Heracles heeft vanmiddag met 1-1 gelijk gespeeld tegen Feyenoord. De Heraclieden kwamen na een kwartier op voorsprong door een kopbal van Mark Looms. Georginio Wijnaldum zorgde in de tweede helft voor de eindstand: 1-1.

Heracles begon goed aan de wedstrijd en kreeg na een kwartier de voorsprong als beloning. Mark Looms kopte een voorzet prima raak. Feyenoord was vrij machteloos, maar kreeg twee goede mogelijkheden voor rust. Remko Pasveer redde goed op een vrije trap van Luigi Bruins en Geoginio Wijnalum zag een schot op de lat belanden.

In de tweede helft kreeg Heracles voldoende kansen om de voorsprong te vergroten. Everton en Douglas waren dichtbij een doelpunt. De grootste kans was nog voor Glynor Plet. De lange spits wist van dichtbij Mulder niet te verschalken. Ruim twintig minuten voor tijd kwam Feyenoord op gelijke hoogte. Georginio Wijnaldum schoot de bal fraai achter Pasveer, die kansloos was. Daarna kregen beide ploegen nog kansen om een overwinning te behalen, maar het bleef 1-1.

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!