Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

Napraten met Lucas Schoofs

Geschreven door Mat op 20 nov. 2022

Heracles won gisteravond met 3-0 van Top Oss en de grote man aan de zijde van Heracles was Lucas Schoofs, die met twee doelpunten een groot aandeel in de overwinning had. HAFC sprak na de wedstrijd met de Belg.

De trainer kan bijna niet meer om Lucas Schoofs heen. De trainer zal je waarschijnlijk als eerste invullen of niet? “Ik hoop het. Als eerste denk ik niet, maar ik denk wel dat ik me verbeterd heb de afgelopen periode.”

Je gaat van voor naar achter en maakt heel veel kilometers. Hoe doe je dat? “Ik ben gewoon een zuivere teamspeler. Ik ben niet de meest verfijnde voetballer, maar met mijn manier van spelen kan ik een goede bijdrage leveren aan het team. Ik ben klein, maar kan heel veel lopen. Het is voor een middenvelder niet echt aangenaam om de hele wedstrijd achter je man aan te moeten lopen. Daar ligt mijn kracht.”

“Ik had voor de grap gezegd dat ik een hattrick zou maken. Dat is net niet gelukt, maar twee goals zijn ook mooi. De manier zoals we scoren uit de corner is mede doordat Brian (de keeperstrainer) ons goede instructies geeft. Ik hoop dat ik er tien en dan hopelijk nog wel meer kan maken dit seizoen. We gaan nu even drie dagen trainer en dan lekker vijf dagen rusten.”

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

37

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Toch even het potje van ons eigen cluppie bekijken vanmiddag,tussen al het wk geweld.
    Hoop eigenlijk op een aantal minuten van Ouahim en Azzaoui,geen idee hoever het staat met het herstel.

  • Roy

    Royzegt

    één jaar geleden

    @Simon, in potentie een goede en interessante voetballer. Maar op basis wat hij laat zien, hij mag niet voor niets vertrekken. Niet doen, zal het proces naar promotie alleen maar verstoren een risico wat Heracles niet moet nemen.

  • Roy

    Royzegt

    één jaar geleden

    – Het is feedback niet feetback
    – Verder lekker belangrijk, welke ex heracles
    spelers meedoen op het WK. Lees bank zitten.

    Belangrijkere onderwerpen:
    1. Hoe gaan we het doen in de kleine eindsprint naar de korte kerstbreak.
    2. Komt er nog een speler bij? Walter Bassegio, El Khattabi om zomaar twee willekeurige namen te noemen of zal Marek Heinz nu toch echt komen?

  • Sim

    Simonzegt

    één jaar geleden

    Cyriel N’gonge mag per direct vertrekken bij FC Groningen. Speler met een krasje maar wellicht de moeite waard! Kost niks

  • FAF

    FAFzegt

    één jaar geleden

    Gezellig weer jongens!

    Roda JC uit ben ik er bij, kan met een klant uit die regio mee naar de wedstrijd, altijd leuk!

    Sprak overigens afgelopen zaterdag NJH nog, en vroeg of er nog transfers aan zaten te komen. Hij gaf aan dat ze wel bezig waren maar concrete namen of posities heeft hij niet laten vallen.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Ook voor jou hieronder, ook jij hoeft niet namens een ander over mij te spreken! Dat kan elke individuele fans zelf wel en hebben ze niet jouw mening voor nodig. Ik neem feetback van een ieder hier serieus maar dan moeten de feiten wel kloppen en dat heb ik al eerder op 28 november om 14:17 uur hier aangegeven. Je lult maar wat!

  • Roy

    Roy Vakkie Fzegt

    één jaar geleden

    Ik ben eigenlijk aan het wachten op een nieuwe Zwart-Wit de podcast…….. Iemand idee wanneer een nieuwe komt?

  • Her

    Heracles is de clubzegt

    één jaar geleden

    @ Jesse,

    Ik ga hier verder niet meer op in..je weet zelf ook heel goed wat je schrijft en volgens mij besef je je ook zeker wel hoe het vaak bij anderen aan komt. Ik zou zeggen, doe wat met mijn feedback.
    Prettige avond nog.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Fan je blijft je maar als een kind gedragen. Ik zit hier helemaal niet op lof, eer of credits van wie dan ook te wachten begrijp je dat nu nog steeds niet!

  • Her

    Heracles is de clubzegt

    één jaar geleden

    Weet je Jesse, jij krijgt van mij alle lof, jij hebt het hier gemeld en alle credits voor jou.

  • jes

    jessezegt

    één jaar geleden

    Nogmaals fan, scrol even naar beneden en zie wanneer ik hier gereageerd heb, is dat zo moeilijk? Ik kom hier niet om met niets aan de haal te gaan. Man wat een kinderachtige opmerking. Ik constateer alleen een mooi feitje en dat het voor ons clubje, dat is toch mooi! Mede als je kijkt hoeveel grote clubs onder ons staan.

  • Her

    Heracles is de clubzegt

    één jaar geleden

    (mijn motivatie is trouwens dat als een speler bij de selectie zit degene ook meedoet aan de training en het groepsproces, volgens mij ben je dan wel degelijk actief op het WK, het komt zelfs voor dat spelers worden meegenomen omdat zij belangrijk zijn voor de sfeer en/of als een soort rechterhand van de trainer, dan is de betreffende speler volgens mij wel degelijk actief op het WK.)

  • Her

    Heracles is de clubzegt

    één jaar geleden

    @ Jesse,

    Het gaat om het principe dat jij er mee aan de haal wilt gaan, het betrof in ieder geval 1 van de laatste nieuwsitems, ik voel geen behoefte om dit nog terug te zoeken.
    Een ander had al gemeld dat er oud-spelers van Heracles bij het WK actief zijn, maar daar had jij alweer op gereageerd dat dit niet juist was, volgens jou omdat een speler alleen actief is als degene ook daadwerkelijk mee doet, wat volgens mij niet juist is. Een speler is actief als degene bij de selectie zit toch Jesse. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe anderen hierover denken.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Supporter als je hier bijdehand wil doen naar mij, moet je wel weten wanneer ik op dit onderwerp gereageerd heb🤔🤨

  • Her

    Heracles is de clubzegt

    één jaar geleden

    @ Jesse

    Dat was in het vorige nieuwsitem al door iemand benoemd en daar had jij zelfs al gereageerd.

  • jes

    jessezegt

    één jaar geleden

    Met 3 ex spelers op dit WK staan we als Heracles op een keurige (gedeelde) 8e plaats van alle clubs in het betaalde voetbal. Dat is niet verkeerd voor ons

  • tic

    ticketboxspotterzegt

    één jaar geleden

    De eerstvolgende competitiewedstrijd speelt Heracles Almelo na de korte break in de Keuken Kampioen Divisie op 11 december 2022 om 14.30 uur tegen Roda JC in Kerkrade. Donderdagmiddag 24 november hebben wij de definitieve vervoersafspraken vanuit Roda JC mogen ontvangen. Het gastenvak bij Roda JC heeft normaal gesproken een capaciteit van 950 plekken. Echter kan Roda JC ons maar 70 parkeerkaarten en 2 bussen aanbieden. Dit heeft te maken met de geringe parkeergelegenheid bij het gastenvak. Per extra bus die wij willen inzetten moeten wij 5 parkeerkaarten inleveren. Wij hebben besloten de volgende verdeling aan te houden om toch zo veel mogelijk Heraclieden te laten afreizen naar Kerkrade:

    Autocombi: 40 parkeerkaarten met minimaal 3 inzittenden per auto
    Buscombi: 8 bussen waarbij wij de capaciteit per bus proberen te optimaliseren

    Wij hadden het graag anders gezien, echter zijn wij afhankelijk van de beslissingen van de lokale driehoek van de gemeente Kerkrade. Wel heeft Roda JC getracht ons op een goede manier te bedienen en aan onze wensen te voldoen.

  • For

    Forzazegt

    één jaar geleden

    Zondag 11 december ,14:30 roda jc uit!
    Kaarten zijn binnen. Op naar een vol uitvak in Kerkrade!

    Forza Heracles

  • J99

    J99zegt

    één jaar geleden

    Jongens, Gosens is niet opgeroepen, die zit gewoon in Milaan…

  • Her

    Heracles is de clubzegt

    één jaar geleden

    @ Paul,

    Thomas schrijft enkel dat ze actief zijn op het WK, ze zitten in de groep en dan zijn ze naar mijn mening per defintitie actief, bijvoorbeeld op de training maar ook in het groepsproces. Ik bedoel maar te zeggen dat je niet hoeft te spelen om actief te zijn en/of je meerwaarde te hebben in de groep.

  • Pau

    Paulzegt

    één jaar geleden

    Thomas, Gosens speelt niet op dit WK, dus zijn het maar drie. Bovendien vraag ik me wel af of een van de drie substantiele minuten gaat maken

  • Tho

    Thomaszegt

    één jaar geleden

    Er zijn weinig eredivisieclubs die kunnen zeggen dat maar liefst vier(!) ex-spelers actief zijn op het WK.
    1. Pasveer
    2. Weghorst
    3. Gosens
    4. De la Torre

  • Jan

    Janzegt

    één jaar geleden

    @Raymond A.

    Hoelang duurt het nog met de autokaarten voor Roda uit?

  • Der

    Derrickzegt

    één jaar geleden

    Ben Rienstra, wat moeten we daar dan weer mee in vredesnaam?

    @ SJARRELOE
    En waarom zou Heracles dat dan eigenlijk moeten?

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    Weet iemand hoe het zit met Ben Rienstra? Is dat nog aan de orde? Of is er geen interesse meer van heracles uit

  • Sja

    Sjarreloezegt

    één jaar geleden

    Heracles moet nu de bayern munchen uit gaan hangen van de kkd. Beste spelers van concurrenten weg kopen. Geld is er wel..

  • Mar

    Martijn32zegt

    één jaar geleden

    Hopelijk blijft rente. En anders een goede vervanger. Zowel bakboord, mokono als sonnberg brengen niet wat rente brengt. Ook voorin moet er zeker een spits en een linksbuiten bij. Cicilia is veel geblesseerd, maar is in mijn ogen ook niet goed genoeg. En achter hansson en laursen zit de huurling van bremen maar die is ook veel geblesseerd. Straks met ouhaim en azzaoui erbij zouden die eventueel ook incidenteel daar kunnen spelen maar goede vervangers en je komt een eind. Januari wordt een belangrijke maand. Dan moeten ze er staan. Met uit jong az. En uit mvv en uit Eindhoven en thuis pec. En de beker maar die vind ik niet zo belangrijk nu

  • Her

    Heracles is de clubzegt

    één jaar geleden

    @ Tim

    Als er een club komt met een grote zak geld EN de speler wil zelf ook de overstap maken, dan kun bestaat zeker wel de kans dat ook deze winterstop een speler weggaat.
    We hebben wel twee grote voordelen bij het aantrekken van nieuwe spelers, namelijk overstap van Heracles naar echt gras en behoorlijke kans op aanstaande promotie, dit tezamen maakt ons een aantrekkelijker club om voor te gaan spelen(los van de goede manier hoe Heracles met spelers omgaat).
    Ikzelf ben en blijf voorstander van 1 of 2 gerichte goede aankopen van spelers rond een miljoen. Dat roep ik hier al jaren omdat dit ons op allerlei manieren gaat helpen. Het moeten spelers zijn met kracht en charisma.

  • Tim

    Timzegt

    één jaar geleden

    @supp

    haha je denkt dat Hoogma zelf ook niet zoiets heeft bedacht? Er gaat niemand vertrekken.

  • Sup

    Suppzegt

    één jaar geleden

    Laten ze aub geen spelers zoals Rente, Hansson in de winter verkopen. In de zomer is vroeg genoeg. Nu effe poot stijf houden voor het belang van promotie. Een missie

  • Her

    Heracles Harryzegt

    één jaar geleden

    Wat vindt men van Scheperman dan?
    Sierra?
    Ibrahimoglu?
    Iets verder vooruit gedacht, Azzaoui (die vind ik echt nog beter op 10 dan rechtsbuiten).

    Blijft een lastige puzzel vind ik. Iedereen heeft zich nog (heel) veel te ontwikkelen. Maar tegelijkertijd klopt het ook dat (vrijwel) alle spelers ook veel kwaliteit hebben en dat we daarom ‘meer dan 11 basisspelers’ hebben. Vooral op het middenveld dus.

    Wat dachten jullie trouwens van alvast alweer een extra CV? Vooral met oog op evt alsnog vertrek van Rente??

  • FAF

    FAFzegt

    één jaar geleden

    Eens Dirk! Marko zorgt altijd voor diepgang en gevaar. Met Schoofs naast zit kan hij zich ook dat risico permitteren. Bruns lijkt me op basis van de afgelopen weken ook gewoon een zekerheidje, maakt ook veel vuile meters tegenwoordig. En hij zuigt en ettert ook de hele wedstrijd, alleen doet hij dat wat slimmer dan Ouahim.

  • Dir

    Dirkzegt

    één jaar geleden

    @DBB

    Marko is altijd een makkelijk slachtoffer van de supporters.. dat was bruns ook altijd in het verleden. Kijk gewoon is een keer goed en je ziet dat Marko met 1/2 passes mensen voor de keeper zet. En ja afgelopen zaterdag was hij niet best.

    Ik ben blij dat hij weer terug is!

  • DDB

    DDBzegt

    één jaar geleden

    Kijk je met je ogen dicht Dirk? Marko kan het helemaal niet meer belopen tegen de goeie teams. Bruns-Schoofs-Oachim. 0 twijfel. Knap dat Schoofs het zo goed doet. Staat altijd op de goeie plek en kopsterk. Denk niet dat hij goed genoeg is voor de Eredivisie, maar doet het dit jaar geweldig.

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Uiteraard moet Ouahim erin,samen met Azzaoui de meest creatieve voetballer die we hebben.

  • Dir

    Dirkzegt

    één jaar geleden

    Voor mij is het middenveld, Bruns, Veijnovic en Schoofs..

    Wat veel mensen in Ouhaim zien, heb ik totaal niet.. werkt ontzettend hard, maar heeft veel te lage cijfers voor een “10”. Daarnaast pakt die gewoon hele domme rode kaarten, wat punten kost. Vorig jaar Twente thuis bijvoorbeeld, blijf erbij dat je had gewonnen met 11 man en op die dag veilig was.

  • Ger

    GerritLohuiszegt

    één jaar geleden

    Lucas wordt met week beter, scoort niet alleen maar verricht óók ontzettend veel vuil werk. Voor mij is het middenveld Quahim, Bruns, Schoofs het meest ideaal. Vejinovic is een prachtige, technische voetballer maar tegen de betere ploegen in de KD legt hij het af op loopvermogen.

TopReacties

GerritLohuiséén jaar geleden

Lucas wordt met week beter, scoort niet alleen maar verricht óók ontzettend veel vuil werk. Voor mij is het middenveld Quahim, Bruns, Schoofs het meest ideaal. Vejinovic is een prachtige, technische voetballer maar tegen de betere ploegen in de KD legt hij het af op loopvermogen.

Dirkéén jaar geleden

Voor mij is het middenveld, Bruns, Veijnovic en Schoofs.. Wat veel mensen in Ouhaim zien, heb ik totaal niet.. werkt ontzettend hard, maar heeft veel te lage cijfers voor een "10". Daarnaast pakt die gewoon hele domme rode kaarten, wat punten kost. Vorig jaar Twente thuis bijvoorbeeld, blijf erbij dat je had gewonnen met 11 man en op die dag veilig was.

Hanséén jaar geleden

Uiteraard moet Ouahim erin,samen met Azzaoui de meest creatieve voetballer die we hebben.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia