Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: Foto: Heracles Almelo

Heracles Almelo haalt eerste zomeraanwinst binnen

Geschreven door Jord op 2 jun. 2023

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Jannes Wieckhoff. De Duitse rechtervleugelverdediger komt transfervrij over van FC St. Pauli, waar hij over een aflopend contract beschikt.

“Ik ben blij om vanaf nu onderdeel uit te maken van deze familiaire club”, vertelt Jannes Wieckhoff op de officiële site. “Heracles Almelo is een club met een duidelijke filosofie die mij aanspreekt. Ik kijk ernaar uit om in het zwarte-witte shirt te debuteren en kennis te maken met de supporters.”

Wieckhoff is de eerste aanwinst van Heracles Almelo na het behaalde kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie. De 22-jarige verdediger doorliep sinds 2013 de jeugdopleiding van FC St. Pauli. In 2020 tekende hij zijn eerste contract bij de hoofdmacht, waar hij sindsdien twaalf wedstrijden speelde.

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

269

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • REN

    RENEzegt

    10 maanden geleden

    Ach,alles is te koop dat is toch het motto maar dan wel voor de juiste prijs.

  • Han

    Hanszegt

    10 maanden geleden

    Hafc1903…uiteraard is dat flauwekul….maar we moeten deze voetballoze tijd toch een beetje doorkomen hé.

  • HAF

    HAFC1903zegt

    10 maanden geleden

    @TKZ, je bent volgens mij gewoon onzin aan het roepen, maar mocht het zo zijn en ze willen een aardige prijs betalen dan zal ik dat geen probleem vinden. Zodra het niveau van de tegenstander omhoog ging, gingen de prestaties van Hansson omlaag dus denk dat aan wie we hem ook verkopen dat een beetje een kat in de zak aankoop kan worden.

  • Pau

    Paulzegt

    10 maanden geleden

    TKZ, zou goed kunnen, zou jammer zijn, maar als Twente het bedrag betaalt dat Heracles wil hebben dan is dat wat het is. Dan doet het voor mij ook minder pijn dan Pröpper, die transfervrij naar Twente ging. Transfers onderling zijn nou eenmaal niet raar.

  • Jan

    Janzegt

    10 maanden geleden

    Jearl Margharita aantrekken!! Leuke speler

  • Tic

    Ticketboxspotterzegt

    10 maanden geleden

    @rwne komkommertied joh

  • Ren

    Renenrdriezegt

    10 maanden geleden

    Wat een niveau weer. Is er geen moderator die al deze nietszeggende reacties kan verwijderen?

  • Spi

    Spiketyzegt

    10 maanden geleden

    Woutjuh Brama gaat vast een transfer maken naar almelo! denk alleen wel dat het PH wordt

  • Tic

    Ticketboxspotterzegt

    10 maanden geleden

    Loopt zojuist woutjuh brama bie Theaterhotel met Jan smit

  • Ber

    Bert3zegt

    10 maanden geleden

    @ Pollie
    Wat is je boodschap?

  • Tkz

    Tkzzegt

    10 maanden geleden

    Zat van de week bij het van der valk en zag daar Hansson zitten met streuer.

    Poah dat zal toch niet he

  • Pol

    Polliezegt

    10 maanden geleden

    Bogarde naar Heracles

    In de zoektocht naar een ervaren verdediger is Heracles uitgekomen bij Winston Bogarde. De oud speler van onder meer Ajax, AC Milan en Barcelona moet zorgen voor de nodige ervaring in de verdediging. Hoogma is blij met de aanwinst en licht toe: “ Met Winston Bogarde hebben we de gewenste ervaren centrale verdediger in huis. Hij is sterk in de duels, fysiek sterk en geeft leiding aan de defensie”. Daarnaast heeft hij zijn waarde bewezen in diverse internationale competities. De inmiddels 52 jarige verdediger tekent een 1 jarig contract met een 1 jarig optie. Hoogma geeft aan dat in de komende weken de nodige transfers nog gaat plaatsvinden. 12 juni gaat de transfermarkt weer open, en dan verwachten we meer nieuws naar buiten te kunnen brengen.

  • Pet

    Peterzegt

    10 maanden geleden

    Vroeg dr bij vandaag halve liter, pelle clement heeft al een nieuwe club. Dus jammer dit 🤣🤣

  • Hal

    HalveLiterzegt

    10 maanden geleden

    Kom ik bij de plus, zie ik pelle clement door de hoofdingang van het stadion naar binnen lopen

  • Jop

    Jopiezegt

    10 maanden geleden

    @Pollie, Klopt wat je zegt, maar in dit geval is het met beide heren al rond en is Willems alleen op gesprek geweest om ons verhaal aan te horen.

    Vb. Ruben van Bommel is ook bij Twente& Gae op gesprek geweest.

  • REN

    RENEzegt

    10 maanden geleden

    Alexander Merkel, onze globetrotter kwam om wormuth. Goede middenvelder.

  • Pol

    Polliezegt

    10 maanden geleden

    @ Jopie

    Jetro Willems zou ook komen. Je weet nooit of er een kink in de kabel komt. Ik zou de komst van Jetro kenzo en Brian ook toejuichen. Jetro Willems ervaren sterke back en verdedigend beter dan Roosken. Kenzo goudmijn viel mij bij Excelsior wel op technisch, snelle dribbelaar. Als hij zijn rendement nog verhoogd dan is het een zeer goede speler. Gezien zijn leeftijd moet dat kunnen. De keesmeacker heeft op mij een redelijk goede indruk achtergelaten maar ik heb hem niet echt gevolgd. Volgens kenners kan hij een stap hogerop dus dat zou wel niet voor niets zijn.

  • Sad

    Saddamzegt

    10 maanden geleden

    Ik heb de naam Merkel op het forum nog niet voorbij zien komen, betrouwbare speler 31 jaar en nu transfervrij, zal weer goed passen bij ons op het middenveld

  • Haf

    HafcPepijnzegt

    10 maanden geleden

    Ik snap sowieso niet waar al die negativiteit vandaan komt. Als je kijkt naar de afgelopen 10/15 jaar, zou iedereen toch moeten weten dat ze bij heracles nooit met geld smijten en tegelijkertijd toch altijd een meer dan prima elftal weten neer te zetten? Alleen dat al geeft mij voldoende vertrouwen in de komende transferperiode (die dus nog niet eens begonnen is!!).
    En ja, het is 1jaartje misgegaan, maar naar mijn mening had dat niks met transfers te maken. Zaak vloet, blessures sierhuis/azzaoui, verkoop burgzorg. Ik heb dit al vaker gezegd, maar ik denk oprecht als je een van deze spelers in je selectie had kunnen houden, je in de eredivisie was gebleven. Maargoed, we zijn ondertussen alweer een jaar verder 😬
    Heb vertrouwen in het bestuur, er komen genoeg spelers bij en zelfs met ons huidige elftal hoeven we niet onder te doen voor de meeste clubs in het rechterrijtje.

  • Jas

    Jasonzegt

    10 maanden geleden

    Bilal was ook n grote naam. Ging ook goed hier.
    Dabney dos Santos en Jesper Drost toch ook al op redelijk niveau gespeeld. Wat waren we daar blij mee….

  • Pau

    Paulzegt

    10 maanden geleden

    Thomas, ja, want dan kunnen ze niet op een identiek grasveld trainen, wat betekent dat je je hele thuisvoordeel qua ondergrond verliest. Overhaast overstappen is wanbeleid.

  • her

    hermanzegt

    10 maanden geleden

    Vervolg:
    Negeren dat mannetje. Dit is ook mijn eerste en laatste reactie op zijn geneuzel. Wil niet zeggen dat ik een blind vertrouwen in onze beleidsmakers heb, er moet absoluut kwaliteit bij komen.

  • her

    hermanzegt

    10 maanden geleden

    Kijk even precies een of twee jaar terug op een onderwerp als dit. Dan is het altijd onze Maxje die zich in de voorbereidingsfase op precies dezelfde manier in de discussie mengt. Totaal onrealistisch en geen rekening houdend met de beperkte mogelijkheden van ons clupje. Negeren

  • REN

    RENEzegt

    10 maanden geleden

    Bert, bij overeenstemming met een transfersom kun je het wel bekend maken. Maar we moeten geduld hebben, veel spelers en makelaars willen nu de jackpot.

  • Jop

    Jopiezegt

    10 maanden geleden

    Kenzo Goudmijn & De Keersmacker komen! #trust me;)

  • Tho

    Thomaszegt

    10 maanden geleden

    Even geheel off topic: is het écht onmogelijk om al in het komend seizoen op gras te spelen?

  • Ber

    Bert3zegt

    10 maanden geleden

    Voor iedereen die het nog niet weet, maar vooral voor die wijsneuzen die maar wat roeptoeteren en vinden dat Heracles laks is en alleen maar transfervrije spelers haalt/wil halen even het volgende:
    In Nederland opent de transferperiode 2023/24 op maandag 12 juni 2023. Dat betekent dat tot die datum slechts contracten kunnen worden afgesloten met spelers die transfervrij zijn. Om die reden zijn Zerroukie en Thomas van de Belt ook nog niet officieel vastgelegd en gepresenteerd bij Feijenoord (voor hen moet een transfersom worden betaald) en zijn Van den Boomen bij Ajax, Seuntjens bij Utrecht en onze eigen nieuwe rechtsback uit Duitsland wel gepresenteerd omdat zij transfervrij waren.
    Vanaf 12 juni mogen dus ook spelers worden gecontracteerd waarvoor een transfersom moet worden betaald.
    Heracles zal als braafste jongetje van de klas (dat dan weer wel) zeker vòòr 12 juni geen spelers bekendmaken waarvoor een transfersom moet worden betaald.
    Ik hoop dat met deze info de bijdehandjes even terug gaan in hun mand

  • Jan

    Janzegt

    10 maanden geleden

    Zou heracles ook oren hebben naar Margaritha van Top oss? Goede speler voor op de flank toch?

  • REN

    RENEzegt

    10 maanden geleden

    Tis , meer dan 150 reacties met onnozelheid. Knap werk.

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    10 maanden geleden

    MAX
    5 juni 2023 17:39 Zoals Niels Groothuis al eerder aangaf op dit forum……man, man, man Max wat is jouw Nederlands (je moedertaal toch?!) beroerd!!!
    Allereerst of “beargumentaties” (zonder ‘s op het eind) een correct Nederlands woord is, is zeer de vraag. In de Van Dale staat hij in ieder geval niet. Je kunt beter zeggen al mijn “argumenten”. Dit laatste dekt al voldoende de lading.
    Andere fout: “probeert” is dus met een “t” op het einde en niet met een “d”.
    Ten slotte: “presentaties” is zonder ‘s.

    Kortom Max 2 regels, 3 fouten. Dit is wederom het bewijs dat het met de beheersing van onze moedertaal al jaren bergafwaarts gaat……!!

  • Jes

    Jessezegt

    10 maanden geleden

    Kijk eindelijk een goed onderbouwd verhaal van Heraclassic1961. Laten we niet op domoren reageren en Max is hiervan het toppunt! We hebben nog 13 weken om te handelen en blijkbaar worden er nu al wat zenuwachtig en zitten hier te roeptoeteren. Heracles vist, net als de meeste clubs in de eredivisie, in dezelfde vijver en dan moet je geduld hebben en toeslaan wanneer het kan, ja je kan de plank mis slaan, zo wat! Als die Bruijn teveel wil verdienen dan laat je hem toch gewoon lopen! Aanbod genoeg! En nogmaals, wat zegt mij een speler met een ‘naam’. Geen enkele garantie dat hij het bij ons kan waarmaken. Je meer aan spelers die ergens op een zijspoor staan of geen kans krijgen maar in potentie kwaliteiten hebben. Voorbeelden te over van spelers. Ik wens onze TD veel wijsheid.

  • Her

    Heraclassic1961zegt

    10 maanden geleden

    MARTIJN
    5 juni 2023 16:22 Potverdomme (sorry) het seizoen is net voorbij. De meeste spelers zijn nog op vakantie en gasten cq. trollen zoals Martijn komen hun beklag doen over het transferbeleid van onze trots. Totaal onterecht, erg vroeg én voorbarig.
    Alsof vergelijkbare clubs als bijvoorbeeld Heerenveen, RKC en Vitesse al op de proppen zijn gekomen met nieuwe spelers! Alleen de grote clubs zoals Feyenoord, Ajax en AZ hebben al nieuwe spelers aangetrokken. Dit laatste is op zich niet vreemd aangezien een speler sneller kiest en tekent bij een topclub.
    Voor Heracles is het een stuk moeilijker omdat ze uit dezelfde vijver moeten vissen als vrijwel alle clubs in het linker-en rechterrijtje van de eredivisie.
    Dus Martijn denk eerst tien keer na voordat je allerlei onzinnige en ongefundeerde zaken op deze site gaat verkondigen!!

  • Spi

    Spiketyzegt

    10 maanden geleden

    Morgen weer een dag! Helaas toch niet juist geïnformeerd. Al had ik wel goed dat Bruijn waarschijnlijk toch niet kwam 😉

  • Ger

    Gerritzegt

    10 maanden geleden

    Haast en spoed is zelden goed. Een bankzitter van NEC die bij ons een topsalaris wil verdienen. Mooi in Nijmegen laten. Hoogma met zijn netwerk laat zich de kop niet gek maken. Ik heb er het volste vertrouwen in dat er bij het begin van de 1e training een Eredivisie waardig team staat.

  • Max

    Maxzegt

    10 maanden geleden

    Al mijn beargumentatie’s zijn volledig correct. Maar ik snap dat je ergens je gelijk probeerd te halen. Wederom genieten vandaag, de 2 aankopen + presentatie’s!!!

  • Rob

    Robbiezegt

    10 maanden geleden

    Diegene die roept dat er vrijdag of maandag 2 nieuwe spelers gepresenteerd zouden worden, waar blijven ze dan? Ik kan ook wel wat roepen. Zet er dan een bron bij.
    Bruijn lijkt niet door te gaan ( always hafc), zou teveel salaris vragen.
    Het loopt nog niet storm. Het kan ook nog wel maar zou mooi zijn als je als de training weer begint de selectie al redelijk op peil hebt. Spelers die later aanhaken moeten eerst weer ingespeeld raken. Er gaan er ook wat op vakantie etc.
    Ik neem toch aan dat ze al wel spelers op het oog hebben, dat je in onderhandeling kunt en niet dat ze nu als een gek allemaal fimpjes moeten gaan bekijken want echt veel valt er nu niet meer te zien langs de velden. Er zitten best mooie namen tussen op deze site, benieuwd of die ook echt op de radar van Heracles staan. Of er komt zo weer een complete verrassing. Afwachten maar weer

  • Nie

    Niekzegt

    10 maanden geleden

    @Thies

    Wellicht bedoeld hij Adrian Zowke.😂

  • Thi

    Thieszegt

    10 maanden geleden

    Niels, dan vergeet je woord ‘zowke’ nog… Tekenend voor het niveau. Of bedoelt hij een nieuwe speler?

  • Nie

    NielsGroothuiszegt

    10 maanden geleden

    Ik ben pas tevreden Max als je correct hoofdletters gaat gebruiken. Kan het verschil maken bij de Citotoets!

  • Max

    Maxzegt

    10 maanden geleden

    Nee hoor, als brujn, duarte, willems zouden komen ben ik tevreden, zowke spelers, zelfs dat kan heracles niet

  • Pie

    Pietertje57zegt

    10 maanden geleden

    Max en Martijn zijn pas tevreden als Messi en Ronaldo hier komen spelen dan horen we ze ook niet meer zeuren

  • Pie

    Piet IIIzegt

    10 maanden geleden

    Boeiend Max. Ga lekker buiten spelen, het blijft lang licht vandaag dus geniet ervan.

  • Max

    Maxzegt

    10 maanden geleden

    Oh, omdat er meer mensen hetzelfde zeggen dan ik, is het 1 onder 3 verschillende namen? Nou ik ken geen 1 van 2 dus helaas, meerderen zijn het met mij eens.

  • Max

    Maxzegt

    10 maanden geleden

    Zijn jullie dom?? Dat komt omdat heracles niks wil UITGEVEN en dus spelers komen dan toch niet en daardoor krijgt heracles 2 e rangs amateurs, nogmaals meer betalen heracles en de lat hoger leggen, word dubbel en dwars weer verdiend

  • Pau

    Paulzegt

    10 maanden geleden

    Piet III, klopt, ik chargeer een beetje. Mijn punt is dat het goed kan zijn dat Bruijn een voor onze begrippen onredelijk salaris vraagt. Het is geen jongen van de buiten-categorie, dus als hij niet binnen onze salariskaders past moet je hem niet halen, zo simpel is het. Een enorm talent met kwaliteiten die daardoor veel waarde vertegenwoordigt kan je nog een uitzondering voor maken, al neem je dan een groot risico. Bruijn is echter een prima, maar ook vrij modale voetballer die al wat ouder is en daardoor geen grote transfer meer gaat opleveren.

  • Roy

    Royzegt

    10 maanden geleden

    Het mag ook niks kosten allemaal, typisch heracles , zou vandaag wat bij komen ,,op het laatst weer afgezegd, zoveelste keer ,hoe kan dat toch, krijgen we weer 3e of 4e keus, pak toch eens door heracles en trek de knip is

  • Han

    Hanszegt

    10 maanden geleden

    Idd Niels….en uiteraard snapt iedereen hier wel dat dit jongetje met meerdere namen nog nooit in ons stadion is geweest.

  • Nie

    NielsGroothuiszegt

    10 maanden geleden

    Martijn = Max = Peter.

  • Pie

    Piet IIIzegt

    10 maanden geleden

    Paul, volgens mij was het zo dat Bruijn een optie had voor twee jaar, bij het lichten hiervan zou die een flinke salarisverhoging krijgen. Waarschijnlijk hebben ze dat niet voor hem over daar hij een reserve is in Nijmegen.

  • Spi

    Spiketyzegt

    10 maanden geleden

    @Martijn ga lekker bij een andere club zitten, je bent supporter of je bent het niet … teringjantje wat een azijnzijkers hier

TopReacties

Niekéén jaar geleden

Welkom Jannes! Benieuwd naar wat deze jongen kan brengen ,ik laat me graag verrassen! En in tegenstelling tot sommige mensen hier ga ik hem pas beoordelen nadat hij een aantal wedstrijden heeft gespeeld voor ons ! Zal niet de eerste onbekende speler zien die een schot in de roos blijkt te zijn.

Hanséén jaar geleden

Welkom uiteraard.....weet iemand zo uit het hoofd wie vorig seizoen met nm 3 speelde?

Talpaéén jaar geleden

De naam is goed. Komt van het platteland.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia