Zaterdagavond speelt Heracles in Den Haag tegen ADO. Beide ploegen gingen midweeks door in de KNVB Beker. Heracles won in Alphen aan de Rijn met 3-0 van ARC en ADO won in Rijssen met 2-0 van Excelsior’31.

Heracles speelde afgelopen weekend de derby en liet weer zien wat strijd en passie kan opleveren. Met tien man werd er een punt behaald tegen de buren iets verder op. Een knappe prestatie waar zeker vertrouwen uit kan worden geput. Zaterdag tegen ADO Den Haag kan de ploeg van trainer Peter Bosz laten zien of het ook in een uitwedstrijd goed voor de dag kan komen. Trainer Peter Bosz kan in Den Haag niet beschikken over Mark-Jan Fledderus die naar aanleiding van zijn rode kaart in de derby één duel geschorst is. Verder kan de oefenmeester over een fitte selectie beschikken. De wedstrijden volgen elkaar snel op, waardoor de focus goed blijft, zegt Pete

r Bosz op de Officiële website. Ellery Cairo zal er nog niet bij zijn. Hij maakt maandag minuten bij de beloften.

ADO Den Haag speelt fris en goed voetbal momenteel onder de nieuwe trainer John van den Brom. De Hagenezen wonnen afgelopen weekend met 4-2 van Willem II en naderen het linkerrijtje. Het elftal zit aardig in elkaar met op het middenveld Lex Immers en Jens Toornstra en voorin met het trio Frantisek Kubik. Dimitry Bulykin en Wesley Verhoek heeft ADO voldoende aanvallende mogelijkheden. Daarbij nog dat Ricky van den Bergh bankzitter is in Den Haag, die altijd een wedstrijd nog kan openbreken. Trainer John van den Brom kan nog niet beschikken over Danny Buijs, die een terugslag kreeg na hersteld te zijn van een blessure. Ook doelman Robert Zwinkels kampt nog met een knieblessure. Mitchell Piqué en Alexander Rankovic zijn weer hersteld van een blessure, maar beiden zijn nog niet wedstrijdfit.

ADO Den Haag – Heracles Almelo
Aanvang: 19:45 uur
Arbiter: E. Janssen
Stadion: Kyocera Stadion

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!