Heracles is teleurstellend aan het seizoen begonnen maar van crisis wil trainer Peter Bosz niets weten.

“Paniek in Almelo? Houd op zeg”, zegt hij in Voetbal International. “Met uitzondering van de 4-2 bij Roda JC kwamen al onze nederlagen met één goal verschil tot stand. Dat geeft aan dat veel ploegen in kwaliteit dicht bij elkaar zitten. Ook in de stand komt dat gegeven tot uitdrukking. Het aantal punten dat we gehaald hebben vind ik ook teleurstellend, maar verder kun je nog geen enkele conc

online pharmacy'>generic viagra online pharmacy

lusie trekken. We moeten hard blijven werken en vooral geloof houden in de dingen die we op het veld moeten doen.”

“Natuurlijk hadden we ons de competitiestart anders voorgesteld, maar we moeten nu vooral niet in de war raken”, vult voorzitter Jan Smit aan. De preses zit volledig op één lijn met zijn trainer en daar doet de nederlaag tegen ADO Den Haag (3-2) niets aan af. “De competitie is nog maar zeven wedstrijden onderweg, dus waar hebben we het over? Hoe teleurstellend de uitslag ook was, ADO Den Haag heeft een beduidend betere ploeg dan vorig seizoen. Daartegen kun je verliezen.”

Hopelijk winnen de Heraclieden zondag eens met een doelpunt verschil in Almeloos voordeel. Heracles gaat dan op bezoek bij AZ in Alkmaar.

zp8497586rq
zp8497586rq