Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NES Images

Bucker en Rente langer bij Heracles

Geschreven door Bjorn Wind op 27 mrt. 2023

De opties in de contracten bij doelman Koen Bucker en gelegenheids rechtsback Marco Rente zijn gelicht, waardoor zij beide een jaar langer onder contract staan bij Heracles Almelo. De optie in het contract van Heritier Deyonge wordt daarentegen niet gelicht en het contract van Samuel Armenteros is pro forma opgezegd.

Omdat de club spelers met een aflopend contract voor 1 april duidelijkheid moet geven is besloten om vooralsnog het contract van de Zweeds-Cubaanse spits op te zeggen. “We hebben een gezamenlijke optie voor nog één jaar die we na het seizoen samen gaan bespreken, dus dit betreft voor nu slechts een formele opzegging maar nog geen definitief besluit”, aldus technisch directeur Nico-Jan Hoogma.

Zoals gezegd blijven Rente en Bucker dus wél een jaar langer onder contract bij de club. “Marco en Koen zijn allebei waardevolle spelers binnen onze selectie, dus we hebben deze opties zonder twijfel gelicht”, aldus Hoogma.

Deyonge mag dus uitzien naar een nieuwe club. De Belgische verdediger tekende afgelopen zomer een eenjarig contract met een optie voor nog twee seizoenen. “Daar gaan we geen gebruik van maken”, aldus technisch directeur Nico-Jan Hoogma. “De samenwerking is helaas niet geworden wat we er beiden van hadden verwacht. Omdat Heritier de laatste tijd toch al niet in de plannen voorkomt hebben we hem de ruimte gegeven om nu alvast uit te kijken naar een goede vervolgstap in zijn carrière. We hebben samen besloten dat Heritier een individueel trainingsprogramma zal gaan volgen.”

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

8

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • J99

    J99zegt

    één jaar geleden

    Eredivisiewaardig, als je kijkt naar seizoenen 2006 tot 2009, en 2013 tot 2015 daar zaten wat droevige selecties tussen.

    Bucker (Heracles potentie)
    Cestic
    ? – Opzoek naar type Fadiga
    Hoogma
    Roosken (Heracles potentie)
    ? – Technische 6 met loopvermogen en drive (type Pelupessy en Monteiro)
    Schoofs
    Ouahim
    Hansson
    Laursen
    Satriano (Heracles potentie)

    Niet vergeten waar we vandaan komen, in 2008,2013 en 2014 hadden we voor deze selecties getekend. Een betere trainer dan wat we nu hebben is wel een vereiste, voetbaltechnisch en tactiek vrij sneu.

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    Jannes. Nee Bücker is zeker niet eredivisiewaardig. Maar vind hem wel meer potentie hebben.

    Vind de klasse van Brouwer overschat.

    Mee eens dat de technische staf vervangen moet worden inclusief Krüzen. Vraag me alleen af of hoogma de Ballen heeft om dit te doen

  • Jan

    Jansenzegt

    één jaar geleden

    @Jannes,

    Maak er maar van dat alleen Schoofs eredivisie waardig is.

  • Edj

    Edjezegt

    één jaar geleden

    Denk dat het niet wil zeggen dat Rente blijft.
    Vorig jaar was toch al toegezegd dat hij medewerking zou krijgen bij interesse?
    Ging door foutje toch alleen daar door mis?

  • Jan

    Janneszegt

    één jaar geleden

    He Mark, met Bucker hebben we wel een eredivisie keeper? Volgens mij zijn we er met hem uitgevlogen! Denk dat er maar een paar spelers eredivisie waardig zijn: Schoofs, Laursen en Hansson. De rest kun je weg doen, inclusief de hele technische staf……

  • Kri

    Kriszegt

    één jaar geleden

    Mooi dat de opties van beide heren gelicht zijn. Het lijkt mij logisch dat we ook in gesprek gaan met allebei om te kijken of er verlengd kan worden. In het geval van Rente verwacht ik niet dat hij hier oren naar heeft, maar ik vind wel dat we een goede poging moeten wagen. En lukt het niet, dan rest ons niets anders dan verkopen in de zomer.

  • J.s

    J.s.zegt

    één jaar geleden

    Beide zijn opties volgens mij. Logischerwijs vertrekt Rente na dit jaar. Bucker idem dito.
    Denk dat er nog wel veel spelers kunnen vertrekken, wat opzich niet erg zou zijn. Hoop alleen dat de scouting de lijstjes dit keer meer op orde heeft.

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    Goed nieuws om beide jongens langer vast te leggen mits rente centraal gaat spelen.

    Ben sowieso meer dan van Bucker dan Brouwer. Veel meer potentie.
    Brouwer is geen eredivisie keeper

TopReacties

Markéén jaar geleden

Goed nieuws om beide jongens langer vast te leggen mits rente centraal gaat spelen. Ben sowieso meer dan van Bucker dan Brouwer. Veel meer potentie. Brouwer is geen eredivisie keeper

J.s.één jaar geleden

Beide zijn opties volgens mij. Logischerwijs vertrekt Rente na dit jaar. Bucker idem dito. Denk dat er nog wel veel spelers kunnen vertrekken, wat opzich niet erg zou zijn. Hoop alleen dat de scouting de lijstjes dit keer meer op orde heeft.

Kriséén jaar geleden

Mooi dat de opties van beide heren gelicht zijn. Het lijkt mij logisch dat we ook in gesprek gaan met allebei om te kijken of er verlengd kan worden. In het geval van Rente verwacht ik niet dat hij hier oren naar heeft, maar ik vind wel dat we een goede poging moeten wagen. En lukt het niet, dan rest ons niets anders dan verkopen in de zomer.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia