op ons trainingscomplex. We moeten durven groeien en vallen.

    Deze club is zoveel mooier dan in Eanske
    Volgend jaar met 10.000+ seizoenskaarten de KKD aanpakken!

  • Rem

    RemcoMzegt

    2 jaar geleden

    Goede om samen te doen met de jeugdopleiding.
    Spelers die verkocht worden leven veel geld op.
    Zeker voor Heracles interessant.

    Verder word de jeugdopleiding niet opgeheven wat supporters bij Twente willen.
    Dat komt omdat er binnen de opleiding geen spanning heerst en geen verschillende zienswijzen zijn.
    Hiermee dus geen reden om het op te heffen.

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Gewoon kappen met de fraudeurs. FC = fraudeurs club. Maar van oom Jesse moeten we doorgaan, zijn wil is wet

  • Nie

    Niekzegt

    2 jaar geleden

    @pretletter

    Wat zijn ze weer lekker hypocriet hé die twente fans.
    Het weer even laten overkomen alsof heracles fans haat hebben aan alles wat met twente te maken heeft, alsof wij ons gigantisch misdragen tegenover hun en alsof wij zo slecht zijn dat we een slecht voorbeeld zijn voor de jeugdspelers.
    En dan vooral doen alsof dat eenrichtingsverkeer is en het van hun kant nooit is gebeurd.

    Ze vergeten alleen even te melden dat ze alles wat heracles is al jaren kleineren, altijd denigrerend gedragen, Almeloers vaal afschilderen als minderwaardig, zelf naar Almelo komen om hier te rellen terwijl de wedstrijd in Enschede werd gespeeld, dat er stenen door busramen werden gegooid waar kinderen inzaten.
    Maarja als je uit Enschede komt/twente fan bent dan hoef je blijkbaar niet aan zelfreflectie te doen , dan mag je gewoon lekker naar anderen wijzen…
    ,

  • Mar

    Martijnzegt

    2 jaar geleden

    Vandaag sws geen nieuws, Erve Asito is dicht vanwege hemelvaart

  • Tim

    Timzegt

    2 jaar geleden

    @blackandwhite

    Respect hoor, die positiviteit. Ik heb er meer moeite mee en zie echt op tegen volgend seizoen. Jong Utrecht , Roda , top Oss.. al die kloten clubs. Maargoed, we zijn erbij!

  • Pup

    Pupzegt

    2 jaar geleden

    Ik heb Heracles gemaild, en jullie kunnen deze vrijdag een seizoenskaart voor 22/23 kopen? ik verheug me nu all om Heracles te zien spelen, Eredivisie of niet Heracles blijft Heracles de club van Twente.

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    2 jaar geleden

    Verder: ik kijk er weer positief tegenaan en kan weer niet wachten op het nieuwe seizoen.
    Ditmaal in de kkd.
    Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt!
    Verder nogmaals… we hebben onze trots in coronatijd massaal ondersteund met onzesponsoren.
    Dit jaar mochten we weer gaan en krijg je deze uitslag?
    Logisch dat menig supporter daar moeilijk mee heeft.
    De schouders eronder met elkaar en we zijn sterker dan ooit van te voren?
    Ik ben trots op jullie allemaal!!!!!
    Verder houd ik mijn mond weer en lees de ontwikkelingen op de voet ??

TopReacties

J.s.2 jaar geleden

Geen almeloos feestje dit jaar?

Tom2 jaar geleden

Blegh moet er nog ff niet aan denken.. zo schijt ziek nog van dit seizoen.

Niek2 jaar geleden

Hoe gek het ook klinkt, nu de degradatie een beetje verwerkt is krijg ik steeds meer het gevoel dat deze degradatie wel is het gene kan zijn wat we als club nodig hebben. Nu kunnen alle neuzen weer de zelfde kant op, komt er verandering op bestuurlijk vlak ,blijven de echte fans over en hebben we als club en fans weer een doel om samen te bereiken. Dit zal de sfeer onder fans en in de club denk ik een goede boost geven. De laatste jaren waren we eigenlijk een beetje een grijze muis geworden, ontzettend saai, vaak niet goed genoeg voor Europees voetbal en te goed om te degraderen. Helaas was er daardoor soms ook weinig om naar uit te kijken en was de spanning een beetje weg om naar een wedstrijd te gaan omdat we nergens serieus voor speelden. Waardoor fans en club een beetje in slaap gesukkeld waren. Nu kunnen we weer lekker vechten voor het kampioenschap/promotie, zullen we weer meer trots hebben als dit lukt en we terug keren in de eredivisie. En hopelijk komt vooral het besef weer terug dat op elk niveau in de club(van fans tot bestuur) er een stapje extra gezet moet gaan worden om dit te bereiken. (Al hebben de fans al een goede stap gezet afgelopen jaar)

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia