Jong Heracles heeft vanavond gelijk gespeeld tegen Jong NEC, dat als koploper in de Eredivisie naar Almelo kwam. Het werd 1-1 in het Polman Stadion.

In de eerste helft kregen beide ploegen de nodige kansen, maar bleef het tot de rust 0-0. In de tweede helft begon Heracles goed onder aanvoering van Darl Douglas. De vleugelaanvaller schoot verrassend en dwong de doelman tot een uiterste inspanning. Een paar minuten l

ater was het wel verdiend raak. Darl Douglas rondde prachtig af na een dieptepass.

Heracles had daarna pech toen Alexander Bannink de paal raakte. Even later was de stand toch gelijk toen de buitenspelval niet goed uitpakte en Rick ten Voorde de stand gelijk kon brengen. Daarna hadden beide ploegen nog de kans om een overwinning te behalen maar het vizier stond niet op scherp.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Resit Schuurman, Peter Reekers, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Ben Rienstra, Alexander Bannink, Andrej Rendla (62.Erwin Nieuwboer), Darl Douglas, Samuel Armenteros en Ellery Cairo (62.Xander Houtkoop).

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!