Jong Heracles heeft vanavond in Rotterdam met 1-0 gewonnen van Sparta. Namens Jong Heracles scoorde Xander Houtkoop het enige doelpunt van de wedstrijd. De wedstrijd begon een half uur later omdat de bus in de file kwam richting Rotterdam. Allesbehalve een goede voorbereiding dus. De

eerste helft kende slechts één hoogte punt. Xander Houtkoop knalde op de paal.

In de tweede helft drong Sparta Rotterdam aan, maar kwam niet tot scoren. Geheel tegen de verhouding in kwam Jong Heracles een dikke tien minuten voor tijd wél op voorsprong. Xander Houtkoop kon afronden na goed voorbereidend werk van Resit Schuurman en Ellery Cairo, die voor het eerst in actie kwam voor Heracles. Doelman Nick Hengelman zorgde vlak voor tijd nog met een goede redding dat de drie punten mee gingen naar Almelo.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!