Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

John Lammers: “Tevreden met resultaat”

Geschreven door Mat op 19 nov. 2022

Na de wedstrijd Heracles – Top Oss prak HAFC met trainer John Lammers. De trainer is tevreden na de 3-0 overwinning.

“Ik heb geen moment getwijfeld en ben niet in paniek geraakt. We domineerden de wedstrijd, waardoor ik al met al rustig op de bank heb gezeten.” Op de vraag of hij net zo gehoopt had op een grotere overwinning als de supporters begint hij te lachen. “Verdedigen is makkelijker dan aanvallen en tegen zulke ploegen moet je heel creatief zijn, maar ik denk dat als wij hier elke wedstrijd met 3-0 winnen, dat iedereen tevreden is. Ik vond het een goede wedstrijd. Natuurlijk kun je meer doelpunten maken, maar dan kun je er ook meer tegen krijgen.”

De trainer vond het baltempo niet te laag. Ook niet in de tweede helft. “Misschien dat er na een 2-0 voorsprong wel iets in de ploeg sluipt en natuurlijk kunnen er altijd dingen beter.”

Lammers snapt dat het invallen in dergelijke wedstrijden lastig kan zijn, want hadden de wissels het beoogde effect behaald? “De wissels komen in een wedstrijd waarin zij tegen een muur van verdedigers. Dat maakt het echt moeilijker dan wannee je wat meer ruimte krijgt. Maar ik vond wel dat ze alles hebben gebracht wat ze konden brengen.”

Lucas Schoofs stond er een aantal wedstrijden naast en nu hij er weer in staat zal hij vast niet snel gewisseld meer worden of wel? “Lucas is tussen onze linies een echte loper, van voor naar achter, maar hij is ook iemand die nog kan verbeteren. Maar hij staat altijd voor het doel en kan een doelpunt maken, dus hij zit in een goede fase en ik hoop dat hij dit lang vasthoudt.”

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

0

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Er is nog niet gereageerd op dit artikel

TopReacties

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia