Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

John Lammers nieuwe hoofdtrainer Heracles Almelo

Geschreven door Bjorn Wind op 25 jun. 2022

De 58-jarige John Lammers is officieel aangesteld als de nieuwe trainer van Heracles Almelo. De oud coach van onder meer Esbjerg fB en FC Eindhoven zal voor de taak staan om de Almeloërs terug te loodsen naar de Eredivisie.

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is blij met de aanstelling van Lammers : “We hebben alles op alles gezet om een goede hoofdtrainer te vinden die past bij onze technische staf en de doelstellingen van komend seizoen. Dat is gelukt. John staat voor een goede samenwerking met staf en spelersgroep, heeft een behoorlijke trainerservaring in zowel binnen- als buitenland op verschillende niveaus en wil aanvallend voetbal spelen. John is voor ons de meest aangewezen persoon om samen met zijn staf en spelersgroep ons terug te brengen naar de Eredivisie.”

Lammers zelf is duidelijk in zijn doel: “Heracles Almelo behoort in de Eredivisie. Samen met iedereen die deze mooie club een warm hart toedraagt gaan we er alles aan doen om een terugkeer op het hoogste niveau te bewerkstelligen.”

Aanstaande maandag zal de eerste training direct geleid worden door de Tilburger met aan zijn zij de teruggekeerde Hendrie Krüzen die elkaar kennen uit hun gezamelijke Vitesse periode.

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

349

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    2 jaar geleden

    JESSE
    30 juni 2022 14:39 Dat lijkt me de meest verstandige handelswijze. Eerst goed kijken wat voor vlees je in de kuip hebt voordat je uberhaupt nieuwe spelers aantrekt.

  • Gee

    Geertzegt

    2 jaar geleden

    Pollie, precies dat. Onder Wormuth werd er heel veel vanuit de taak gevoetbald. Hierdoor rendeert een deel van de ploeg goed, maar ook een deel minder. Bilal kan denk ik veel meer en misschien presteert hij zo goed op de training omdat hij gewoon sportieve revanche wil bij onze club, Björn. Vooral onder Lammers, Krüzen en Kolmschot, ik las dat er gisteren alleen mét de bal getraind werd…

    Voor wat betreft de keuze voor Stade Brest van Fadiga, die jongen is ingegroeid in België en spreekt waarschijnlijk vloeiend Frans. Plus dat de Franse competitie toch iets hoger aangeschreven staat als de Nederlandse en ze dat wat meer betalen. Ik snap hem wel, maar hij was nog niet klaar in Nederland.

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Tja afspraak is afspraak. Maar dan Stade Brest?? Ik zet mijn vraagtekens, jonge had voor een leuke Hollandse club gekozen. Utrecht, AZ Heerenveen, Groningen. Kijk de buren konden hem niet betalen,dat doet wel deugd. In ieder geval succes.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Tja Robin niets aan te doen in dit geval en dat zijn bedragen dat we niet zijn gewend.
    Maar zie zo’n rkc eens die in één dag z’n zo geroemde centrum kwijtraakt (touba/meulensteen) voor nog geen 3 miljoen in totaal!!

  • Rob

    Robinzegt

    2 jaar geleden

    350 k voor Fadiga
    Veel te weinig.
    Kerel had potentie
    Was onze beste aanvaller 🙂
    Als je dit afzet tegen de waarden op transfermarkt.nl… komen we er zeer zuinig uit.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Totaal niet belangrijk maar toch ook wel benieuwd in welk shirt we morgen spelen(ja zwart-wit)….andere jaren werd altijd bekend gemaakt wat het winnende thuis en uit shirt was,waar we op gestemd hebben.

  • ren

    renedabiezegt

    2 jaar geleden

    Het is voor iedereen wel een nieuwe kans. Iedereen begint gelijk voor john en hendrie.
    Maar de andere kant van kaart heeft hoogma ook al laten doorschemeren. Er kan zich wat ontwikkelen. Dus sluit niet uit dat er ook nog wel wat gaat verterekken buiten kio, dlt of rente.
    Meende laatst te lezen dan ryan thomas vrij is. Mits fit lijkt mij wel een goede speler ook voor op t middenveld.
    Gaf geloof ik ook aan dat kkd niet perse een verkeerde optie zou zijn. Welicht iets voor ons, vond m niet niveau psv maar eredivisie prima denk ik buiten de top 6.
    Voor de rest is het echt afwachten maar toch hoop ik op een leuke verrassing. Wellicht zelfs henk veerman ofzo, zou toch vet zijn.
    Kiekn wat t wordt.

  • Bjo

    Bjornzegt

    2 jaar geleden

    Dat kan idd Pollie, we gaan het zien en ik hoop het van harte. Zeker Bilal heeft veel meer in zijn benen zitten dan er afgelopen seizoen is uitgekomen.

    Feit is wel en dat wil ik niet onbenoemd laten. Hij is hier met een bepaald doel gekomen. Kan zijn dat hij de inschatting maakt dat hij dat niet gaat bereiken. Hij heeft leeftijdtechnisch gezien wellicht ook een beetje haast.

  • Pol

    Polliezegt

    2 jaar geleden

    Aanvullend. Iedereen krijgt een nieuwe kans onder de nieuwe staf. We hebben allemaal wel eens gehad dat de “klik” minder is met de leiding gevende. Wellicht is dat ook bij een paar spelers het geval bij wormut.

    Wormuth heeft goed werk verricht en de meest stabiele presentaties neergezet. Echter zijn gedachtengang was spelen vanuit een taak en een organisatie. Met spelers die vanuit intuïtie speelde en meer van vrijheid houden in het veld had hij minder. Denk maar eens aan het op de bank zetten van spelers als mauro, kuwas , van der water, azzaoui, armenteros etc etc.

    Het kan zomaar zijn dat spelers als Bilal, ibrahimoglu, siërra lunding onder Lammers en kruzen wel laten zien waarom ze zijn gehaald. Dit omdat ze wellicht meer vertrouwen en vrijheid in het veld kunnen krijgen.

    Kio hoop ik wel dat hij blijft. Toch wel goede bal afpakker en iemand die meters maakt. Anders moet daar wel een andere dynamische bal afpakker komen . Schoofs is dat niet.

  • Pol

    Polliezegt

    2 jaar geleden

    350 k is een mooi bedrag voor Fadiga. Ik vind hem de laatste tijd niet denderend. Hij blonk niet uit. We hebben al twee andere opties met bakboord en polley. De laatste persoon heeft al bewezen prima mee te kunnen in de eerste divisie.

    350 k is een mooi salaris voor een mogelijk topper die komt gaat.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Stadioncheck voor jou en mij is 350K veel geld, maar niet voor een voetbalbedrijf met een begroting van zo’n 9 miljoen dit seizoen. Helmond Sport zal minder dan de helft van ons hebben, schat ik zo in. Mooi die doorverkoop percentages die we eventueel nog krijgen, maar reken je daar vooraf niet rijk in.

    Heb je wel een punt Derrick, als we op de centen blijven zitten en elke dag naar het saldo van onze bankrekening zitten te kijken en het niet uitgeven, ja dan maakt het geen reet uit of het maar ‘slecht’ 350K is.

    Laten onze trainers nu maar eens medio juli een finaal oordeel geven over onze huidige selectie voordat er weer een lading nieuwe spelers laten komen. Als ze het echt niet zien zitten met personen bijvoorbeeld Bilal, Bakis en Laursen, dan krijgen we dat wel door en kan de clubleiding de markt op. Ik verwacht daarom de komende twee tot drie weken niets. Rust bewaren en onze trainers eerst hun werk laten doen.

  • Tru

    Trudy Immergeilzegt

    2 jaar geleden

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Derrick volgens mij gaf Hoogma duidelijk aan dat er de komende weken genoeg zal gebeuren en dat Lammers en Krüzen de komende tijd zullen kijken wat en voor welke posities er spelers bij moeten komen.
    T is niets voor onze club om zo duidelijk kenbaar te maken dat we MOETEN promoveren, dan gaan ze daar echt wel een selectie bij zoeken.
    Maar snap je cynisme gezien het afgelopen anderhalf jaar.

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Ik denk dat 350.000 euro een mooi bedrag is. Natuurlijk is dit geen mega bedrag, maar een clausule is en clausule. We moeten met z’n allen realistisch zijn. We zijn gedegradeerd naar de KKD en dan gebeuren deze dingen. Onze begroting gaat drastisch omlaag en alle beetjes helpen. Ik vind Fadiga een prima speler, maar ook hij liet in de laatste wedstrijden niets zien. Ik hoop ook dat DLT, Kio en onze Italiaanse vriend vertrekken. Dit is natuurlijk een mega verlies qua kwaliteit, maar je hebt niets aan spelers die liever vertrekken. De neuzen moeten allemaal dezelfde kant opstaan en daar moeten geen stoorzenders tussen zitten Ik zeg niet dat het gebeurt, maar is sluit het zeker niet uit. Gezien de reacties van sommigen op dit forum is de realiteit dat we in de KKD spelen nog niet echt doorgedrongen lijkt het.

  • Der

    Derrickzegt

    2 jaar geleden

    Als je toch vrijwel niets doet met al die miljoenen op de bank dan maakt het ook geen drol uit dat Fadigo slechts enkele tonnen oplevert.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Gewoon fijn dat er ‘maar’ 3 zo’n clausule hebben waarvan Hoogma iig blijft en de enige nog Kio is.
    Jongens als Rente en DLT gaan iig voor veel meer weg,als ze al gaan.

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    2 jaar geleden

    @ jesse ; wie weet zit er wel een doorverkoop % aan?
    Niks gekost!
    Daar moet je toch 1500 SC , voor verkopen om aan dat geld te komen

    Ik heb helaas deze fooi niet op mijn rekening staan anders had ik vandaag wel even wat anders te doen dan werken!

    Ik denk dat bv Helmond Sport er dol gelukkig mee zou zijn !

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Naast Fadiga heeft ook Kio zo’n clausule. Of bij hem ook sprake is van een bedrag van die hoogte weten we niet. Feit is wel dat je aanzienlijk minder krijgt. Maar daar zou wel eens tegenover staan dat Fadiga een lager contract heeft gekregen, toen hij van Volendam naar ons overstapte. Die 350K is natuurlijk een fooi voor zo’n club.

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    2 jaar geleden

    @ Harry ;Ik bedoel maar ;-).

  • Nie

    Niekzegt

    2 jaar geleden

    @ Kelvin B

    Waarom is dit precies goed nieuws?

    Een speler vertrekt nu voor een flut bedrag dankzij een clausule in zijn contract. Hij had anders minimaal 3x keer zoveel opgebracht.

    Ja hij speelde de laatste seizoenshelft als een slappe zak en het toont weinig karakter dat hij na de degradatie direct heracles van zijn insta account haalde, maar ik kan het toch zeker geen goed nieuws noemen.
    Heracles loopt zo een hoop centjes mis.

    Het enige positieve dat ik eruit kan halen is dat het in ieder geval vroeg duidelijk is dat hij weggaat, en de club weet zo waar het aan toe is.

  • Bjo

    Bjornzegt

    2 jaar geleden

    @Harry

    Ik denk dat Bilal weg wil, z’n best doen heeft wellicht een andere reden.

  • Har

    Harryzegt

    2 jaar geleden

    Ik zag maandag een enorm gemotiveerde en actieve Bilal. In moest meteen denken aan Kwame Quansah die werd aanvankelijk ook helemaal afgemaakt op supportersites. Knokte zich terug en werd uiteindelijk een publiekslieveling.

  • Pol

    Pollyzegt

    2 jaar geleden

    Hans laten we aub hopen dat dat niet gaat gebeuren. Dan hebben wij er nog plezier van komend seizoen. Een van de weinige middenvelders die niet middelmaat is.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Laten we maar dolblij zijn dat DLT geen gelimiteerde transfersom in z’n contract heeft staan en dat we daar dikke knaken voor kunnen beuren als ie gaat.

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    2 jaar geleden

    Verandering van trainer(s)!
    Iedereen vind , en vind er wat van , niks mis mee
    Daarvoor is deze site bedoeld.
    Maar je hoeft geen hoge school hebben gehad dat je onder de ene trainer prettiger voelt als onder een andere, mensen zijn gevoel wezens tenminste het gros er van !

    Dit brengt het volgende met zich mee , alles begint weer op NUL! RESET.

    Manier van spelen zal anders zijn als Heracles doelstelling vaak de bovenliggende partij zal zijn dit seizoen!
    Spelers die verleden seizoen minder zagen om wat voor reden dan ook.
    Kunnen weer vertrouwen tanken bij ons nu DUO John & Hendrie .

    Voetbal is ook vaak een mentaal spel , sommige spelers met gezegend techniek redden het niet, sommigen met gehavend techniek redden het wel.

    En ook een nieuw trainers duo wat veranderd zal echt niet alles op de kop zetten , maar veranderingen gaan er wel komen!
    D ene zal balen de andere zal opleven.

    Spelers die verleden jaar weinig aanbod kwamen ruiken nieuwe kansen , het is aan hun om het duo nieuwe trainers te overtuigen!

    Ik weet nog een jaar kennende Platvoet spits ooit kon geen knikker raken , GJVB kwam en alles was anders show (positief)

    Andere spelers voor Verbeek periode eerste in de pikorde belande soms buiten de selectie match

    We hebben 2 trainers met genoeg kunde , daar hebben ze ons niet voor nodig godzijdank!
    Anders waren we zelf wel trainer geworden!

    Soms lees ik hier dingen , of je het nu met elkaar eens bent of niet !
    Sorry RESPECTLOOS, vaak zijn het figuren die vaak overal in falen , en dus nooit wat hebben bereikt.
    Om bij een betaald voetbalclub te kunnen en mogen voetballen , betekend dat je al bovengemiddeld kunt voetballen !
    En ja en dan spreken we verder in gradatie niveau!
    Dus die enkel verdwaald mislukte schreeuwer hier kon dat niet bereiken , kun je nagaan je bent nog slechter …..
    Anders had je toch wel op het veld gestaan als speler ,of een plaatsje(vacature) technische staf was jou deel dan wel geweest!

    Discussie mag best pittig graag zelfs ,zonder een ander nodeloos af te branden is prima,
    Daar heb ik wel respect voor , zekers met argumentatie erbij
    Zonder dat je die mening hoeft te delen !
    Wij zijn slechts fans met een mening .

    Als je respect wil ontvangen , begin dan bij jou zelf!

  • rob

    robinzegt

    2 jaar geleden

    Over komkommertijd gesproken

    @jordy..
    ik stoor me aan je taalgebruik…
    met name dat je je richt op Bilal… met daarbij ook het woord “gehandicapt” gebruiken.
    Spelers lezen ook deze media… is niet chique en ik vind het niet kunnen.
    Ik vond hem ook niet goed genoeg en ontzettend ongelukkig in zn spel. Wormuth was de schuldige… door m iedere keer maar op te stellen.

  • pre

    pretletterzegt

    2 jaar geleden

    Heracles-verdediger Fadiga op weg naar het Franse Brest

    ALMELO – Noah Fadiga staat volgens Franse media op het punt een contract te tekenen bij Stade Brest. De 22-jarige rechtervleugelverdediger heeft bij Heracles een clausule in zijn contract waardoor hij bij een degradatie voor een gelimiteerde transfersom weg mag.

    Het Franse medium RMC Sport zegt dat Brest 350.000 euro moet betalen voor Fadiga die nog een eenjarig contract had bij Heracles. De Belg ontbreekt deze week al op de trainingen van Heracles.

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    2 jaar geleden

    Komkommertijd ?

  • jac

    jackzegt

    2 jaar geleden

    Onze trainer heeft altijd zijn lievelingen gehad:

    Dos santos
    Jesper Dost
    Bilal

  • Nie

    NielsGroothuiszegt

    2 jaar geleden

    Bilal was tenenkrommend. Maar wat mij het meest irriteerde aan Bilal was dat onze trainer verzuimde om hem tegen zichzelf in bescherming te nemen en niet meer op te stellen.

  • Tim

    Timzegt

    2 jaar geleden

    Och het zint deze puberende jesse eens weer een keer niet.. moeten we met zijn allen je gewoon gelijk geven om dat arrogante koppie een keer te laten houden?

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Ach ja tegen zoveel domheid kan je niet lullen. Laten we maar afwachten. Heren zolang hij er is en de trainers hebben de hoop op verbetering nog niet opgegeven, zo lang zit hij nog bij ons, zo simpel is dat!

  • Jor

    Jordy920zegt

    2 jaar geleden

    Ach jesse, die bilal……….
    Was te gehandicapt om iemand er uit te sprinten.
    Kon nog geen vrachtwagen uitkappen.
    Verloor de bal zodra er een verdediger in een straal van 80 meter kwam.
    En als hij op goal schoot verzuimde hij harder te schieten dan 2 km/ph.
    En als hij harder schoot belande de bal in Bornerbroek.
    En dat heeft een jaar de kans gehad aan de zijkant…….. Afscheid van nemen en een nieuwe halen

  • Tim

    Timzegt

    2 jaar geleden

    @Jesse,

    Als ik wedstrijden van vorig jaar terug kijk.. kan die bij Kloosterhaar nog niet mee komen.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    0,0 laten zien wil nog niet zeggen dat hij dat een niveau lager ook niet kan? Als je ziet wat voor koekenbakker de meeste KKD clubs achterin hebben staan moet dat voor hem geen problemen zijn. KKD is een flink niveautje lager, laten we dat niet vergeten! Idem voor Bakis. Scoorde tegen laagvlieger in de eredivisie veel, waarom dan niet tegen KOD clubs? Als beide heren het wederom niet laten zien dan is het wel duidelijk. Laten ze het wel zien en promoveren wij, dan is de tijd rijp om ze te laten gaan, in de eredivisie is het wel duidelijk dat het niveau voor hen te hoog is.

  • Pol

    Pollyzegt

    2 jaar geleden

    Bilal heeft anders meer dan genoeg kansen gehad van Wormuth. Hij liet 0,0 zien in de wedstrijden dat hij heeft gespeeld. Op een gegeven moet je er ook gewoon afscheid van nemen. Komt nog bij dat dit waarschijnlijk ook nog een van de grootverdieners is bij Heracles. Die raak je aan straatstenen niet kwijt.

  • Gee

    Geertzegt

    2 jaar geleden

    DDB, jouw mening is niet de mijne… In ieder geval zien we allebei dat het niet goed ging qua aanvallen. Hopelijk kunnen Krüzen en Lammers dit oplossen, evt samen met Hoogma indien er toch andere spelers moeten komen… ?

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Helemaal eens Pantani, er worden tegenwoordig zo snel spelers afgeschreven en bij het grof vuil gezet. Geld verspilling in optima forma. Altijd makkelijk lullen vanaf de zijlijn als het niet jouw eigen geld is. Ook Bakis heb ik helemaal nog niet afgeschreven. Ik denk dat Hendrie en John de komende weken gebruiken om eens goed met de kerels te gaan praten en eerst met eigen ogen willen zien wat ze wel en niet kunnen. Ik denk zeker dat de beide trainer het beste uit deze spelers nog kunnen halen. Gewoon geduld hebben, na Billerbeck wordt er meer duidelijk.

  • Pan

    Pantanizegt

    2 jaar geleden

    Hoe kan het nou toch dat Bilal het voetballen verleerd is? Het was echt een groot talent die misschien wat verkeerde keuzes gemaakt heeft. Maar in potentie moet de toch de beste buitenspeler van de KKD zijn?

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    @polly,er is sws al meer dan voldoende geld aanwezig voor versterkingen,is de verkoop van Fadiga niet voor nodig.
    Ik weet trouwens niet of jouw naamgenoot voldoende is achter Bakboord, nooit zien spelen.

  • Pol

    Pollyzegt

    2 jaar geleden

    Hij gaat in ieder geval meer verdienen en daar gaat het uiteindelijk om. Ik denk dat hij daar wel kan groeien naar een basisplaats. Heeft voldoende potentie. met bakboord en polley positie goed genoeg bezet. Het ontvangen geld inzetten voor een aanvallende middenvelder of vleugelaanvaller.

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    2 jaar geleden

    @ Pollie is geen gerucht meer

    Fadiga zal vandaag het contract tekenen bij Stade Brest Ligue 1

    Suc 6 Noah , of dit helemaal een goede keuze is , tijd zal het leren !

  • DDB

    DDBzegt

    2 jaar geleden

    Het zegt toch ook genoeg dat we nog niet een aanvaller hebben kunnen slijten. Niemand wil die troep!

  • DDB

    DDBzegt

    2 jaar geleden

    @Geert. Al laat je Bilal en Laurens en tegen HHC Hardenberg spelen. Dan nog komen ze geen lantarenpaal voorbij. Wat een gezeik op Wormuth zeg. Met goeie buitenspelers won Wormuth 2 x van Ajax. Alsof het aan hem ligt. van een ezel maak je nou eenmaal geen ?. Volgens mij denken heel veel supporters dat we nu ineens elke wedstrijd de tegenstander gaan wegtrikkenen. Dreams on. Dat gaat niet gebeuren zonder aankopen.

  • Gee

    Geertzegt

    2 jaar geleden

    En dat van die buitenspelers, ik had de laatste jaren het gevoel dat we met dubbele backs speelden. Niet om na te trappen naar Wormuth, maar ik hoop dat komend seizoen de buitenspelers weer wat meer vrijheid krijgen. Dat ze daardoor hun acties wat beter kunnen maken en evt. ook kunnen voorzetten.

  • Pol

    Polliezegt

    2 jaar geleden

    Gerucht gaat dat Fadiga naar brest gaat.

  • Gee

    Geertzegt

    2 jaar geleden

    Piet, dat klopt en zodra er één van onze sterkhouders vertrekt zal er een vervanger komen. Maar dat ze allemaal vertrekken (het hele rijtje wat jij noemt) geloof ik ook nog niet direct, op basis van wat zouden een aantal de stap moeten maken.

  • Pie

    Piet IIIzegt

    2 jaar geleden

    Geert, vergeet niet dat sterkhouders ons nog gaan verlaten. Van ons basiselftal verlaten behalve Knoester en Blaswich, ook De la Torre, Quagliata, Fadiga en Kio waarschijnlijk. Onze buitenspelers en spitsen hebben daarnaast de afgelopen seizoenen niet laten zien dat zij uitblinken in assists geven en doelpunten maken. Als je wilt promoveren moet er dus echt wel wat kwaliteit bij.

  • Gee

    Geertzegt

    2 jaar geleden

    Ik lees tot mijn vreugde steeds meer dat mensen hier ook de kwaliteiten van de huidige selectie zien. Afgelopen halve seizoen was voor heb enkele Heraclied top, zowel op het veld als op de tribune. Maar er zit echt wel kwaliteit in deze selectie. En de markt is nog tot 31 augustus open.

TopReacties

Mick2 jaar geleden

We moeten ons maar laten verassen. Niet de naam die bij velen opkwam..

Blok2 jaar geleden

Welkom bij de mooiste club van Nederland en veel succes. Geef de man een kans en vertrouwen dan heb ik er vertrouwen in dat we een mooi seizoen tegemoet gaan.

jotis2 jaar geleden

Top we hebben nu ook een trainer. Een paar goeie spelers kopen die willen vechten en kwaliteit hebben. Aanvallend voetbal gegarandeerd en daar ben ik heel blij mee een supporter komt naar het stadion voor mooi aanvallend voetbal. Er moet nog een hoop gebeuren in de selectie maar dat gaat de komende weken flink gebeuren. Laten we allemaal de trainer niet gelijk afzeiken.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia