Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESimages

Laatste 100 tickets beschikbaar voor Jong PSV-uit

Geschreven door Jord op 18 aug. 2022

Heracles kent een vliegende start in de KKD. Met zes punten uit twee wedstrijden en nul tegendoelpunten, staat het voorlopig terecht op de koppositie. Aankomende maandag moet deze reeks voortgezet worden, daar is jouw steun bij nodig! Ga mee naar Jong PSV, vanaf vijf euro ben jij er bij!

Momenteel staat de teller al op 285 uitsupporters die maandag afreizen naar Eindhoven. Dit houdt in dat er nog ruim 100 tickets beschikbaar zijn voor de wedstrijd op de Herdgang. Tickets zijn te koop vanaf vijf euro (vrij vervoer). Een buscombiticket kost 15 euro. Kan de selectie maandag ook op jouw steun rekenen?

Koop jouw buscombi- of vrij vervoer ticket hier of kom langs in de FanServiceShop!

[poll id=”36″]

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

66

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    Komopta JONGUH!!!

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    genoeg over het verleden. op naar de toekomst! we moeten jong PSV ook niet groter maken dan het is. die pot horen wij gewoon te winnen. het is knap dat we 400man mee nemen naar deze uitwedstrijd. helemaal op een maandag avond buiten de bouwvak vakantie.

    Ik heb voor de verandering maar eens de samenvattingen van afgelopen weken bekeken van de KKD maar dan moeten we toch echt meer vertrouwen uitstralen. wat een niveau.

    Hopelijk kunnen wij deze goede start omzetten in het kampioenschap!

    WE ARE BLACK!!! WE ARE WHITE!! WE ARE FUCKING DYNAMITE !!

  • Alm

    Almelo4everzegt

    2 jaar geleden

    Roda net zo, en ook 3x de 0 gehouden.

  • Sup

    Suppzegt

    2 jaar geleden

    Fc Eindhoven gaat ook goed. 9 punten uit 3 wedstrijden

  • Ste

    Stefzegt

    2 jaar geleden

    @johan

    Ik ben ook heel benieuwd we hebben nog niet echt tegenstand gehad.
    Maar met PSV uit en MVV thuis worst de tegenstand wel beter.
    Ben blij dat Polley weer op het trainingsveld staat. Misschien kan hij de rechtsback positie wel het beste op termijn uitvoeren.

  • Joh

    Johanzegt

    2 jaar geleden

    Ben benieuwd naar de komende 2 wedstrijden. Zal lastiger worden dan de eerste 2, maar dit moeten we toch ook gewoon redelijk simpel kunnen winnen. Hopen dat Zwolle dan ook een x wat laat liggen.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Even gewoon een vraag Stef…..waarom ben je in godsnaam zo druk met ons cluppie?
    Hoop dat je een grote jongen bent en normaal kunt antwoorden?
    Is het een obsessie of hebben we je ooit iets aangedaan?

  • Sjo

    Sjon Bloemzegt

    2 jaar geleden

    @stef, gewonnen van de nummer 19 en 20 van de kkd in speelronde 3. We zijn net begonnen….

  • Ste

    Stefzegt

    2 jaar geleden

    Gewonnen van nr 19 en 20 van de KKD

  • Edd

    Eddyzegt

    2 jaar geleden

    Zijn inmiddels de laatste kaarten nu aan de man?

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Jesse, die 4 miljoen teren we dit seizoen in op ons eigen vermogen. Beetje geluk met de transfers maar dan nog. En bij niet promoveren gaat daar nog eens minimaal 4 vanaf

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    @Paul, Tim had wel verstand van voetbal en had van mij niet weggehoeven maar naast Hoogma kunnen groeien. Dat er zo weinig geld beschikbaar zou komen, was Hoogma en Kruzen niet overkomen. Die hadden stennis gemaakt, en terecht. Hoogma en Kruzen hebben wel overwicht, iets wat Tim nu niet heeft maar ooit wellicht wel .

  • Pie

    Piet IIIzegt

    2 jaar geleden

    Iedereen had meer van Bilal verwacht toch? Ik bedoel, had niet verwacht dat hij zo goed als een Peterson of Kuwas zou zijn, maar deze meneer komt zelfs een cornervlag niet meer voorbij. Zelfs nu in de KKD wordt er geen beroep op hem gedaan…

  • Pau

    Paulzegt

    2 jaar geleden

    Berend, Tim heeft ook meer verstand van voetbal, dus dat argument vliegt niet echt. En waarom zou er anders zijn gescout bij Bilal dan bij Vejinovic. Soms pakt iets slechter uit dan verwacht, soms beter. Allebei kwamen niet fit binnen, dus kan je niet goed inschatten wat je van ze kan verwachten. Bilal heeft duidelijk niet goed uitgepakt en Marko wel, maar dat had net zo goed andersom zo kunnen zijn. Het is gewoon een gokje, maar zekerheidjes bestaan nou eenmaal niet in de voetballerij.

  • jes

    jessezegt

    2 jaar geleden

    Rene een strop van 4 miljoen? vertel! De jaarcijfers van vorig seizoen waren klip en klaar en stonden op de site van Hart voor Heracles enkele maanden geleden. Ca. 5 miljoen in kas, ca. 7 miljoen aan uitgaande transfers gehad en een eigen vermogen van 12 miljoen. Ja er is tav de TV inkomsten een veer gelaten, ca. 2,5 miljoen krijgen we dit jaar minder hoor ik Rob Toussaint zeggen. Welke KKD club kan deze cijfers laten zien?

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    @Stef, ja ik had inderdaad meer kwaliteit verwacht en had verwacht dat ze ook afscheid hadden genomen van Armenteros en Vejonivic nooit weer hadden teruggehaald. Maar ja, lang niet iedereen wil kunstgras spelen en subtoppers zeker niet in de KKD. Hoogma en Kruzen hebben meer verstand dan wij van voetbal en de kans op promotie, dus die weten wat gevraagd wordt. Lijkt het te mislukken in de winterstop, dan zal wel het nodige worden gehuurd of gehaald tegen een dikke transferprijs, maar promoveren zullen en gaan we.
    ps Bilal hebben ze ook op naam gekocht en waarschijnlijk heeft niemand hem ‘ live’ zien voetballen. Ik vermoed dat dit Hoogma en Kruzen niet was gebeurd.

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Jesse, kerngezond achter gelaten met strop van ruim vier miljoen. Ik weet niet of ze het goed hebben gedaan. Bij geen promotie is de strop minimaal acht miljoen. Bedankt voor de zuinigheid. Goed beleid is het kapitaal op het veld.

  • Ste

    Stefzegt

    2 jaar geleden

    @berend
    Ik weet dat jij fan van Hoogma bent.
    Had jij niet iets meer kwaliteit verwacht?

  • ber

    berendzegt

    2 jaar geleden

    ”Een ding hebben ze wel goed gedaan, ze hebben de club financieel kerngezond achter gelaten. Een verdienste van het financiële beleid van de afgelopen jaren” schrijft mijn grote vriend Jesse.

    Goed gedaan..verdienste… ? je bent niet helemaal lekker Jesse.

    Ik had liever 5 miljoen euro op de bank minder gehad, dan waren we nog steeds kerngezond maar dan zo goed als zeker niet gedegradeerd.

    En maar blijven goedpraten. Man, man man

  • jes

    jessezegt

    2 jaar geleden

    Hij is als TD mede verantwoordelijk geweest voor de degradatie Rene en dan weet je wat de consequenties zijn. Part of the job, daar heb ik geen moeite mee. Er zijn ook beleidsmatig fouten gemaakt zoals Vloet laten spelen en onvoldoende middelen beschikbaar stellen om, koste wat het kost, degradatie te voorkomen. Een ding hebben ze wel goed gedaan, ze hebben de club financieel kerngezond achter gelaten. Een verdienste van het financiële beleid van de afgelopen jaren.

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Zorgen voor verslapping

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Jesse, Tim had voor mij niet hoeven te vertrekken. Maar dat is als . Tim krijgt in mijn optiek ten onrechte de zwarte piet toegeschoven. Daar waren minimaal 7 andere personen bij betrokken. Maar zo loopt het nu eenmaal in de voetbalwereld. En scherp blijven dat wordt nog een hele kunst. Gemiddeld zullen er per wedstrijd 16 spelers actief zijn. Wat gebeurt er met de rest en welke spelers zullen zich dus dat ontwikkelen dat er basis spelers op de bak terecht komen. Ook zullen overwinningen van 3 treffers of meer verschil

  • Wim

    Wimzegt

    2 jaar geleden

    Je weet het verschil tussen KKD en een te dikke Armenteros in de Eredivisie @Stef? Zo geld dat wel voor meer spelers nu. Laurensen prima voor de KKD. Bij promotie vervangen.

  • Wim

    Wimzegt

    2 jaar geleden

    @Hans dat komt door de matige weerstand. Sonnerberg is een enorm zwakke speler die samen met Bakboord in de voorbereiding al compleet door de mand viel. Dat gaat deze competitie nog wel punten kosten. Hopelijk blijft Rente gewoon.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Tja stef,het was ook niet best!
    Maar ik draai het om…..onder Lammers/Krüzen is Sammie topfit geraakt en is z’n spelvreugde terug.

  • Ste

    Stefzegt

    2 jaar geleden

    In januari wordt Armenteros gepresenteerd. Alleen maar commentaar op Tim. Zuinige man.
    Nu is Samuel de top spits.
    Waar de wind waait…..

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Plus het feit dat Rente al twee wedstrijden redelijk probleemloos is vervangen… .hoewel ook ik de voorkeur aan Rente geef.

  • Jac

    Jackzegt

    2 jaar geleden

    @dbb

    Haal bij ajax , timber, alvarez, anthony en tadic eraf en je hebt hetzelfde probleem. Beetje een open deur in trappen natuurlijk..

  • DDB

    DDBzegt

    2 jaar geleden

    Basis is echt prima. Enige probleem blijft de bank. We kunnen Hoogma, Rente, Sammie en Hansson absoluut niet vervangen bij blessures. Misschien Hansson nu wel door die jongen van Werder. Maar centraal achterin is de spoeling bijzonder dun. Ook Bakboord is een zwakke schakel.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Het aller belangrijkste is dat we eindelijk de ‘echte’ Armenteros terug hebben…….een enorme topspits voor kkd begrippen…..en zelfs een uitstekende spits voor de eredivisie.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    René ik had wel eens willen zien als Tim hier nog had gezeten en hij was met deze spelers gekomen. Hij zou met de grond gelijk zijn gemaakt en een van de meest trieste figuren hier op deze site, had hier elk uur gepost! ??

    Bovendien René spelen we wel een divisie lager en moeten we, als favoriet, wel zo spelen! Routine prima, resultaten tot nu toe prima, voetbal tot nu toe matig. Een helft een 8 en de drie andere helften een 6. Effectiviteit een 8. Kortom het is goed wat we tot nu toe doen! Angst voor verslapping hoeft niet, als de vervangers die dicht achter de basis 11 staan, het kunnen oplossen, dan hoeft dat geen probleem te zijn.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    @Piet3, geen 100% mee eens maar 200%

  • Pie

    Piet IIIzegt

    2 jaar geleden

    Ik denk dat wij een prima selectie hebben voor KKD-begrippen. Onze kracht ligt o.a. in de breedte van de selectie, tegen Jong Utrecht zaten o.a. Bruns, Kio, Mokono en Rente nog op de bank. Daar komen dus ook een Cicilia en Nankishi bij. Daarnaast is een groot deel van de selectie bij elkaar gebleven, van de basiself tegen Jong Utrecht was alleen Vejinovic een nieuwkomer. Dat scheelt een heel nieuw team inpassen, zoals je dat ziet bij bijv. Helmond Sport. Hoop dat we tevens nog afscheid kunnen nemen van een viertal spelers en daarna misschien nog een aanwinst mogen verwelkomen.

    Wat betreft het aankoopbeleid. Ik had misschien iets meer vuurwerk verwacht, maar misschien moeten we realistisch zijn. De spelers die wij graag zien hebben geen trek in de KKD. Desondanks heb ik 100% vertrouwen in het team dat er staat. We hebben een ervaren as met een hart voor de club (Brouwer, Hoogma, Vejinovic, Bruns en Armenteros), daaromheen een aantal frisse jongens die weer met vertrouwen spelen en zich willen revancheren. Als wij als 12e man kunnen geven wat we de afgelopen twee wedstrijden hebben gedaan, ben ik ervan overtuigd dat we aan het eind van het seizoen in de top twee staan.

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Jesse, jou kritische noot is prima en mogelijk een waarschuwing. Ik zie het iets anders. Er is kwaliteit gehaald met ervaring. Daarnaast hoeven wij niet een geheel nieuw team op te bouwen. Ook is onze speelwijze verandert waardoor een aantal spelers die er al waren, beter in hun rol komen. Ik heb al vaker aangegeven, we hebben de beste spelers en de beste technische staf van de gehele kkd, wij kunnen onze eigen concurrent worden als we verslappen. Dus scherp blijven en de spelvreugde vasthouden. Tot nu best veel wedstrijden kkd gekeken en schrik af en toe van het ontbreken, van niveau.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Uitstekend initiatief van de club en vooral de sponsors, chapeau ! ?

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Jesse gooit er weer van alles uit. Niet enthousiast….., ik hoop dit en ik hoop dat……. , ik heb mijn bedenkingen…….
    Pffff tot nu toe loopt het goed en mochten we een inzinking krijgen, wordt dit in de winterstop echt wel gerepareerd Promoveren zullen we en gaan we!!

    Wel vreemd dat Jesse vorig jaar een stuk positiever was, terwijl het voetbal niet om aan te gluren was en de club vaak zo negatief in het nieuws kwam. Maar ja, hij was de voorzitter van de fanclub van Bredewoud en Gillissen.

  • tic

    ticketboxspotterzegt

    2 jaar geleden

    Ook Asito, TerStal en Riwald Recycling dragen bij aan busreis naar uitwedstrijden
    Hoofdsponsor Asito gaat ook bijdragen. Bij de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch zal Asito een gedeelte van de kosten van de busreis naar Den Bosch op zich nemen, waardoor de meereizende supporters op vrijdag 30 september voor een gereduceerd tarief de wedstrijd in Den Bosch kunnen bezoeken.

    TerStal en Riwald Recycling, respectievelijk Partner in Business en Subsponsor van Heracles Almelo, dragen ook bij aan het bezoeken van een uitwedstrijd. TerStal zal bijdragen aan de kosten voor de busreis naar Amsterdam voor de wedstrijd op maandag 5 september tegen Jong Ajax op Sportpark De Toekomst. Riwald Recycling gaat dit doen voor de wedstrijd tegen Telstar in Velsen-Zuid op vrijdag 16 september.

    Heracles Almelo is ontzettend blij met de betrokkenheid van haar sponsoren en supporters. ‘Het gebaar van onze sponsoren richting onze supporters is geweldig. Samen met iedereen die onze club een warm hart toedraagt hebben we dit seizoen één missie: #MissiePromotie! Dit doen we samen, van sponsoren tot supporters en van vrijwilligers tot medewerkers. Wij zijn Heracles,’ aldus algemeen directeur Rob Toussaint.

  • Mat

    Matthijszegt

    2 jaar geleden

    Ik denk dat we oprecht de beste selectie van de hele eerste divisie hebben. By far!

    Als de selectie “gewoon” fit is, hebben wij een betere ploeg dan menig eredivisie elftal. Ouahim, Vejinovic, Bruns, Armenteros, Hoogma, Rente en een doelman die al eens kampioen is geworden in de eerste divisie.

    Ik zie het met vertrouwen tegemoet. De as staat en dat is het belangrijkste.

  • Mar

    Marcozegt

    2 jaar geleden

    Ja hopelijk vinden Bakis en Bilal snel een andere club! En dan die veel besproken kunst mat,tja maar hopen dat er bij promotie naar eredivisie dan eindelijk een hybride grasmat in ons mooie stadion ligt!Maar ben der ook bange veur dat het later word want ze praten op termijn.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Als ik Ralph Blijlevens van TC Tubantia moet geloven gaat er binnen onze selectie voor 1 sept niets meer gebeuren. Mogelijk wel als Kio en Rente vertrekken. Bilal en Bakis mogen vertrekken en daar zijn inmiddels al vervangers voor aangetrokken. Samenvattend: er is voor ruim 7 miljoen verkocht en daar staat tegenover dat er vier transfervrije spelers voor zijn gekomen, een koopje van Utrecht en een doelman van de academie! Conclusie: het eigen vermogen is van 6 naar 13 miljoen gestegen? en na twee wedstrijden zijn we de koploper. Prima tot nu toe! Maar helaas worden de prijzen niet na twee wedstrijden verdeeld. We gaan de komende maanden zien wat deze keuzes voor gevolgen heeft. Ik hoop dat het allemaal geweldig uitpakt en dat we met een nog vettere bankrekening en met twee vingers in de neus weer de eredivisie instappen. En als klap op de vuurpijl dan wel op een hybride grasmat in 2023 weer beginnen. Ik hoop het van harte! Maar ik blijf mijn bedenkingen houden op dit beleid en deze keuzes.

  • Roy

    Royzegt

    2 jaar geleden

    Ik heb zojuist drie kaarten gekocht, ik ga samen met Jesse en Berend, Hardenberg gaat misschien ook nog mee. Gezellig.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Als ik een rode wolk had gehad zat ik wel ergens anders domoor ??

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    De enige concurrent van ons, zijn we zelf. We hebben veruit het beste team zowel op als naast het veld. We moeten oppassen voor onderschatting, dat het gevaar wat gaat ontstaan.

  • Mar

    Martijn32zegt

    2 jaar geleden

    @ stef

    Als dit het is neem je wel een groot risico. Achter sonnberg zit niets als rente weggaat. En somnberg heeft me nog niet overtuigd. Waar is de creatieve nummer 10? Bruns is dat in mijn ogen niet. Er is ook nog geen geld uitgegeven. Dat hoeft ook niet speciaal maar je kunt ook investeren in een zekerheidje. En dan komt kampioenschap dichterbij. Onze huurspeler kan ik ook niet over oordelen dus wel een gok. Zelfde geld voor de 2de spits die heeft ook geen statistieken en lunding is te zwak. 6pnt is mooi en knap maar ik vond het tegen Jong Utrecht niet best. Mooie aanvallen rn goals maar vond het voetbal niet sprankelend en zeer stroperig. Zo win je niet bij Zwolle Willem 2 Eindhoven etc. Dus er mag van mij nog wel.wat bij

  • Stu

    Stulanowskizegt

    2 jaar geleden

    Weet niet waar jij wat leest, maar niet hier. Hier zeiken meer mensen dat het niet goed genoeg is terwijl bij rust met 0-3 voor staat in een leeg stadion op een maandag avond.
    Maar blijkbaar mag je van sommige niet positief zijn als je na 2 wedstrijden 6 punten hebt en een doelsaldo van 7-0.

  • Bro

    Broodje_Balmelozegt

    2 jaar geleden

    @ Jesse

    Het is een roze wolk, of verraadde je stiekem je echte kleur…

  • Sjo

    Sjon Bloemzegt

    2 jaar geleden

    We gaan het zien @Jesse!

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Sommige fans leven nu al op een rode wolk dat ze na twee wedstrijden al roepen dat WE promoveren. Man blijf nuchter en hou je verstand er bij. Ambitie en het hardop uitspreken prima, maar niet na twee winstpotjes al roepen dat het ‘ even’ gaat lukken, dat is de goden verzoeken. Tot nu toe ben ik ook niet enthousiast wat Nico Jan heeft aangetrokken. Maar laat ik niet voorbarig zijn want het is nog geen 1 september.

  • Ste

    Stefzegt

    2 jaar geleden

    Ik hoop dat jullie gelijk hebben op Hans na dan. Wat hij komt meteen met waardeloos dit waardeloos dat. Dat betekent denk dat hij niet leest.

TopReacties

Jack2 jaar geleden

+4 uut Nijverdal!

Heracles4Life2 jaar geleden

Laatste 100 dat moet ons toch lukken! Ik heb de kaart binnen! Op naar een vol uitvak!

Hans2 jaar geleden

De trend van vorig seizoen na de winterstop zet zich door.... volle uitvakken.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia